Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keina

Panowie czy nie drapie was kiedy dziewczyna jest ogolona przy minetce.

Polecane posty

Gość J-a-
to bardzo spokojna pieszczota - mężczyzna kładzie miekko jezyk miedzy wargami mniejszymi, rozchylając je. Jezyk musi byc płaski, nie powinno sie tego robic samym koniuszkiem. Powolutku przesuwa go w górę, ale robi to naprawde wolno, powiniem go co jakis czas przyciskac i robic rozne Wam tylko znane rzeczy :) W koncu dociera do łechtaczki i tam chwilę zostaje. Potem wszystko od nowa i od nowa.... Jedna rundka powinna trwac, jak nazwa wskazuje 30 sekund, ale wiadomo, ze odcinek miedzy wargami,a łechtaczką jest tak krótki, ze raczej to trwa krócej. Niemniej bardzo podniecajace i przyjemne :P

niezle nie slyszalem o tym:-) keina juz wiesz co ma dzis twoj chlopak robic znow jakas nowa rzecz do lozeczka:-)

Gość keina - ja
tylko mu o tym opowiedz, dobra? A teraz coś dla Ciebie ode mnie... To co na mnie wtedy (jak byłan anty) działało, bo teraz to inna sprawa, zupełnie inna ;) Meczyło mnie jego ciągłe dobieranie sie do mnie. Wkurzało mnie wręcz, że ciągle chciałby sie ze mną kochać i w ogóle nie potrafiłam tego zrozumieć. Dlatego podniecał mnie wszelki przypadkowy dotyk miejsc intymnych, taki który nie miał na celu rozbudzenia mnie i kochania się ze mną, nie celowy tylko taki z czułości, np jak kladlismy sie spac i ja oczywiscie odwracalam sie do niego plecami a on kladl mi reke miedzy udami (mmmm), albo na biodrze (mmmm), obejmując je i nic wiecej, spawialo ze zaczynalam sie robic wilgotna. Jesli juz drgnelam i dotykal mnie troche wyzej przez bielizne to przechodzil mnie dreszcz. Ale on to musial robic nieswiadomie, tylko takie delikatne, jakby nic, jesli poczulam w tym chec kolejnego dobierania sie do mnie od razu sie wsciakalam i wszystko znikało. Musisz wtedy nad soba panowac i udawac ze tylko tak zeby ja przytulic. Jak juz zareagowałam, poczulam podniecenie a on się zorientowal ze chciałabym żeby mnie troche podotykal, bardzo mocno działoło na mnie dotykanie miejsc intymnych przez bielizne i chodzi mi to o ucisk wzgurka lonowego, pocieranie go, pocieranie lechtaczki, sciskanie posladkow albo takie mocne trzymanie. Dopoki nie zobaczysz, ze jest podniecona i ze chce wiecej nie możesz absolutnie wkładać dloni pod bieliznę, poczekaj aż będzie tak podniecona ze bedziesz czul przez bielizne ze jest mokra, ze bedziesz wiedzial ze marzy o tym abys jej dotkal normalnie, ze bedziesz już pewny ze Cie nie odtraci. DCN

...jak juz ja nic nie napisze to keina tym bardziej..:-(

Gość keina - ja
:) Wczoraj niestety poniosly nas inne rzeczy i nie udało mi się wypróbować Twojej rady :) Kiedy probowalam będąc nad nim i go pieszcząc go dosiąść to on się sprytnie posuną niżej i zrobił taką minetkę leżąc pode mną, że mój orgazm trwał chyba z 5min. Także wypróbuję to kiedy indziej, tymczasem możesz zdradzic coś nowego :)

keina ja watpie zebym Cie w czyms zaskoczyl, z tego co widze to jestes doswiadczona.. heh i to chyba bardziej niz ja:-( ale moze to, podoba mi sie jak penis jest masowany miedzy piersiami ale to juz napewno sama wiesz z doswiadczenia:-)

Gość keina - ja
Z moim biustem? ;/ Wiem wiem, tylko mi się to średnio podoba, chociaż lubie jak mu jest dobrze. A co was w tym tak rajcuje, sam widok, czy to takie przyjemne?

eh nie trafilem:-( niewiem mnie akurat sie podoba jak penis jest pieszczony przez piersi, pociera sie o niego przerywa na chwile dziewczyna bierze go do ust i znowu miedzy piersi, orgazm u faceta murowany a i potem sperma mozna wysmarowac piersi:-) dziewczyna jest w tym momencie tak podniecona ze mozna zaczynac dalsze igraszki o ktorych kazdy wie najlepiej itd.. itd...:-)

keina nie mow ze sie tak bardzo podniecilas ze teraz nie jestes w stanie nic napisac:-))

