Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Hej Dziewczyny! Nie miałam okazji napisać wcześniej, ponieważ od wtorku jestem na zwolnieniu lekarskim. Wszystko w porządku - ale odpoczynek się należy :) Dobra książka, spokojna muzyka i sałatka owocowa - tego mi teraz potrzeba! A jak u Was? Ogarnęła Was już wiosenna atmosfera na dobre? I chyba czas już zabrać się za wiosenne porządki - za tydzień Święta Wielkiej Nocy! :) Ja w tym roku ma fory co do porządków :) Azoe - super, że wybierasz się na koncert Placebo! Zazdroszczę :) Chociaż widziałam ich w zeszłym roku na Heinekenie to jednak ich indywidualny koncert to musi być coś! Pantalony - już całkowicie zdrowa? Trzymajcie się! Papatki

Witam !! Całe szczęście że wszystko okiu Stefy. Jasne ze odpoczynek sie należy w końcu ponosisz odpowiedzialnosć za strasznie cenną rzecz- zdrowie i życie. Trzeba wiedzieć kiedy dać sobie na wstrzymanie i nie szarżować za bardzo. Strasznie cieszę sie że to już piąteczek i sobie trochę w domku pobędę. Tym bardziej ze mój synek przejawia ewidentne oznaki zmęczenia przedszkolem i chce sie po prostu rano wyspać, a nie zrywac o 6 z łóżka. NAwet nie wiecie jak bardzo go rozumiem hehehhe. Azoe pobaluj w ten weekend za nas dwie!! życze wszytkim mile spędzonego czasu. Pozdrawiam was babeczki

hello, Ja dzis w pracy chyba nie wysiedze, juz rana bylo ciezko :))) praca zdecydowanie nie garnie sie do mnie dzis. Stefa odpoczywaj poki mozesz :))) Dzis mam angielsko - pracowa impreze, ciezki wieczor ;), jutro na basen a wieczorem babski wieczor. Weekend szykuje sie pracowice. Tez bede musiala znalesc jeszcze czas na jakies porzadku. Placebo na Heinekenie tez oczywiscie widzialam stalam prawie pod sama scena, udalo mie sie tam wcisnac :))) Swoja droga moze juz sie tam widzialysmy. ciekawe? Pozdrawiam i zycze udanego weekendu

Hej, hej! Jest tam kto? Co słychać dziewczyny? Ja w domowym zaciszu zabrałam się za lżejsze porządki i czas strasznie szybko leci. Święta tuż, tuż.....Spędzimy je w Opolu i w Tarnowskich Górach. Oj, już boję się tego obżarstwa. Ale jeśli zaplanujemy jakieś spacery, myślę, że nie będzie najgorzej :) Poza tym pogoda robi się znów piękna - żyć nie umierać! A jakie Wy macie plany świąteczne? Przesyłam pozdrowienia!

hello, pusto i głucho tutaj :)) Ja dzis pracuje tylko do 11 takie zarzadzenia szefa glownego, no coz nie bede protestowac ;)) Ja dzisiaj do rodzicow jade, wiec tez mnie czeka troche przygotowan do Swiat. W drugi dzien Swiat rodzinka przyjedzie. Wesolych Swiat i mokrego poniedziałku :)) zycze wszytkim. P.s. mam nadzieje ze po swietach forum odzyje, a moze uda nam sie spotkac znowu przy jakis lodach. pozdrowienia

Hej dziewczyny! I jak tam po świętach? Szybko przeleciały, co nie?! Mi udało się za bardzo nie przejeść i skorzystać z wiosennego spaceru. Jeszcze jestem na zwolnieniu i powiem Wam szczerze, że wcale nie śpieszy mi się do powrotu do pracy :) W domu w ogóle się nie nudzę, zawsze jest coś do zrobienia. A poza tym aura za oknem niesamowita - wiosna, wiosna, ach to TY! Napiszcie parę \"linijek\" co u WAS. Przesyłam pozdrowienia!

Witam dziewczynki. W końcu postanowiła zebrać się w sobie i nie lenić się wiecej, chociaż pogoda jest tak piękna, że tylko kocyk i okularki słoneczne przychodzą mi na mysl- no może jeszcze kawałek ogródka i wolne z pracy :). Dziewczynki właśnie zajadam sobie loda co wzbudziło ogólną wesołość w pracy, nie wspominając nawet o reakcji szefa ;) . Wiem że łatwiej nam pogadaćsobie na GG, ale nie pozwólmy umrzeć naszemu topiczkowi. Już tak długo trwa! Pozrdawiam was słonecznie i napiszcie cosik . Mała reaktywacja wskazana dla nas wszyskich miłego dnia !!

