Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Cześć Dziewczyny! Witajcie znowu! Od piątku jestem w domu i samopoczucie od razu mi się poprawiło! I nawet pogoda (upał) mi nie doskwiera. Tyle tylko, że muszę leżeć w domu i się oszczędzać, więc Twoja propozycja Pantalony (lody i ploteczki) wydaje się być kusząca, ale niestety nie dla mnie.... Za dwa tygodnie muszę wrócić do szpitala, więc teraz czas aby nacieszyć się domem! Korzystajcie z pięknej pogody jak najwięcej! Azoe - piszesz, że niemiłe rzeczy już za Tobą - tak trzymać! Ja po pobycie w szpitalu czuję, że życie jest jak sinusoida - raz jest dobrze, raz jest źle, ale trzeba mieć pozytywne myśli i nadzieję, że jutro będzie lepiej! I tak na pewno będzie! Udanego koncertu Placebo - czekam na relację! Pantalony - pewnie Twój ogródek będzie wyglądał rewelacyjnie! Zazdroszczę ogrodniczych umiejętności. U mnie w mieszkaniu niektóre kwiatki to chyba mnie nie lubią hihi. Pozdrawiam i do następnego wpisu!

Witam, I po weekendzie, ja na szczescie tylko 4 dni i piatek wolny :)) Ale bylo goraco w weekend, duszno i parno. Ja bylam u rodzicow, stare siniaki poschodzily czas na nowe, na mojego psiaka mozna liczyc. ;)) A jak wam minal weekend? Miło slyszec Stefa ze w domu bedziesz choc troche :))) Z koncertu oczywiscie zdam relacje. Tak sobie mysle ze w sob jak juz bede w Warszawie to sie wybiore na ING Renault F1 Roadshow to Formuła 1, chetnie zobacze jak bolid wyglada na zywo. Co do kwiatkow to ja nie jestem ich zwolennikiem, nawet nie znosze ich dostawac a zwlaszcza roz. Ja i kwiaty to jest dramat hhe ale dla nich. W domu juz prawie wszystkie wykonczylam. Zdolna jestem. pozdrowienia w nowym tygodniu

Hej! Fajnie usłyszeć co u Ciebie Azoe! Widzę, że podobnie u Ciebie z pielęgnacją kwiatów :). Ale w przeciwieństwie do Ciebie ja uwielbiam dostawać kwiaty. Bardzo lubię róże, eustomy, wiosenne tulipany... A Ty Pantalony? W weekend i dziś trwały u mnie przeglądy sprzętu i ubranek dla dzieciaczków. Spisywanie czego jeszcze brakuje, co trzeba załatwić. Na szczęście większość rzeczy już mamy, również te większe gabarytowo - jak wózek, komoda, wanienka, foteliki, łóżeczka :) Trochę tego sprzętu jest. Ubranka, kołdry, pościele, materace, kosmetyki, butelki. Kto by pomyślał, że potrzeba tyle rzeczy! Pantalony jak dałaś radę ze wszystkim? I trzeba mieć już spakowane torby do szpitala - dla mnie i dla maluszków..... Ohhhhhh Azoe, a czy wybierasz się w tym roku na Heineken\'a? W to lato bardzo dużo koncertów jest zapowiedzianych, wiele gwiazd przyjedzie do Polski. Ja np. chciałabym oprócz Heinekena, zobaczyć Georga Michaela, który chyba w lipcu będzie koncertował u nas. No ale ten rok jest u mnie poświęcony rodzinie :) i ona jest najważniejsza. A koncerty, wyjazdy i inne przyjemności zostawiam sobie na przyszłość :) Przesyłam pozdrowienia PApatki

