Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uwierzycie mi.........

Nie uwierzycie co dzisiaj widzialem w centrum Katowic...

Polecane posty

Gość a co sie dzieje na rondzie
co sie dzieje na rondzie w katowicach? co tam jest budowane? :D bo nie wiem :D Poza tym Katowice nie maja centralnej ulicy. Jest wiele duzych: Korfantego, 3 maja, Warszawska, Mickiewicza...trudno wskazac najwieksza. Raz widziałem przed teatrem jak 2 gosci urzadzilo sobie walke na noże...w katowicach wszystko moze sie zdarzyc w bialy dzien, bo w tym miescie jest najwieksze zroznicowanie spoleczne w polsce. Pelno biznesmenow, studentow, bogatych, ale i cpunow, pedałow czy bezdomnych. Masakra :o

Gość i tak źle napisałas
:P UNII !!!!!!!!!

Gość Nie widziałam
a nalepsza to estakada przy dworcu

Gość Nie widziałam
rondo jest budowane, a właściwe ,to co nad i pod.....

W Katowicach najlepszy jest SPODEK. Spodek - ale taki nie do jedzenia dla kota. Ani nawet nie lata. Jeszcze. Na razie tylko stoi i pono cieknie mu z dachu:( Oby się raz nie zawalił w czasie jakiegoś kiepskiego koncertu na który i tak mnie nie będzie nigdy stać:(

Gość Nie widziałam
a o pełnej godzinie w SPODKU gra muzyka z filmu "Bliskie spotkania trzeciego stopnia"

jak będę dalej tak biedę klepać to nigdy na pewno!!!!!!!!:( ps. obyście mnie raz kiedyś nie spotkali między tą księgarnią MATRAS, a przystankiem!!!:( z czepeczką i ręką wyciągniętą w wiadomym celu!!!:classic_cool:

Gość Nie widziałam
to lepsze miejsce, bo Stawowa już zajęta

Gość katowiczanin.........
Wszystkie toalety meske w okolicach dworca PKP radze omijac szerokim lukiem. Wielu ludzi ktorzy kreca sie po dworcu to pederasci :o Raz do mnie na Placu sw Andrzeja podszedl koles na oko 14-15 lat i sie pyta czy nie mam marihuany przy sobie :D myslalem, ze padne.

Gość ooooooooooojjjjjj
Faktycznie Wafel w polsce jest najlepszy. W dodatku polany czekoladą mleczną.

Gość Nie widziałam
a przejście na ulicę Kościuszki przez dworzec jest dla mnie nie lada wyzwaniem.

Gość Nie widziałam
zanim dojdziesz mogą po drodze opróżnić ci kieszenie Dixie i obejdziesz się smakiem

Gość a dlaczego
??

Ja w ogole to Katowice dziele na 2 czesci Czesc lepsza - to ta gdzie Spodek, Empik, Teatr. Wszystko to, co jest od strony Spodka po danej stronie torów kolejowych. Natomiast po drugiej stronie torów, czyli tam gdzie Plac Andrzeja, Sejm Slaski czy Jagiellonska to jest ta zła czesc katowic :P i tam jest bardzo niebezpiecznie niestety.

Gość Nie widziałam
to dobrze ,że ja w tej lepszej części mieszkam

Gość WAWELU A NIE WAFELU

Gość heheheheheheheheh
zrobiliście mi smaku na wafelki w czekoladzie;-)MMMMMMniammm;-)

Gość Nie widziałam
Mariackiej i pięknych dam i tak nie pobije Jagiellońska

Co masz na mysli mowiac 'piekna inaczej'? To, ze to wlasnie tam jest najwiecej zuli, bo maja tam darmowe jedzenie?

Gość Diamantka22
A co sądzicie o ulicy słonecznej tam koło lini tramwajowej gdzie są strare kamienice i kwiaciaria słoneczna???Dla mnie tam mieszka wiele pijaków i ogólnie speluna tam jest i podobno cpuny .Miałam tam koleżamke i straszna ta dzielnica heheh

to mowie, ze jagiellonska to totalny syf :o

Gość katowiczankaaa
a to ze babke okradziono kolo Empika to nie nowosc..nie wiem czy zauwazyliscie, ale na lawkach obok Empiku jak jest przystanek 870 itd to tam siedza i alkoholicy i narkomANII ,ktorzy czesto sa seri o zdesperowani..mmam tam jednego znajomego, taki mlody chlopak zal m igo w sumie- go inteligentny, przystojny a juz niestety w ciagu jest:/ czasem widze tam tez taka dziewczyne ubrana na czarno -czesto skopcona :/ szkoda.. na serio zal mi ich.. sama mam 24 lATA, i patrzac na nich -wspolczuje im ...bo wiejm ,ze teraz oni biora itd i niby jest ok ale potem bedzie juz coraz gorzej...:( CHCIALABYM MU POMOC-ALE TEN CHLOPAK JUZ BEZ NARKOTYKOW NIE MOZE ZYC...