Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 owieczka1984_

pracuje w SOLARIUM odpowiem na wszystkie pytania ..

Polecane posty

Go艣膰 heheeeeeeeeeeeeeeeeee
dobra fotka hehe pasuje do tematu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 owieczko
odpowiedz na wszystkie pytania zalegle,ok? bo mnie tez to interesuje,pozdraiwm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a na fotce......
owieczka hihi a raczej owca:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PAJKA
CZESC W SOBOTE IDE NA WESELE W SOLARIUM BY艁AM 3 RAZY 5,8 ,10 MIN ALE EFEKT MARNY CO MAM ZROBIC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PAJKA
OWIECZKO 1984 艢PISZ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PAJKA
ALE CZY NA PEWNO SAMA///////

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasnela
albo posz艂a sie opalac na 40 min :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ----------
jak czesto mozna sie opalac w solarium bez "szkody" dla organizmu? jakie promienie opalaja? czy to prawda ze solarium powoduje zmiany skorne w warstwach najglebszych a slonce w powierzchownych? jak chronia kosmetyki do solarium?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupy wszystkie swiata
Ja od owieczki dowiedzia艂am si臋, 偶e kosmetyki do opalania w solarium w og贸le nie chroni膮 przed promieniowaniem !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DG IST MA FAVORITE
z solarium trzeba uwazac chodzic max 3 razy w miesiacu chyba ze chce sie byc chorym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PAJKA
owieczko 1984 czy pracowa艂a艣 od 6 do 14

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DG IST MA FAVORITE
nodi wydaje mi sie ze nie ale moze zaswiadczenie ze nie ma przeciwskazan do pracy w solarium

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ----------
i jakie sa przeciwwskazania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 owieczka1984_
eehhh..nie wiem po co si臋 podszywa膰, chcia艂am poprostu pom贸c ludziom, kt贸rzy nie maja bladego pojecia na temat solarium a panie w salonach czesto wprowadzaj膮 klient贸w w b艂膮d ,co poprawdzi do poparze艅 itd. odpowiadam ost raz na pytania i dziekuje za mozliwosc prowadzenia tematu:( ceny s膮 r贸偶ne, nie ma zasady, s膮 salony gdzie min.kosztuje 50gr.nie wnikam ile zarabia Moje szefostwo. ksi膮偶eczke zdrowia trzeba mie膰. nie blokuje opalenizny, ale efekt moze byc s艂abyszy i troszke nier贸wnomierny niekt贸rzy twierdza, 偶e bez nawiew贸w efekt jest lepszy podczas okresu lepiej unikac solarium przewaznie dziewczyny rozbieraja sie ca艂kowicie lub opalaj sie w samych stringach-jak kto woli. pajka, uzyj jakis przyspieszaczy z bronzerem dla w艣cibskich, i podszywaczy, nie zarabiam 1.25 za godz,nie wygl膮dam jak heban, nawet niektorzy nie wierza ze pracuje w solarium, nie mam tanoreksji i blond w艂os贸w,ani tips贸w na 15 cm;/ studiuje i szukam obecnie ambitniejszej pracy,solarium jest tylko dorywczo. pozdrawiam acha polecam do przeczytania linki: http://www.wizaz.pl/basia_opalanie_uva_uvb_cz2.php http://www.wizaz.pl/beata_solarium_opalanie.php

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ----------
no i nie odpowiedziala na moje pytania ;/

Udost臋pnij ten post

dzieki owieczko za odpowiedz a czy mog艂aby艣 jeszcze co艣 powiedzie膰 og贸lnie o pracy w solarium?

Udost臋pnij ten post

wy to kazdy topik musicie popsuc???:( jej jak dziewczyna chciala pomoc to dlaczego nie dacie jej swietego spokoju sa ludzie ktorych to interesuje i z mila checia poczytaja sobie teki topik. Owieczko bardzo mily topik mi sie podoba:) dzieki za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thema
zostawcie owieczke w spokoju. dziewczyna chciala pom贸c swoimi radami a zaraz sie znale藕li jacys przesladowcy. brr. owieczko, super porady! bardzo przydatne, dzieki. a wariatami sie nie przejmuj. wszedzie ich pe艂no

