Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Gość gość
Tam jest kino 5d ;d Będziesz miała pretekst żeby się przytulic do chłopaka jak zobaczysz przed sobą dinozaura jak żywego :)

Gość gość
cały park jest super. masa fajnych atrakcji. jest nawet plaża :) tyle że aura obecnie jest średnia. Przygotujecie się na spory wydatek bo choć park jest genialny to ceny biletów są dość duże. A pewnie po takim spacerze zgłodniejecie :)

Gość gość
Duże ceny? To ty chyba rzadko odwiedzasz takie miejsca. Moim zdaniem ceny są niskie, bo atrakcji jest ogrom, pracuje tam mnóstwo ludzi, dziwię się, że wpuszczają ludzi w takich cenach. Dla turystów dobrze, korzystajmy póki nikt z nas nie zdziera. Jedzenie podają super, mam na myśli to stanowisko gdzie wszystko jest na wagę, mnniam :)

Gość Anka2555
Jutro się tam wybieramy, oby pogoda tylko dopisała :) Z tym kinem fajny pomysł, okazji do przytulania faktycznie - nigdy zbyt wiele hehe :)

Gość gość
Anka zapowiada się ładna pogoda :) Udanego wypadu, daj znać jak się JuraPark sprawdził jako miejsce na randkę :)

Gość Anka2555
A udał się wypad, udał :) Pogoda fajna, byliśmy w kinie 5d ale bez przytulania, chociaż nastrój faktycznie temu sprzyjał :) Muszę tam wrócić latem, kiedy będzie czynna ta plaża jurajska, już się nastawiłam, ale wczesną jesienią też jest na prawdę przepięknie :) Mogę polecić jura park jako miejsce na randkę heh :)

Gość gość
Trzeba było się przytulać skoro atmosfera sprzyjała :D Noo tak myslałam, że randka będzie udana. Fajne miejsce, można się na spokojnie poznać i pogadać, a przy okazji oczywiście miło i kreatywnie czas spędzić :D

Gość Anka2555
Nie, nie. Nie tak szybko z tym przytulaniem :) Ale kto wie, może podczas kolejnej wizyty skorzystam z takiego wsparcia :)

Gość gość
Ja też kiedyś byłam na randce w JuraParku. Spacerowanie, plaża, dużo gadania i fajny obiadek :) Nawet dostałam gumowego dinozaura na pamiątkę :DD

Gość gość
popieram! Ciepłe lato, plaża - idealnie :)

Gość Anka2555
Dziewczyny nie ma co marzyć! Póki jest ładna pogoda bierzcie partnera albo chociaż kumpelki i zbierajcie się na jakąś plażę :D Nie trzeba przecież pływać, można posiedzieć i popatrzeć się w taflę wody, też super :D

Gość speleolog_13
Jesień :( Muszę na ten weekend coś fajnego zaplanować, jakiś wyjazd. Z dnia na dzień to już będzie tylko zimniej :(

Gość gość
mamy piękną, złotą jesień! Oby jak najdłużej, też planuję w weekend korzystać z pogody.

Gość Ania_N_85
No i pogoda się psuję, niestety :( Jakie pomysły na deszczowe dni?

Gość gość
ano psuje, ale jak na jesień i tak nie jest jeszcze źle. Byle nie zaszyć się pod kocem i nie wpaść w depresję!

Gość gość
o niee, tylko nie narzekajcie na pogodę! Nienawidzę tego! Każda pora roku jest ciekawa i można sobie fajnie zagospodarować czas! Idźcie na spacer, pojedźcie do juraparku, jakieś wyjście do kinam czy chociaż centrum handlowwego, w okolicach Opola akurat mamy co robić :)

Gość gość
Pogoda jest cały czas ładna, można zwiedzać, spacerować i co tylko chcecie :) Nie ma nawet na co po marudzić :O

Gość gość
Ja jestem z Opola ! Poznam jakieś fajne osoby do pogadania lub popisania chociażby. :) Mam 20 lat