Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

witam Dziewczyny! nie macie pojęcia jaki dzisiaj mam zamęt w pracy . koszmarny dzień i ta pogoda. bleeeee Paróweczko sukienka jest piękna mmmmmmmmmhhhhmmmmmm cudna Dziewczyny miłego weekendu bawcie sie dobrze . ja będę na ostatkach :) w poniedziałek urlop-ale co to za urlop- urząd skarbowy na moim planie dnia :/ Narka

Cześć Dziewczyny! Ale dzisiaj pogoda przygnębiająca.... i do tego głowa mnie boli. Dobrze, że praca się kończy bo już bym nie wysiedziała. I weekend tak szybko minął..... W sobotę byliśmy na ostatkach w Pająku - ale było nie specjalnie (dziwni ludzie, muzyka średnia). A Wy gdzie się bawiłyście w ostatni weekend karnawału? Chyba po powrocie do domu położe się spać.... dobranoc :)

Witam, Pogoda faktycznie jest obledna, dzien bez deszczu to dzien stracony. U mnie goraco w pracy, to juz trwa 2 miesiace i konca niewidac. Ja bylam w weekend u rodzicow, stesknilam sie juz za moim psem psotnikiem. Teraz w weekend mam druga czesc szkolenia wiec tak jakbym nie miala weekendu. Moja przyjaciolka jedzie na narty do Bawarii, ale jej zazdroszcze wyjazdu, tez bym sobie zrobila wolne. W Pajaku zawsze jest dziwnie, bylam tam pare razy ale nie podoba mi sie tam w ogole, jest jakos dretwo. Jak sie bierze na rachunek, to trzeba uwazac bo lubia dopisywac i to niemale kwoty. pozdrawiam i wracam do pracy :)

Hej, hej! Jak się dziś macie? Ja o wiele lepiej niz dwa dni temu! Wczoraj mój mąż zaprosił mnie na słodkości do Dolce Vita - lody, gofry z bitą śmietaną i gorącymi wiśniami, cappuccino - objedliśmy się jak bąki :) :) W pracy dziś mamy ważne psoiedzenie więc od 11 wybywam z biura na parę godzinek. Życzę Wam miłego dnia i do następnego spotkania na topicu :)

oj dziewczynki! ale piękna wizja lodów..... mhmmmmmmmmm stefa normalnie cudownie to opisałaś i zrobiłas apetytu na podobne szaleństwa. Oj oj narobiło sie, nadziało w ostatnich dniach . Normalnie nie wiem jak to wszystko pozbierać i poukładać sobie w głowie. Istny huragan przeszedł przez moje życie osobiste i rodzinne. I nie mogę pwiedzieć żeby te zmiany negatywne były, wrecz przeciwnie, ale dużo tego wszystkiego jak na ok jeden tydzień :) . jedno jest pewne, towszystko sprawy rozwojowe i jeszcze bedzie sie działo. A ostatki uczciliśmy hucznie w sobote na imprezie. hihi Było super Powodzenia i trzymajcie sie cieplutko .

Czesc Dziewczyny, Ja sie dzis wybieram na cos dobrego :))) Marzy mi sie czekolada na goraco z chilly, i ta mysla zyje od rana. Widze Pantalony ze jakies rewolucje Ci sie szykuja mam nadzieje zdradzisz cos jak juz wszystko sie pouklada. Ale tak to jest albo wszystko na raz albo zastoj. Musze jeszce do kina isc (mam bilety wazne do konca lutego) ale co film wybiore to slysze od znajomych ze lepiej nie bo gniot. Mam nadzieje ze w koncu cos trafie. Jak zwykle pojde w ostani dzien miesiaca. Milego dnia, ja biore sie za 2 kawe i za dzierganie koronek :))) (tak nazywamy osatnio nasza prace z kolezanka z pokoju)

jej!!!!!!!!!!! widzicie ten desz? a jajmam sie dzisiaj wybrać na pogrzeb> to samo w sobie już straszne, a do tego ta pogoda....... :( ech drogie dziewczynki , ale sie ostatnio rozpieszczacie! dolce vita, czekolada z chili.... no nic tylko ja muszę fundnąć sobie tort czekoladowy, a w najgorszym razie jakiegoś batonika ;) Życzę fajnego dnia, bo ja zwijam się z pracy koło południa pappapapapapapapap

Czołem pracy! Nowy tydzień czas zacząć! Kawusia na stole, dokumety też! Za oknem szaro buro - ale w sercu już wiosna :) Jak minął Wam weekend koleżanki? My byliśmy w Tarnowskich Górach u rodzinki mojego mężą - babcia miała 80-te urodziny! Piękny wiek! Oczywiście masę kwiatów i prezentów oraz urodzinowego obżarstwa :) Oskary rozdane - warto by zobaczyć choć jeden z tych filmów - może Infiltratora. A narazie miłego dnia i do nastepnego razu! Papatki :)