Udost臋pnij ten post

do tej co si臋 dziwi, ze kosmetyki przeznaczone do solarium nie chroni膮....jeste艣 taka t臋pa czy tylko udajesz? Skoro solarium to proiemiowanie UV to jak bedziesz uzywala filtr贸w to si臋 opalisz...za 3 lata....ale prawda jest taka, ze kosmetyki do solarium ( a nie takie ze sklepu np przyspieszacz daxa czy kolastyny ) zawieraj膮 w sobie witaminy, skladniki, kt贸re zapobiegaj膮 starzeniu si臋 sk贸ry, a przyspieszaj膮 opalenizn臋, dzieki czemu nie osiaga si臋 w szybszym czasie gl臋bsz膮 opalenizne...a co za tym idzie, mozna chodzi膰 rzadziej do solarium...poza tym, kosmetyki te utrwalaj膮 opalenizn臋, kt贸ra jest mniej trwa艂a od tej ze s艂o艅ca...nie nalezy my膰 si臋 ok 3 h po opalaniu a juz na pewno unika膰 myd艂a, kt贸ry m贸wi膮c kr贸tko \"wybiela\" Dobre kosmetyki do solarium zmniejszaj膮 do minimum skutki uboczne opalania w ten spos贸b...polecam australian gold- bardzo drogi - saszetka kosztuje nawet ok 30 zl, bardzo sobie chwal臋 booster onyxu.... Jak dla mnie 4skin jest s艂aby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taneczna
mam plamy na r臋kach. ale chc臋 sie opala膰. je偶eli za艂o偶e rekawiczki to porobia mi sie odznaczenia, tak ? wiec jak ochraniac rece??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blond wamp gratuluj臋
inteligencji, tak trzymaj. Takie te偶 musz膮 zy膰 na tym 艣wiecie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sweety007
Ale niekt贸rzy tutaj s膮 z艂o艣liwi, co艣 niesamowitego!! Akurat Blond Wamp ma racj臋: po jak膮 choler臋 chodzi膰 na solarium posmarowanym kremem z filtrem??? Na solark臋 chodzi si臋 po to, 偶eby si臋 opali膰. Przyspieszacze opalania to u艂atwiaj膮. I dobrze, bo opalenizna = NATURALNA ochrona przed promieniowaniem!!! W og贸le to zauwa偶y艂am, 偶e na Kafeterii (i nie tylko) strasznie wszyscy demonizuj膮 solarium. Po jak膮 choler臋?? Czy wiecie, 偶e znacznie GORZEJ jest ukrywa膰 sk贸r臋 przed promieniami UV, latem smarowac si臋 najmocniejszymi filtrami, chodzi膰 bladym jak 艣ciana?? Tak nie przes艂ysza艂y艣cie si臋 - GORZEJ!!!! A dlaczego?? Ano dlatego, 偶e taka bia艂a, wychuchana i ochraniana sk贸rka staje si臋 coraz bardziej wra偶liwa.... nieprzystosowana do s艂o艅ca, nie "zahartowana", jak potem zostanie wystawiona na s艂o艅ce latem bez filtra - to mo偶e zareagowa膰 baaaardzo histerycznie!! Oparzeniem, podra偶nieniem, czerniakiem.... Wcale nie przesadzam. A pomy艣lcie, dlaczego np. ludzie ze wsi rzadko u偶ywaj膮 filtr贸w, pracuj膮 na polu ca艂ymi latami w upale, w ra偶膮cym s艂o艅cu i jako艣 rzadko "艂api膮" czerniaka??

Udost臋pnij ten post

No niestety...na kafeterii siedz膮 sami tacy, kt贸rzy uwazaj膮, ze to co powiedz膮 jest 艣wi臋te i ka偶dy si臋 z tym musi zgadza膰, a jak kto艣 powie co艣 innego, albo poprawi to juz jest \"ma艂ointeligentny\", kiedy艣 zagl膮dalam tutaj cz臋艣ciej, by艂a fajna atomosfera, mili ludzie, normalne topiki..dzisiaj te forum jest jednym z najgorszych... Do przedm贸wczyni...dzi臋kuje, za to ze doceni艂a艣 moja inteligencj臋...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 coscos
hej mam pytanko!! chodze na solarium od 3 dni i za kazdym razem jak wracam do domu to za kazdym razem mam male czerwone kropki na poczatku to mialam na dekolcie a teraz to na brzuchy piersiach i juz nogach!!i swedzi mnie to troche!!co to moze byc?odp pliska

Udost臋pnij ten post

M o偶liwe, 偶e jest to uczulenie na promieniowanie...mojej mamie te偶 wychodz膮 takie sw臋dz膮ce czerwone kropki na dekolcie i r臋kach...kup sobie ma艣膰 cutivate ( na recept臋 ok 6 zl )- posmarujesz raz i schodzi...ta ma艣膰 jest super r贸wnie偶 na uczulenie po niklu... Poszlam do internisty i poprosi艂am o recept臋 na 2 tubki od przygody...bo pomaga w momencie na ka偶de uczulenie....

Udost臋pnij ten post

mo偶e to troch臋 g艂upie ale chce doradziuc niekt贸rym osob膮 kt贸re np niemog膮 chodzic na solarium tak jak jak badz uwa偶aj膮 偶e to niezdorwe-by艂am na solarium ale mam uczulenie jakies nawet po kremach wi臋c kupi艂am samoopalacz niedrogi z venity w sprayu:)jest super jesli co艣 sie zle rozmaruje mo偶na to usun膮膰 myd艂em i szczoteczk膮 samym myd艂em nie- trzeba troche poszorowa膰 szczoteczk膮 pozdrawiam pod wyp艂ywem wody i myd艂a niepuszcza wi臋c niema sie czego ba膰 trzyma na ciele :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 payla
chcialam zapytac ile sie zarabia pracujac na solarium?pewnie na godz ale le mniej wiecej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ginewra
Witam! W艂a艣nie zadzwonili do mnie w sprawie pracy i zaprosili na rozmowe w solarium,ale poprosili, 偶ebym zarezerwowa艂a sobie 3-4godz... Je艣li kto艣 mo偶e podpowiedzie膰 co b臋d膮 ode mnie wymaga膰 na tej rozmowie, czy b臋d膮 mnie jako艣 sprawdza膰=) Bardzo prosz臋 o szybk膮 odpowied藕,z g贸ry dzi臋ki=p

Udost臋pnij ten post