Hello, Ale pogoda sie popsula, wczoraj chcialam na ogrodki wyskoczyc ale niestety brrrrrrrrrrrr, pogoda niezachecala. Ja jutro wyjedzam juz nie moge sie doczekac, a w nst tyg dwa dni tylko w pracy. super :))) I maja byc podwyzki wiec humor dopisuje :))) Co do koncertow to w tym roku mozna zbankrutowac, na Heinekena sie nie wybieram, troche szkoda no ale. Nie powiem Bjork i Muse bym zobaczyla na zywo, ale reszta zespolow troche mniej mi podchodzi niz zestaw z poprzedniego roku. Ja bym zobaczyla jeszce Tori Amos, Red Hot Chili Peppers, na zywo musza genialnie wychodzic. Trudno sie zdecydowac. A tak w ogole to U2 nagrywa nowa plyte i na ten koncert bede czekala najbardziej, chora milosc do muzyki tego zespolu, 11 lat i nie mam dosc hehe :))) Domyslam sie Stefa ze juz ostre przygotowania na przyjecie dzieciaczkow :))) Z jednym jest duzo przygotowan a ty masz razy dwa :))) Fakt troche tych akcesoriow jest ;) Pantalony co u Ciebie slychac? pozdrowienia i napisze w poniedzialek wrazenia z koncertu

Witam dziewczynki.Widze że u Was wiele się dzieje . U mnie tylko lekki wir codziennosci próbuje mnie dorwać, ale ja sie nie poddaje i próbuję przynajmniej troche czasu wygospodarować na przyjemności nie związane z prowadzeniem domu , byciem ekstra w pracy i byciem mamunią. Chociaż to ostatnie jest naprawde miłe- szczególnie w dniu matki :). Stefa wiele rzeczy logistycznych przed Tobą i rzeczywiście jak to wszystko jednym tchem wymieniłaś powoduje lekki zawrót głowy. Nie martw sie, to tylko na początku taki chaos, później wyłania sie z tego jakiś porządeczek i wszystko nabiera swojego własnego rytmu. Poradzisz sobie na pewno,tym bardziej że masz męża w zanadrzu ;) . Azoe - jeśli chcesz zaliczyc te wszystkie koncerty to nieźle się nagimnastykujesz i .....nieźle zabawisz :)) . Pozdrowienia dla was i dzidziolków .

Ale przyjemnie być w domu a nie w szpitalu..... :) Pogoda jako taka, można poleżeć z książką na leżaku na balkonie :) A tak poza tym to mój mężulek właśnie pojechał nad Turawę popływać na windsurfingu. Boję się o niego, bo sam pływa, no ale mówi mi, że teraz jeszcze może, bo jak dzieciaczki przyjdą na świat, to już nie będzie miał czasu! Trzymam go za słowo heheheh! A po popołudniu mamy gości - przychodzi moja koleżanka z mężem i z moją chrześnicą Zuzią - za niedługo (10 czerwca) skończy 2 latka - jak ten czas szybko leci! I jutro też mamy odwiedziny. Przyjadą rodzice męża z Tarnowskich Gór. Na szczęście ja nie mogę się przemęczać, więc \"catering\" w rękach męża :) No ale to za dużo powiedziane. Rodzice przyjadą po obiedzie, więc chodzi tylko o kawę, ciasto itd. A jak mija weekend Pantalony? Bo Azoe w stolicy baluje :) To wiemy. Ciekawa jestem czy macie już jakieś plany na wakacje - pochwalcie się! Oki doki, ja uciekam na balkonik relaksować ciało i umysł :) Pozdrówka!

Witam koncertoczki i przyszłe mamuśki :) Widzę że każda z nas miała dośc pracowity weekend :). Ja tez miałam pełna chate gości,bo mój mężulek mial urodzinki (tym razem kumple i oficjele ). Nowy tydzień się zaczął , i nowe wyzwania przede mną . Ten tydzeń należy do krótszych w ogóle, bo w czwartek wolne, a w piątek jade służbowo do Niemiec na cały weekend. I mam dylemat, bo mój mężulek zaprosił na obiad z okazji urodzin całą familię ...............hmmmmmmmm jak się okaże , że sobie dał świetnie radę to może się okazać że nie potrzebuje mnie już do niczego ;) . Trzymajcie kciuki żeby nie złożył mi wypowiedzenia :P. Pozdrawiam i pisz Azoe jak na koncertach i czy karnęłaś się bolidem ??