Ups - sorry pomyłka Infiltracja! :))))))

witam w poniedziałek. ech fajny weekend miałam. W domu i z dzieciakami, które sie chyba zmówily że tym razem to mamę w ramach rozrywki wyprowadzą z równowagi . I tak :Mała ciagle sie rozbiera i włazi na parapety -pięknie się przy tym uśmiecha i mówi \"mama patrzeć!\" a Mały uparł sie na powrót do smoczka wrócić i na przekorę, jest generalnie na NIE!. Ech i najgorsze to to, że mama jest tym paskudnym rodzicem , bo dyscyplinę wprowadza a tatuś jest super bo przecież przyjdzie z pracy to poprzytula , pobawi się , powygłupia itd.... SUPERNIANI potrzeba A tak w ogóle to też na urodzinkach byliśmy i dużo pysznego ciasta było :) . miłego dnia

Witam, Juz prawie marzec, ten czas pedzi. Ja mialam w weekend 2 czesc szkolenia, wiec przesiedzialam na zajeciach ten weekend, ale bylo fajnie. Bardzo duzo na szczescie warsztatow wiec czas plynie szybko i milo, plus pyszny obiadek do tego. Catering maja niezly, i za kazdym razem jest co innego. :))) Wczoraj po szkoleniu jeszcze zaliczylam arkady i czekolade z chilly :))) Po milym weekendzie czas do pracy wrocic :)) Ja wybieram sie w srode do kina na dobrego agenta, niestety w ten dzien nie ma nic ciekawe a do konca lutego musze bilety wykorzystac. Szkoda ze nie do marca bo na testosteron bym poszla. A ta superniania to jest niezly bajer, mojej kolezanki syn (4 latek) sie jej boi. Jak maly juz tak wariuje ze przechodzi samego siebie to ona udaje ze dzwoni do superniani. Skutkuje natychmiast. W moment innego dziecko sie robi. Pozdrawiam i zycze mielgo dnia,

Hej Dziewczyny! Ale młynek w pracy! Od jutra mamy dwudniową kontrolę z Warszawki- brrrrrrrr i dzis istny rozgardiasz z tym związany - wszystko na ostatni moment! Ale za chwilę koniec pracy a po pracy wybieram się do kina z koleżankami na \"Królową\". Jestem bardzo ciekawa tego filmu - jutro relacja. A jak tam Azoe Twój film? Do jutra!

witam A ja dzis i jutro na urlopie, mam jeszcze zalegly wiec troche musialam isc, no ale nienarzekam :)))) Wczoraj bylam w kinie na filmie \"Dobry Agent\" calkiem niezly, moglby byc tylko troche krotszy bo prawie 3 godziny trwa. Nie powiem ze ze to film zwalajacy z kolan ale dobrze sie go oglada. A jak \"krolowa\" Stefa? Zastanawialam sie czy isc na nia wczoraj :))) Wiec malo brakowalo a bylybysmy sie spotkaly :)) Pozdrowienia i uciekam zaraz jade do rodzicow zycze milego weekendu

Witam dziewczynki! ech fajnie wam, że na kino macie czas i ochotę! Kiedy ja się z tego kieratu wyrwę?? Miałabym ochotę troche się oderwać, ale w najbliższym czasie nie zapowiada się na luzy w kalendarzu, raczej wręcz odwrotnie, chyba wyśrubuję normę do końca końców. Hektolitry kawy i zapałki w oczach bedą niezbędne. Liczę na dobre streszczenia z Waszych wizyt w kinie. Pozdrawiam serdecznie . Wracam do pracy już słyszę nadciągającego szefa. Pa pap :) .

I znów nowy tydzień! Witajcie! Zeszły tydzień to dwie wizyty w kinie (korzystam póki mogę - Pantalony wie o czym piszę :) \"Królowa\" - dobra rola Helen Mirren - film mi się podobał, a w sobotę z mężem \"Testosteron\" - taka luźna komedia, też ok. W sobotę bylismy też na zakupach we Wroclawiu! Ale tłumy w Galerii Dominikańskej - szok! A dziś po pracy wybieram sie z dziewczynami (z pracy też) na jedzonko do Piramidy. Dawno tam nie byłam i mam nadzieję, że jakieś sałatki mają w ofercie. A jak Wam minął weekend? Czuć juz wiosnę w powietrzu ! :)

Witam i już żegnam bo to koniec poniedziałku -przynajmniej w pracy. Teraz zaczynam etat w domu. Weekend miałam fajny. Dzieciaki nie dokuczały za bardzo,a i na obiad do dobrej restauracji udało nam się wybrać :) Rzeczywiście czuć wiosnę w powietrzu. Już nie mogę się doczekać na pranie wysuszone na podwórku- ech jak ono cudownie pachnie...... Dzisiaj funduję sobie wieczór z koleżankami i winkiem domowej roboty. Będzie mi na pewno bardzo dobrze ;) stefa ciesz sie kinem i wypadami na zakupy bez torby z przyrządami dzidziusiowymi ile wlezie. Azoe jak po urlopie??

