Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala19

czy mam sie do niego poswiecic?? heeelp ja juz niewiem nic

Polecane posty

hej, a wie jestem z facetem prawie dwa lata, dostalam wczoraj propozycje wyjazdu na miesiac nad morze do pracy w hotelu, gdy mu o ty powiedzialam poprostu podziekowal mi za wszystko i wyszedl, myslalam ze sie ucieszy a tu co?? on ze mna zerwal z takiego powodu ot tak dla mnie to kompletnie dziecinne to tak jakby mi nie ufal,m nie wiem czy serio powinnam go nie zostawiac?? heeelp

Gość pomooozcie

Gość hbfjygkuol

Gość Jasne
Nie piszesz nic jak Wam sie ukladalo wczesniej. Czy robil Ci rozne awantury. Opisz to, bo jesli tak to byc moze szukal pretekstu do zerwania? A jesli nie to byc moze jest bardzo wyczulony i nie chce Cie puscic na miesiac. A moze urazilas go tym, ze sama chcesz pracowac.

Gość uuuuuuuuu
nie no jak dziecko sie zachowal. nie warto poswiecac sie dla facetow powiem Ci. bo Ty sie poswiecisz, on dla Ciebie nigdy nie bedzie w stanie, a jak to sie rozpadnie to bedziesz zalowala wszystkich swoich poswiecen. nie zycze wam zle i to nie musi sie tak skonczyc. ale musisz miec tez swoje zycie i zaden facet nie powinien nigdy Cie ograniczac, tym bardziej, ze zwykle sam nie jest gotow. a dlaczego on sie nie poswieci i nie zaakceptuje Twojego wyjazdu, skoro to dla Ciebie wazne? typowe:O

Gość noob
no a jak ty sama uważasz ? chcesz zrezygnowac z pracy, z zarobku, "innego" spędzenia czasu itp. dla kogoś kto nawet rozsądnego, nie ! ŻADNEGO powodu nie podaje tylko wychodzi ??? Chcesz być z kimś takim ? Jak ty to widzisz ? to jest Twoje życie !

wczesniej bylo nam ze soba dobrze choc czasem robil rozne dziwne awantury, przeciez nie jade tam na wakacje tylko do pracy, nie rozumiem jak on mogl sie tak zachowac, problem w tym ze kocham, go i jestem strasznie rozdarta w tej sytuacji

Gość energia2
Bardzo egoistyczne z jego strony.Pewnie nie chodzi o to że Ci nie ufa tylko o to że nie będziesz daleko a tym samym swój nie będziesz jemu poświęcać swojego wolnego czasu. Egoista i tyle,bo patrzy tylko na siebie i nie liczy się z Tobą i twoim życiem.Liczy się tylko on. Ja bym Ci radziła jechać,wiem że to trudna decyzja bo pewnie Ci zależy na nim,ale pomyśl że mieć męża który steruje twoim życiem i mówi Ci co i jak masz robić,gdzie jechać,i będzie robił tak żeby tylko mu było dobrze,wcale nie wróży dobrze dla Ciebie. Jedź a chłopak jak kocha,to mu mnie i dalej zostaniecie parą.Jeżeli nie ułoży się między wami to znaczy że uniknełaś związku z egoistą.

energia9 dzieki niesety dla mnie ale uwazam ze masz racje, nie wiem co mam errobic w lipcu mam jechac dzieki serdeczne za rady naprawde duzo mi to pomoglo bo siedze sama i rozmyslam...

Gość hmm..hmm..
lala jedź do tej pracy. facet się zachował niepoważnie. Nie jedziesz na całe wakcje tylko na miesiąc. Nie jedziesz dla zabawy tylko dla cięzkiej pracy. Jeżeli on tego nie rozumie to nie warto się dla niego poświęcać.

Gość Jasne
Pewnie, nie ma co sie przejmowac nic zbytnio, bo skoro on nie moze zrozumiec Ciebie i Twoich planow to jak mu raz ulegniesz to jak male dziecko nauczy sie wykorzystywac. Daj palec a wezmie reke. Laska nie masz co sie zamyslac, bo tylko zmarszczek Ci przybedzie :) Jak nie on to inny, lepszy. A noz moze poznasz na wyjezdzie tego jedynego?

ale wy jestescie kochani dzieki ;?** tylko problem w tym ze ja go serio kocham i zalezy mi na nim serio chyba glupia jestem

Gość skrzydła
jedz jak kocha to poczeka ale porozmawiaj z nim przed wyjazdem

Gość energia2
Rozumiem lala że to trudny wybór i masz ogromny kłopot ale uwierz mi że nie piszę do Ciebie bo mi się tak wydaje albo że tak powinno być,piszę to z własnego doswiadczenia.Kiedyś tez poświęcałam wszystko dla faceta,np.rezygnowałam z dobrej pracy bo jemu nie pasowało że będe miała mniej czasu dla niego,albo wibił mi z głowy dalsze kształcenie się bo więcej czasu będe poświęcac na naukę a nie na niego.Przyzwyczaiłam go że moje życie wygląda tak jak on sobie tego życzy. Olśniło mnie,bunt....to był szok dla niego,ale zrozumiał że nie jestem jego tylko z nim.Jesteśmy dalej ze sobą(chociaż związek wisiał na włosku),i teraz jak mam jakieś dylematy przd sobą czy czegoś się podjąć czy nie,pytam go o zdanie na zasadzie co o tym myślisz,on mi odpowiada,doradza ale na koniec mówi a zrobisz jak chcesz. Jak wasz związek jest mocny to przetrwa ten miesiąc,chłopak potęskni i będzie się cieszył że wróciłaś.Jak raz zrobisz coś co tylko jemu jest na rękę,potem będziesz miała trudny orzech do zgryzienia żeby to odwrócić. To taka moja rada a Ty zrobisz jak bedziesz chciała:)

dzieki energia naprawde trudno zaryzykuje i pojade, boje sie w sumie ze moze zrobic mi konkretnie na zlosc np zdradzic bo wie ze tego bym nie przezyla, gratuluje energia takiej odwagi, powinnam wziac z ciebie przyklad dzieki ;***