Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Co do naszego spotkania, to następny tydzień mi pasuje, nic nie mam jeszcze zaplanowane. Pantalony napisz kiedy możesz zorganizować nianię do dzieciaczków - w jaki dzień, a my się dostosujemy. No chyba, że Azoe coś będzie miała w ten dzień to będziemy kombinować! Papatki

hej Ja tez nie mam nic zaplanowanego wiec oczywiscie sie dopasuje, we wtorek i czwartek mam tylko angielski wiec po 16.30. A tak w kazdy inny dzien od 15. Mam nadzieje ze sie zgramy. Wiec Panatalony podpasuj pod siebie. Pozdrawiam

Gość Susan Jones
Cześć dziewczyny, Czytałam parę dni temu o Was.. Stefa - piszesz, że studiowałaś ekonomię na UO. Kiedy skończyłaś? Ja w 2003. Ja studiowałam administrację, znałam parę osób z ekonomi. Kot wie może się znamy... z widzenia :)

witam :). w końcu piątek!!!!!!! jakoś mnie takie lenistwo wzięło,że nic, a nic mi się nie chce.... uchhhh należy mi się jakiś zastrzyk adrenaliny na pobudzenie. Dzisiaj rano zadzwoniła komórka , to ja w moim wielkim zaspaniu ją wyłączyłam!! hii za chwilkę człowiek dzwoni ponownie i się awanturuje o rozłączanie się - cóż jak ktoś dzwoni do mnie o 6 rano , nie może spodziewać sie fanfarów na przyjęcie.... ;) . Jeśli chodzi o spotkanko to może środa??? nie pasuje mi w piątek, bo moje dziecko ma urodzinki!! wypowiedzcie się, a jeśli chcecie konkretniej się umówić to spotkamy się na GG.

Cześć Laski! Zacznę od tego, że weekend minął bardzo przyjemnie w rodzinnym i przyjaciół gronie :) A dziś ciężko w pracy - bo za oknem taka ładna wiosenna pogoda, a tu trzeba tkwić w papierzyskach.... ah! Ale, ale zbliża się środa i będzie na pewno bardzo miło! Do zobaczenia :) Susan Jones - ja kończyłam w 2002 ekonomię, ale Wydział nie taki aż duży, więc pewnie z widzenia się znamy :) Pozdrawiam!

ach jejku, ale się narobiło mój synek chory i to dopadło go nieźle.... dziewczyny w tej sytuacji nie jestem pewna czy uda mi się na 100 % pojawić na spotkaniu- obiecuję ze się postaram. jutro jeszcze dam znać . NIe piszcie nic na GG bo zatępstwo francowate. Może jeszcze sie dzisiaj odezwę

Witam, Ja jestem po weekendzie wykonczona, troche dalam sobie do wiwatu :))) ale juz i tak lepiej niz wczoraj. Za duzo rzeczy zaplanowalam, imprezowo - spotkaniowych :))) Bylam na Testosteronie, moim zdaniem rewelacyjny, polecam goraca teksty sa niesamowite :))) Ale mamy piekna pogode, tylko rano zimno jak cholera. Pantalony daj znac jak twoj maly, ja nie mam nic przeciwko zeby o tydzien opoznic np na nst srode albo inny dzien. Pozdrawiam goraco w ten piekny dzien :)) p.s. znalazlam kursy jezykowe bardzo tanie daje linka moze komus sie przyda: http://mip.um.opole.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=142&Itemid=113 a tu drugi do tego szkolenia ktore ja koncze, jest nst edycja http://www.nowoczesne-kadry.pl/node/47 jak nie wam to moze komus znajomemu przyda sie, naprawde warto

Hej dziewczyny! Pantalony - daj znać co z naszym jutrzejszym spotkaniem? Czy uda Ci się przyjść? Jeśli nie, to myślę, że możemy to przełożyć na przyszły tydzień, żebyśmy były wszystkie :) Pozdrawiam

