Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perła.

Rolniku i wszyscy, których poznałam. Już nie jestem...

Polecane posty

Gość Rolniku ty i tak mój....

Gość szukasz może żony
Rolniku. dziś już chciałam począć naukę hakania. Wychodzę przed kamienicę:O i co widzę...betonowy chodnik, rozglądam się na prawo i lewo...i co widzę, beton, beton i asfalt! Idę 200 m niżej, poldbruk:O To niewykonalne:O!

Hacke mos? To na nic nie patcz ino hakej.... Jak mos serce do hakanio to ino polbruki bedom furkać :) :classic_cool:

Gość szukasz może żony
Rolniczku. ja tylko dziewula jestem. Pracy się nie boję, ale to na dobre mi by nie wyszło-mimo tego serca, które Tobie chcę oddać:). Innego czegoś wymyślić nie możesz:O? co by mi pomogło, się do niego wkraść?

Gość szukasz może żony
ale spójrz na to z innej strony:O! Jak nie będę umieć hakać, masz pewność, że nie pójdę w świat hakając - ino jak to Rolnikowa zrobiła!

Ot widzisz dobrze kombinujes. Ale jo lepij :) Bo ty mos hakać w drugom strone. A przyndzies łod frontu :classic_cool:

Gość szukasz może żony
No ale jeśli i mnie poślesz ku hakaniu, kto będzie Rolnikową:O? Kto będzie Cię w plecy grzał, gospodarstwa doglądał:O, i na rynek o 5 rano jeździł? Zresztą-dziewule się przywiązują:O, nie wiesz o tym? Żadna siła, żaden wiatr mnie później w świat nie pogna! Chyba, że z Tobą:)

Gość szukasz może żony
a nie mogę hakać w doniczkach?

Mozes. Ino gdzie ty takom donicke znajdzes..., zeby zaconć hakać za stodołom, a skońcyć łod frontu?? :) :classic_cool:

Gość szukasz może żony
To może się do mnie przeprowadzisz:), do miasta:)? Nie jest źle:O A jak zatęsknisz, to Ci kupną własną donice sprezentuję. Tylko dla Ciebie! Hmmm?

Jo? Do miasta? Przecie tam (za przeprosynim) nawet ni ma gdzie za potrzebom siem udać. Toć tam ni ma ani jedny stodoły!! :classic_cool:

Gość szukasz może żony
Rolniczku. jest jest. Tylko u nas to się nie nazywa przychodek:O a łazienka! Obsługi nauczę! Na balkonik donicę wystawim. A w związku z tą inną potrzebą (dziabanie:O )...to miejsce jest nieistotne;) Zastanów się dobrze-bo dziewul:O już coraz mniej. Chyba, że takich nie lubisz?

Gość Queen Maya
Rolnik ale ty debilowaty jesteś jednak i jaki święty, chyba z niepokalanego poczęcia. Zmień plytę bo od czterech miesięcy czytać po ile jaja to trochę nudne nie wydaje Ci się? Włazisz z buciorami i ustalasz zasady wg swojego rozumku, nie Ty jesteś pepkiem swiata, swojej wydumanej wsi może. Wqrwiles mnie i to stąd. 🖐️

Gość szukasz może żony
nie święty-ino prawdziwy chłop, z honorem i zasadami!

Gość szukasz może żony
Rolniczku. będę czekać na odp.:O, i zastanów się dobrze:O Idę wyjrzeć z okna, ino znajdę gdzieś "dziewiczą ziemię", bez betonu:O, do nauki dobrą!

Łuc sie dziewula, łuc... Zdzaźniło mię te łajdastwo - widziałaś? Łuc sie duzo to se na chłopa zasłuzys. Na pewno :) :classic_cool:

Gość nauczyłaś się już
? :)

Gość fabien
jdfhdsf

Gość prromocja
Rolnik co Ty pieprzysz? jak przedobrzy z nauką to na d..zostanie sama..juz ja takie znam, co to nie pomoga doktoraty, jesli tata niebogaty

Gość no i co dalej
? :)

Gość szukasz może żony
nie hakam jeszcze!, "z motyką:P na słońce się nie porywam". wolę czytać ale....o dziabaniu;) p.s. 1 Rolniczku. a masz tam u siebie koniki:D? p.s. 2 tylko nie zapominać o dziewuli:)

Gość szukasz może żony
nooo to byłby "straszny" chłop! takiego bym nie chciała:). idę upchnąć gdzieś to hakanie do mojego organizera:O!