Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie musisz

KRADNE NICKI zakladam dla Ciebie ten topic!

Polecane posty

errata: zdarzyło się cóż ta za enklawa ? no wiesz? :D \"nie musisz hehe\" to pewnie Twój cichy wielbiciel;) to nie mój slang:)

Gość Margaretto-molestatorka
maalutka, gdzie jemu się chce wrzucać tekst do Worda :) Chyba w to nie uwierzysz? Ale nie pomyślałabym, że Ty aż tyle piszesz na pomarańczowo.

dlaczego? wszyscy moimi forumowi znajomi o tym wiedzą, lubię, ale się przyznaję:)

nie musisz cieszy mnie ze ci sie snie po nocach tylko mam nadzieje ze to sny erotyczne :P malutka co do worda to nie licz na to nie zamierzam tobie niczego udowadniac co robie gdzie sie ucze i po jakiej szkole jestemjestem bo uwazam to za bez celowe dobrze ze ty jestes wyksztalcona modra piekna i elokfetna i wystarczy to ze mnie nie lubisz i nie wazne dlaczego nie upowaznia ciebie do tego zeby obrazac osoby z ktorymi rozmawiam i nie zycze sobie zebys rozstrzasala rzeczy dotyczace mojej osby bez moje obecnosci to swiadczy tylko o twojej kultrze i nie przypominam sobie zeby tematy typu jak ten byl obowiazkowy do przeczytania a jak ciebie drazni moja ortografia az tak bardzo to po prostu omijaj moje wypowiedzi sama czasami zachowujesz sie po nizej krytyki chodzby afere jaka wywolalas dotyczaca mateusza dzieci w piaskownicy tak sie nie zachowuja

Oczywiscie ze sa to sny erotyczne,jakby moglo byc inaczej?Ale jak tu pisac prawde jak zaraz daja czlowiekowi po dupie,takie zazdrosnice jak ta wyzej.........ale dzieki Bogu cierpliwosc to moja mocna strona.Tobie jak widze tez czasami nerwy puszczaja,ale co sie dziwic:):):):)

kradne :) obrażaj się jak chcesz, tylko zrozum że ja nic do Ciebie nie mam, skrytykowałam jedynie Twoją fatalną ortografię, nie jestem \"modra\" ani piękna ani wykształcona, bezcelowe jest tłumaczenie i dyskusja z kimś kto nie ma poczucia humoru:P mógłbyś zadbać o formę chociażby z szacunku dla wielbicielek;)

ależ jesteś modra, masz modre oczęta, modre włosięta, modre uszęta modre nosię (szt. jedno) i zębięta i wszystko inne (pomijam szczegółową enumerację ze względów cenzuralnych i proceduralnych).

ależ jesteś modra, masz modre oczęta, modre włosięta, modre uszęta modre nosię (szt. jedno) i zębięta i wszystko inne (pomijam szczegółową enumerację ze względów cenzuralnych i proceduralnych).

Gość gość
Nie Musisz---> to prowokejszyn:) Tak sie wlasnie spamuje i flooduje na kafe:)

Nie wierze naprawde wydaje mi sie ze to szczere wyznanie ,powinien napisac Ci maila nie sadzisz,tak latwiej:)

Gość gość
Jesli chce sie cos powiedzic to tak-latwiej...jesli chce sie pospamowac to niekoniecznie:D

Gość kradne
nicki olewa cie poprostu nie musisz-jasne:(

widze ostatnio az sie gotuje tu na moj temat i mojej ortografii i nie zamierzam juz kometowac po przednisz postow nie musisz witam ostatnio cos sie mijamy :O a ja chetnie bym po sluchal jakie to sny masz ostatnio ale tak z pikantnymi szczegolami :)

nie musisz a ja czekam i czekam na ciebie i cos sie doczekac ciebie nie moge :) a liczylem ze dzis sobie troche porozmawiamy

Co do pieknego kolorowego podszywu to powiem tylko tyle:brak komentarza jest najlepszym komentarzem!;)A kradne sam najlepiej wie czy ja go interesuje czy nie:)

Widzisz ,jakie to zycie niesprawiedliwe?Ja wracam ,Ty uciekasz............moze kiedys wreszcie sobie pogadamy tak naprawde!:)

Niedlugo Ci powiem ale nie wiem czy na kafe czy moze gdzies indziej,pomyslimy.Mnie tez sie stesknilo:)!

Widzisz wstretne zazdrosnice licza na to ze mnie zniecheca,ale ja nie ulegam na szczescie zadnym wplywom!