Witam kolezanki :))) Ja juz z powrotem. :(((( Chetnie bym dluzej zostala. Co do wrazen z koncertu byl naprawde super, o wiele lepszy niz rok temu. Ale wiadomo to ich koncert a nie jeden z wielu. Szczegolnie akcja z flagami zespol zaskoczyla na plus, ja slyszac o tej akcji nie bardzo bylam przekonana po tym co bylo na u2, troche zgapiony pomysl moim zdaniem, ale musze przyznac ze wyszlo naprawde super. Placebo raczej zbyt wylewne nie jest na koncertach ale ta akcja widac troche ich zmiekczyla, nawet brian powiedzial ze pierwszy raz w ich karierze cos takiego im sie przytrafia. Od tego momentu naprawde zaczeli dawac z siebie bardzo duzo. Na drugi dzien dotarlam na Road Show, powiem tylko tyle ze organizacyjnie to byla kicha. Samo wejscie to jakis koszmar, kazdy po omacku szedl zeby znalesc wejscie, bo nie bylo w ogole zadnych wskazowek. Porobilam troche zdjec bolidom. Pantalonom juz wyslalam, Stefa jak chcesz tobie tez wysle, podaj na gg swojego maila. W czasie calego wyjazdu nie udala sie tylko pogoda, lalo i lalo, a w niedziele dosc zimno bylo. Zaliczylam tez niezla restauracje wloska (pyszny makaron ze szpinakiem w sosie z sera Gorgonzola + cappucino a na deser migdaly w czekoladzie ktorych smak do tej pory czuje), pierogarnie :))))) To chyba wszytko :))) A co tam u was drogie Panie slychac? Stefa w szpitalu juz znowu czy jeszcze w domku? Czekamy na wiesci od ciebie i maluchow :))) Pozdrowienia

Witajcie w długi weekend! Dzięki Azoe za zdjęcia z Road Show :) Szkoda, że pogoda nie dopisała, a teraz takie upały! Super, że udał się koncert Placebo :) Co porabiacie - jak spędzacie ten weekend? Aha zapomniałam, przecież Pantalony w Niemczech na służbowym wyjeździe! Ciekawe jak Twój mąż sobie poradził z gośćmi, dziećmi i domem pod Twoją nieobecność? Ja w domciu odpoczywając.... Mąż każe mi leżeć, więc leżę :) a on mnie \"obsługuje\" .... śniadanko, gazetka, poduszka, chusteczka, kawa, książka itp., itd. :) Z jednej strony to bardzo miłe, ale z drugiej czuję że mięśnie powoli \"flaczeją\"..... no ale jak prikaz, to prikaz (lekarski). Trzymajcie się babeczki i do usłyszenia!

Gość spadam1
Witajcie dziewczyny. Mam prośbę. Czy możecie mi wskazać w Opolu dobra damska fryzjerke, ktora dobrze obcina włosy? Będę bardzo wdzięczna. :)

Hello, Wiesz Stefa Ciebie dawno nie bylo to jakos tak minelo :))) Z Pantalony mam kontakt na gg :))) A co u Ciebie, mam nadzieje ze uslyszymy dobre wiesci. Mi weekend troche imprezowo minal, a jutro na szkolenie jade 2 dniowe do Katowic. Szczerze mowiac nie bardzo mi sie chce. Ale.. :))) pozdrowienia

Hej hej stęsknione dziewczynki!! :) Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, że będę zaglądać częściej. na razie walczę w pracy bo o mały włos nie dostałabym urlopu. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę

Hej Dziewczyny! Znacie już nowiny - bo pisałam Wam na gg :-) Odnajdujemy się powoli z mężem w nowej rzeczywistości. Z dnia na dzień jest co raz lepiej. Zastanawiam się czy uda nam się dalej kontynuować wpisy na naszym topicu, czy lepiej kontaktować się via gadu gadu. Mam nadzieję, że po wakacjach (i Waszych urlopach) może uda nam się spotkać choć na chwilę na mieście. Jeszcze nie wiem jakby to miało u mnie logistycznie wyglądać, ale na pewno będzie się dało coś wymyślić. Tymczasem kończę i biegnę przygotowywać kąpiel dla maluszków :-) Pozdrawiam Was serdecznie! Do usłyszenia tu lub na gg.