Hello! Ooooooo na loda też mam ochotę!!!! Pantalony zrobiłaś mi smaka! Ale muszę do sklepu wyskoczyć, bo w domu nie mam :(((( Ale temperatura za oknem - szok!!! To lato, nie wiosna :) A ja niestety dostałam alergii - na kwitnące roślinki :( I jestem pociągająca ..... A psik! Ostatnie dwa dni w domu.... w środę do pracy :( Na gg w domu nie mam Azoe i dawno nie miałam od niej żadnych wieści..... a boję się, że jak wrócę po zwolnieniu do pracy nie będę miała czasu na ploteczki bo nie wygrzebię się z papierków przez najbliższe dni :((((( Napiszcie co u Was, jakie plany na majowy długi weekend macie. No i piszmy dalej na topicu - w czerwcu minie roczek! Miłego tygodnia!

hello, Ja tez sie zbieram i zbieram zeby cos napisac, ale wczoraj nie mialam kompletnie czasu. A wiec witam po swietach, ktore jak zwykle byly obfite w jedzenie, na szczescie mam psa ktory nie da za dlugo siedziec na jednym miejscu :))) W ten weekend zaczynaja sie dni Opola http://mip.um.opole.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=185&Itemid=113 zalaczam program, mysle ze jak nie bedzie padac to na Kajah sie wybiore :))) Ja przechodzilam wczoraj kolo Dolce Vita i oczywiscie skusilam sie na lody mietowe :)) Stefa postaram sie do ciebie na gg zagadac jak cie zobacze. pozdrawiam i zycze milego dnia

wczoraj milczałam , bo pogoda mnie lekko \"zdepresjowała\", poza tym mam gorący okres w pracy . Na dodatek szykują się niezłe roszady i tylko patrzeć kiedy zadyma zacznie się na dobre. Ale nie chce was bombardowć wojennymi nowinkami. Powiem tylko tyle że moje francowate zastępczynie nie zgodziły sie na zastępstwo w majowe świeta i nie dostane urlopu........ ech jeszcze rok , potem to ja będę innym odmawiała urlopu :/ . Wiem ,wiem to wredne co mówie , ale jestem troche rozżalona :/ . Mam nadzieje ze u was lepiej. I że pogoda wróci do stanu około niedzielnego- było cudownie. Pozdrawiam i miłego dnia życze.

hejka, U mnie akurat w weekend majowy nigdy niewiadomo do konca czy mamy wolne czy wiec nawte nic planuje. Ale jakos sie tym nieprzejmuje, bo w weekend majowy mam urodziny :)))). Wiec na pewno jakos imprezke skrece. A tak obiecalam mamie ze pojade z nia do jej rodzinnego miasta bo ma spotkanie pan z podstawowki, zobaczy kolezanki po 42 latach :))) Pantalony uszy do gory zawsze to tylko 3 dni pracy zamiast 5 :))) pozdrowienia

Hej, hej! Witam weekendowo. Ja dziś w domowym zaciszu, a moja połówka w Lipsku na targach motoryzacyjnych..... Nie pisałam wcześniej, mimo, że byłam już od środy w pracy, ale nie było czasu! Tyle zaległości, że mam nadzieję wyrobić się do weekendu majowego. Ja też jeszcze nie wiem czy będę miała wolne - może 30-go kwietnia. Zrobimy sobie jakiś wypad jednodniowy i będzie ok. I rzeczywiście to tylko 3 dni robocze, a nie 5, tak jak pisała Azoe. Chociaż u mnie tylko 2 typowo pracujące, bo 4-go maja mamy Święto Politechniki i szykują się imprezy i piknik. Pozdrawiam i życzę dużo odpoczynku!

Witam w poniedziałek! JAk minął Wam weekendzik?? u mnie spokojnie rodzinnie i leniwo! Trudno w to uwierzyc, ale pierwszy raz od 4 lat pospałam sobie w sobote do 9, a w niedziele do 8,30!! Co za fajowe uczucie ;) . JUż się nie przejmuję tym że nie będe miała wolnego bo okazało sie że kierowniczka jednak na piątek daje urlopek i w związku z tym planujemy z dzieciakami turnee rowerowe po okolicy.Może pojedziemy na Turawe??,albo pośmigamy w inne rejony. W każdym razie zaopatrzyłam się w sprzęciorek-foteliki na rowery kupione i teraz pozostało czekać na dobrą pogodę. A tak apropos sportowych wyczynów, to mój mężulek po zimowej przerwie zaczął grać w piłkę i po meczu na zakurzonym boisku okazał się bardzo kontuzjowanym facetem i stękał i jękał straszliwie hihih Jego hasło - \"nieczynny od pasa w dół\" przejdzie do historii...... Biedny mąż..... ;P .............