Czesc Dziewczyny, Ja troche odpoczelam u rodzicow, pies mial na kim cwiczyc ciagniecie rekawow ;))) Ja wybieram sie na Testosteronw czwartekm, no wlasnie slyszalam ze mozna obejrzec ze nawet fajne. Czyzby Stefa cierpiala na pewna chorobe 9 mies :))) jak tak to gratuluje. Mam ostatnio wrazenie ze jakas epidemia panuje tak swoja droga. U mnie w pracy od rana jakis koszmar, na szczescie juz troche spokojniej. Wlasnie zjadlam murzynka ktorego przynioslam informatykowi jako lapowke za przeinstalowanie mojego domowego kompa. Jeden kawalek za duzo cos czuje, siedze i umieram. Pozdrawiam i zycze milego dnia p.s. oj wiosne czuc w koncu :)))

Gość Susan Jones
Hello Dziewczyny Ja też z Opola :) Można przyłączyć się?

Gość Susan Jones

Gość Witam nowe towarzycho
pantalony się kłaniają i na pogaduchy zapraszają . Ech wiosna mnie bierze heheheh pięknie na dworze a ja kwitnę w biurze. Mam ochote pogrzebać w ziemi

Hej wszystkim! I nowym i starym bywalczyniom naszego topicu. Zapraszamy dziewczyny na pogaduchy o wszystkim i o niczym :) Prosimy się przedstawić i napisać parę słów o osbie. Azoe - trafiłaś w 10! Tak jestem w stanie blogosławionym i czuję się cudownie! Pantalony - i jak udał się murzynek? pewnie palce lizać! Może się umówimy jednak na tą kawę (lub czekoladę z chilli)? Ja jestem cały czas na tak! I pogoda zrobiła się sprzyjająca. Pozdrawiam wiosennie

jestem za!!!!! tylko proszę o trochę wyprzedzenia w podaniu terminu , bo muszę znaleźć niańke do dzieci. Stefa swoje przyprowadzi, ale ja wolę nie :) Murzynka nie zrobiłam bo zapomnialam przepisu zabrać do domu. Ale dzisiaj na pewno zabieram sie do pieczenia

Witam, Ja ledwo dzis w pracy siedze taka piekna pogoda ze nic tylko na spacer. A u mnie codzien jakies zrywy rano, biegam tam z powrotem do 11 a potem cisza. Z rana to ja ledwo widze na oczy a nie szukam wrazen :))) Oczywscie chetnie na cos dobrego sie wybiore, moze w nst tygodniu wybierzemy jakis dzien. Stefa jeszce raz gratuluje. Pantalony powodzenia prz murzynku, a jest pyszny. Nawet Anglik, z ktorym mam angielski, zjadl go wczoraj ( 3 kawalki) choc nie lubi ciast niby. Zreszta caly angielski murzynkowo uplynal, nie wiem czy pogoda czy murzynek tak zadzial ze cala nasza czworka dostala jakiejs glupawki. Poltorej godziny smiania. Milego dnia

Wszytkie naj naj naj w (jak moi kumple nazywaja) BABA\' DAY

wszystkiego dobrego mije babeczki! kwiatów wiele i świata meskiego leżącego u stóp!!!!!!

Z okazji DNIA KOBIET najlepsze życzenia: Zdrowia...pieniędzy... i powodzenia... Lubię Was wszystkie: i WIEDŹMY i JĘDZE No i NIEWIASTY ( bo te to są wszędzie)... Ale nie pora dzisiaj na morały... Zawiążmy związek - NA WIEKI WYTRWAŁY... Trzymajmy się razem - tak będzie wygodnie.... Niech chłopom na nasz widok opadają spodnie... Niech im się w porach to i owo wznosi... Nośmy głowy w górze; niech to ON poprosi, Niech nam się spełnią najskrytsze marzenia... Niech akcje podskoczą nie do pomyślenia... Niech na nasz widok drży męska połowa... Niech od oglądania się za nami boli chłopów głowa... Niech nam Pan Dyrektor da podwyżki duże... Niech każda z Was dzisiaj dostanie róże... Tego Wam życzy...Na chłopów nie liczy... Wasza koleżanka... (co ma też punkt słaby) TRZYMAJCIE SIĘ BABY !