Super!! Ja się urlopowałam, a Stefa wpadła w robotę która potrwa teraz ze 25 lat ;) . Wszystiego dobrego życzę młodym rozicom i Waszym pociechom. Spotkamy się na pewno!! Zawsze możesz przyjechać wózeczkiem do mnie jak już zdecydujecie się wyruszyć na działkę. Wypijemy dobrą kawkę, albo herbatkę i zjemy ciasteczko. pozdrawiam serdecznie

Dziękuję za życzenia i przesyłam pozdrowienia :-) Trzymajcie się laseczki! Bliźniaki wzywają! :-)))))))))

hello, Zbieram sie juz zeby napisac i zbieram, wiec rano pisze bo pozniej bedzie ciezko. Zalatwiam ostatnie sprawy przed urlopikiem :)) i nie ma mnie cale 15 dni. Jade na troche do psiaka, a potem do Szczecina. Mysle ze przy okazji do Berlina skoczy i nad morze (to zalezy akurat od pogody). Spotkanie jak najbardziej tak, jak Stefa jakos sie juz pozbierasz :))) Jak z moja kolezanka i jej mala na spacerki chodze nie jest to takie proste, a co dopiero razy dwa . :)) pozdrawiam goraco i do napisania

Gość melisiaczek
Jak dobrze trafić na taki watek:) Sprawa jest dosyć poważna jak dla mnie bo od wrzesnia bede mieszkac w Opolu i tez szukam jakiejs kolezanki na kawe, piwko czy cokolwiek. Zaczyna mnie troche dolowac to ze wszyscy gdzies powyjezdzali takze mowie jak najbardziej serio Zapraszam na kawke lub piwko:)

Gość tropicielka4
podnoszę, czyżby zabraklo Opolankom chęci?

Witam Opolanki, już nikt nie szuka przyjaciółki??? Szkoda...Bardzo by mi się przydała przyjazna dusza. Mam 25 lat i jestem samotna w związku ( chyba wiecie o czym mówie ) Przyjaciółki wyjechały, mają rodzinę, dzieci, a ja cóż siedzę sama i nie mam się do kogo odezwać. Jakby któraś z Was chciała pogadać piszcie gg:832448 :)

witam :) czas na odświeżenie tematu:) poszukuje kolezanki/ przyjaciolki z opola. znajdzie się jakaś :)

Gość Sonika
ja też poszukuję koleżanki/przyjaciółki, no nie jestem z opola ale tam studiuję i często przebywam :)

Gość Dziiewczyyny
Ja jestem z Opola ;]

Gość limoneczka09
aja z opolskiego woj :)

Gość Opole i okolice
mojprzyjaciel@poczta.fm www.grupawsparciaprzyjaciel.pl

Gość Anka2555
Witam wszystkich! W ten weekend wybieram się na "randkę" z dobrym kolegą, chcielibyśmy spędzić czas poza Opolem i trochę odpocząć od zgiełku miasta, myślimy o JuraParku w Krasiejowie, podobno jest bardzo fajnie. Umawialiście się w takim miejscu, jest to fajny pomysł?

Gość gość
miejsce bardzo fajne - polecam ale nastawcie się na sporo chodzenia. A ten kolega to faktycznie kolega czy myślisz o nim jako o przyszłym chłopaku? :)

Gość Anka2555
Znamy się już dobre kilka lat, ale muszę przyznać, że ostatnio wszystko zaczyna zmierzać właśnie w kierunku związku :) Inaczej na niego patrzyłam kiedy byliśmy dzieciakami, inaczej jest teraz. Zmienił się chłopak i ta zmiana naprawdę mi się podoba :) O, to super! Spacer dobrze nam zrobi. Przeglądałam ich stronę internetową i widzę, że jest co robić, mam nadzieję, że spędzimy tam większą część dnia :) Skoro byłaś to napisz proszę co warto tam zobaczyć, można gdzieś też posiedzieć itd?

Gość KOLOKOLOKOLO
Anka miejsce na randkę dobre. Pochodzicie, pogadacie. Nie rozumiem po co chodzić na randki do kina itd, na randkach trzeba się poznać, a nie w ciszy oglądać filmy. Tam zwiedzasz park, można fajne fotki popstrykać, potem jakiś obiad.