No lasencje!!!!!!!!!!!!!!!!!! co jest?? pogoda was rozleniwia?? A może już tutaj nie zaglądacie?? W każdym razie czekam na wasze wpisy.

hej hej hej, masz racje pogoda rozleniwia :)) Ja siedze juz na szpilkach i udaje ze cos robie, perspektywa wolnego tygodnia dziala dezmotywujaco na mnie. Ja jutro do Rybnika, potem troche spedze czasu z moim psiakiem ktorego dawno juz nie widzialam, i oczywiscie musze jeszcze jakies menu na impre wymyslic :))) zycze sobie i wam udanego dlugiego \"tygodnia\" bo trudno to nazwac weekendem ;))) i zeby pogoda dopisala. Pozdrowienia

Spóźnione życzenia urodzinowe dla Azoe! Sto lat! Uśmiechu na twarzy, samych pogodnych dni, szczęścia, zdrowia i miłości oraz spełnienia marzeń!

dzieki za zyczenia Stefa :))

A jak Wam minal dlugi weekend? Co dobre szybko sie konczy, postaram sie jutro wiecej napisac. pozdrowienia

No dziewczynki w końcu przemogłam kolejny raz lenia i postaram sie trochę odswieżyć topiczek. Weekend długi dawno się już skńczył, ale pogoda jak została to została. Już mam dosyć tej szarzyzny na niebie. Jedyne co piekne sie zrobiło to tunele pięknie zielonych alejek lipowych na drogach. Uwielbiam ten widok!! to dla mnie symbol wiosny!! U mnie wszystko w porząsiu tylko czasu brak na wszystko... standard zresztą, ale jakoś dam rade Przed nami istny maraton imprezowy w rodzinie- co weekend to imprezka- żeby temu podołąć to już nie jest takie pewne czy sie uda :) . I powoli trzeba myśleć o urlopie...... marzy mi sie morze- ciepłe pogoda - zajebiszcza spokój - stuprocentowy czy tym razem też dam rade coś zorganizować w tym kierunku??

Hej Dziewczyny! Pozdrawiam Was z ulicy Reymonta - czyli ze szpitala. Musze troche tu polezec pod obserwacja.... Ogolnie czuje sie dobrze, dzieciaczki rosna, ale jednak jest to ciaza blizniacza i trzeba uwazac. Mezus przyniosl laptopa na chwile do szpitala ze soba to pisze do Was te pare slow .... ale moge dluzszy czas nie miec niestety dostepu do neta. Wiec jesli mozecie to piszcie, a jak mi sie uda to tez cos skrobne. Oby nasz topic nie umarl calkowicie .... Trzymajcie sie cieplo. Papatki

Uffff Stefcia , nastraszyłaś mnie... dobrze że wszystko oki z tobą i bobaskami. Zresztą mogłam sie spodziewać ,że przy ciaży bliźnieczej prędzej czy później wpakują Was na obserwację do szpitala. W każdym razie wypoczywaj i ciesz się spokojem przed tym huraganem który Cię czeka. Skrobnij jak będziesz mogła. Może odwiedzisz mnie kiedyś z wóżeczkiem spacerowym jak przyjedziecie \"do nas na wieś\"? ;) /?? Trzymaj sie , a my też często myślimy o was

Dzięki za pozdrowienia Pantalony! Ja dalej w szpitalu i na razie nie wiem kiedy wyjdę ... :( Ale mam tu dobrą opiekę medyczną i w razie czego (odpukać) jestem na miejscu. To wszystko dla moich maluszków - trzeba się pomęczyć i jeszcze poleżeć. Trzymajcie kciuki dziewczyny żeby wszytsko było ok i do następnego razu. Napiszcie co u Was słychać. Papapapap

witam, Przepraszam ze nie pisalam wczesniej, ale mialam pare rzeczy na glowie, mam nadzieje ze juz za mna. Niestety nie byly to zbyt mile rzeczy. A tak u mnie wszystko w porzadku, odliczam dni do nst weekendu - koncert Placebo :)))) Stefa mam nadzieje ze juz niedlugo bedziesz sie cieszyc swoimi malenstwami, no narazie jeszcze troche wytrwalosci a na pewno bedzie dobrze :))) Czekamy na dalsze wiadomosci od Ciebie. :))) pozdrowienia

Hej hej dziewczynki! jak leci?? MAm nadzieję że nie gorzej niż u mnie , wiec chyba nie musze mówić ze u mnie wszystko oki?? Właśnie kończę ukwiecać moje podwórko i musze przyznać że zadowolona jestem z efektów szaleństwa zakupów w sklepie ogrodniczym. Ale tak naprawde efekty będą widoczne za jakiś miesiąc. Stefa jak wyjdziesz ze szpitala to trzeba będzie spotkać sie na lodach! Pogoda ku temu rewelacyjna a i poplotkujemy sobie znowu na wiele tematów. Azoe !udanej zabawy na koncercie