Gość keina - ja
Musze chyba pozwalać mu na więcej w tej kwestii. Mnie nie rajcuje po prostu samo pocieranie penisa między piersiami. Jakoś to na mnie nie działa. Gdyby w takim momencie dostał orgazmu, albo gdybym doprowadziła go do orgazmu ustami a on ochlapał by mi piersi spermą wtedy pewnie by mnie to rozgrzało na maksa tylko jak tu się kochać takim oblepionym ;) A jak tam u Ciebie sytuacja? Były jakieś rozmowy? A moze próby podniecenia jej "na przypadek"?

oblepionym?? to ochydnie brzmi:-) a jak sie kochac na wiele sposobow a pozatym to tego czasu jak chlopak bedzie znow gotowy sperma zaschnie i sie nie jest oblepionym:-)jazda na maksa wtedy:-) nie bylo podniecania na przypadek i wogole jej nie widzialem wczoraj siedzialem sobie w domu. moze dzis sie zobaczymy jeszcze niewiem, chyba zostalismy sami na tym topiku:-(

Gość Pistols
Witam! Czy mogę włączyć się do rozmowy?

Hej mozesz ja Ci nie zabronie to nie moj Topic:-)

Gość keina - ja
Witam Pistols! Widzisz LARS nie jesteśmy tak całkiem sami. Szkoda, że musiakkk się nie odzywa :) Oglądasz dziś mecze? Ja jestem tak nimi bardzo podjarana (tak podniecają mnie - nie pytaj dlaczego bo nie wiem, może dlatego, ze teraz bardzo łatwo się podniecam). No dobra, oblepiony może nie brzmi najlepiej ale najlepiej obrazuje sytuacje na moim biuscie po jego wytrysku ;)

no nie jestesmy sami:-) musiakkk juz o nas zapomniala:-( co sie bedzie z nami zadawac:-( mecze ogladam chociaz nie bede widzial ceremoni otwarcia-praca:-( ale polske z ekwadorem sobie zobacze w koncu mistrzostwa raz na cztery lata:-)

Gość keina - ja
JA TEŻ!!! Własnie dograłam szczególy spotkania na meczyku Polska - Ekwador w barze z moimi znajomymi. Otrawcia też nie zobaczę - praca, mecz otwierający też mnie niestety ominie :( To Wy nie mieszkacie razem? Masz wobec tego trochę utrudnioną sprawę z tym podniecaniem jej na przypadek bo o to najłatwiej wieczorem przed snem :( a myslalam ze coś pomoge :( A tak w ogóle to jesteś jego imiennikiem :) i tym lepiej mi sie z Toba konwersuje :) Na początku miałam podejrzenia czy Ty to nie on przypadkiem.

ja meczyk zobacze w domku przy piwku i nic mnie nie bedzie obchodzilo:-) calkowity relaks!! nie mieszkamy razem ale czesto zostaje na noc u dziewczyny, wiesz narazie nie bede stosowal tej metody na przypadek:-) poczekam az sie mecze skoncza:-))) hahaha co ja pisze chyba nie wytrzymam ale postaram sie!! Jak Ty masz na imie?

Gość keina - jaa
Hmmm... imię to już na forum przegiecie, tym bardziej, że jest inne, mało pospolite. Mam dobry dowcip: Do reprezentacji Polski trafił nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłką. - Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały i odzywa się do trenera Janasa: - Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: - Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka Wymiekłam jak przeczytałam. Totoalnie! :D Mam pytanie dotyczące tematów, od których zaczynaliśmy. Czy jak ona robi Ci loda, srednio przepadam za tym stwierdzeniem bo jest kur..skie ale mniejsza o to, czy robi do konca tzn konczy w buzi czy nie?

skoro nie chcesz powiedziec imienia nie nalegam:-) dobry dowcip juz go slyszalem, swoja droga to bardziej prawda niz dowcip:-) a slyszalas jak Kryszak mowil w jakis reklamie takie slowa poczatku nie pamietam ale koniec byl taki: \"... Janas, Janas nie widze w finale...\" :-):-) tez nie lubie jak sie na to mowi robienie loda a juz najbardziej nie lubie jak sie mowi uprawianie seksu to brzmi jak cos co mozna uprawiac, ku... buraki czy tam ziemniaki to mozna uprawiac:-) wracajac do pytania czasem do samego konca do buzi, ale niekiedy ja nie wytrzymuje napiecia i wchodze w nia mozno:-)

Gość keina - jaa
puscilam maila Trzeba przyznac, ze dobre chodza te dowcipy mundialowe Masz dokladnie takie upodobania co do okresleń jak ja. Nienawidze jak ktos mowi uprawianie seksu, albo robienie loda i jeszcze czegos nienawidze kiedy ktoś mowi "pokochamy sie", "chodz sie pokochamy" i w ogóle "pokochać sie" Mojego to nie dotyczy ale raz uslyszalam taki tekst z ust mojego bylego, a nawet w zartach jest to dla mnie obleśne, czesto dziewczyny mowia ze tak do niej facet powiedzial. STRASZNE Od poczatku kiedy pieściła Ci penisa ustami to kończyła w ustach? Ja nigdy tak nie skonczylam, on sie sam wycofuje i koncze reka. Nie wiem czy dlatego, ze ja na poczatku wyjmowalam go z buzi i on mysli ze ja tego nie chce czy on tego nie chce. Ale to chyba dla mezczyzny przyjemne, co? Nie wiem czy nie chce mnie narazac na ten smak, ktory moze nie jest najsmaczniejszy ale kochany. U mnie niestety skonczenie we mnie jest niemozliwe bo liże go bez prezerwatywy a innego zabezpieczenia teraz już nie mamy. Kiedyś uwielbialam jak we mnie konczyl, to jest po prostu coś niesamowitego. Teraz moze konczyc ale tylko w prezerwatywie.

maila jeszcze nie ma to przytrzym penisa swojego chlopaka do konca nie pozwol mu sie wycofac oczywiscie jak tylko chcesz i sie nie brzydzisz smakiem spermy a twoj chlopak nie pozaluje :-) wiesz.. bo roznie to mowia ze konczenie w buzi wytryskiem to nieszanowanie kobiet jedni mowia ze to najlepsze co moze byc, wiec najlepiej sie sama o tym przekonasz... trzeba miec wspolne zdanie z partnerem na ten temat i wszystko bedzie gralo:-) teraz chyba dziwnie sie kocha w gumce niz przedtem bez prawda? ten pistols zagadal ale wiecej sie juz nie odezwal wiec dalej jestesmy sami:-)

Gość Only You
o rany keina przeczytalam ten Twoj opis odnisnie takie niewinnego dotku, niby niesiadowmego i moge sie pod tym podpisac wszystkimi konczynami ;) tez tak mam odkad bire tabletki, ale tym mozna mie bez problemu rzgrzac :) albo kiedy juz zasypiam a on przytula sie do moich plecow i posladkow, a po chwili czuje ze robi mu sie ciasno w bokserkach...to niby takie niewinne ale podniecajace:)

Gość keina - jaa
no sami ;) moze zle zapamietalam adres A Ty co myslisz na ten temat? Bo ja nie uważam, żeby to było jakieś poniżenie, aczkolwiek krępujący jest dla mnie sam fakt, że ten zapach jest specyficzny i pewnie czuć go później, nie wiem bo od ostatniego razu jak to robilam minęło sporo czasu. Napisz cos o tym. Dziwnie sie kocha w gumce po tym jak dłuższy czas nie trzeba było używać niczego, ani nawet uważać na cokolwiek. Tuż przed tym jak odstawiłam tabletki w ogole sobie tego nie mogłam wyobrazić. Było mi tak dobrze, miałam wrażenie jakbym się uzależniła od kochania się bez niczego, kiedy tylko mieliśmy na to ochote ale właśnie fakt że ja miałam bardzo sporadycznie ochotę na seks był jednym z większych za. Nadyżyła się okazja, musialam zrobić badania, bo trochę czasu już brałam tabletki i trzeba było spróbować znowu używać gumek. Można się przyzwyczaić i zrobić z momentu samego jej nakładania element gry wstępnej, także nie jest tak źle. Nie będę oszukiwać, że tęsknie za tamta swobodą. Pistols nas opuściła tak jak musiakkk i seksowna, tylko że on nawet dwóch zdań z nami nie zamienił :(

Gość Only You
moj facet tez nie chcial konczyc w moich ustach, ale mnie to naprawde niesamowicie podnieca...pewnego razu po prostu nie pozwolilam mu sie wycofac...kiedy juz mial orgazm to nie chcial sie juz chyba wycofywac przekonal sie od tego typu pieszcot oboje to uwielbiamy

Gość keina - jaa
Only You wie co mówi :) Ja też lubie poczuć jak twardnieje mu penis a on nic nie robi, nie dobiera się do mnie, nie próbuje namawiać a jednak pragnie to mnie podniecało.

Gość Only You
a jeszcze odnosnie gumek to polecam durex pleasure max :) chociaz teraz biore tabletki... a jesli chodzi o final w ustach to miedzy dwiema kochajacymi sie osobami nie moze byc mowy o ponizeniu moim zdaniemb

Gość keina - jaa

Gość Only You
keina wlasnie o to chodzi- czuje ze jest podniecony ale mimo tego nie dobiera sie do mnie na sile, nie ociera tylko pozwala mu poczuc zem nie pragnie i w zaden sposob nie chce na mnie nalegac...zawsze sie wtedy robie wilgotna:)

Only You mnie wyreczyla mam takie samo zdanie ze koniec w ustach miedzy dwoma kochajacymi sie osobami to nic ponizajacego natomiast to dowod na to ze partnerka nie wsydzi sie swojego partnera, dziala to na psychike ze partnerka nie odrzuca go przyjmnuje takim jakim jest niewiem czy mnie zrozumicie:-)

Gość Only You
* pozwala mi poczuc ze mnie pragnie - tak mialo byc