Azoe - dzięki za linki dostron ze szkoleniami :)

Witajcie w nowy słoneczny dzień :) Dziś w pracy mamy próbną ewakuację z BHP (symulacja pożaru) - ciekawa jestem jak to wypadnie. A poza tym to jestem ciekawa czy się dzis spotykamy. Pantalony jesteś na gadu - ale nie wiem czy to Ty czy Twoja zastępczyni. Jakoś dziwnie dzielić ten sam numer gg z inną osobą z pracy..... Więc czekam na jakiś znak na naszym topicu! Pozdrawiam i do zobaczenia - mam nadzieję :)

Hello, Chyba to nie Pantalony na gg, w kazdym razie nie probuje zagadywac. Ja tez czekam na jakies wiadomosci czy dzis czy za tydzien :))) Ale slonko ladnie swieci :))) Chyba zapisze sie na jezyk hiszpanski, 12 tygodniowy kurs mysle ze w sam raz, zobacze jak mi sie ten jezyk spodoba. pozdrawiam

Strasznie mi przykro, ale musimy przełożyć spotkanie na przyszłą środę. Młody jest chory i ma duszności muszę przy nim być, do tego ta gorączka, której nie można zbić. Straszne to chorowanie przy takiej ślicznej pogodzie stefa nie ma nic naprzeciw, myślę Azoe, że Ty też asz sie przekonać na inny termin. Obiecuję że sie zrehabilituję.

jasne, wykuruj malego a spotkamy sie w nst srode :)))

Ciesze się że trafiłam na takie wyrozumiałe babeczki. Dzięki w imieniu synka, który jak choruje zmienia się w mamicyca. Miłego dnia życze. AAA i jeszcze chciałam powiedzieć że ciasto wyszło boooooskie!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia i do zobaczenia w przyszłą środę :) a wcześniej oczywiście na naszym topicu!

Żyjecie ???? Co tam słychać u Was? Jak minął weekend? Jak tam Pantalony synek już zdrowy? Ja miałam też przez weekend mały szpital - mój mężulek złapał coś niedobrego i leżał w łóżeczku ...... Ale już lepiej :) A w pracy dużo sie dzieje - jest co robić :) A jak tam zapowiedzi na srodowe spotkanie? Trzymajcie się ciepło - bo cos ma w tym tygodniu sie zrobic chlodniej.

:) Jak miło witać nowy tydzień po urlopie w pracy. Synek ma sie już lepiej. Tylko mnie jakieś przeziębienie łapie- pewnie przekazały mi z miłością moje dzieciaki- tyle całusków ile ostatnio dostałam ;) . w środęspotkanie nadal aktualne. pozdrawiam laseczki

Witam w ten zimowy dzien, Rano nie bardzo moglam uwierzyc w to co zobaczylam za oknem. brrrrrrrrrr jakies kompletne nieporozumienie. i co z jutrem, aktualne mam nadzieje? Ja w weekend mialam ostatnia czesc szkolenie, wiec w poniedzialek bylam ledwo zywa. Przydalby sie dzien odpoczynku. A w pracy tez nierozpieszczaja. Pozdrowienia

ZIMA!!!!!! Synek cieszy się, że na górkę z tatusiem pojedzie- taka przynajmniej była jego pierwsza reakcja na to co zobaczył za oknem. A mnie po prostu odrzuciło wgłąb cieplutkiej pierzynki. Powariowali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny w środę idziemy do dolce vity i kupujemy największy i najzimniejszy puchar lodowy- to może przepędzimy tą skurczybyczkę?? w końcu spotkamy się w pierwszy dzień wiosny! WAGARY!!!!!!!! ech kiedy to było hehehhehe.

Super!!! Bardzo się cieszę, że się jutro spotkamy! Do zobaczenia! PS. Jakby coś to jeszcze jutro się ztopicujemy :))))

Cześć dziewczyny! Dziś pierwszy dzień wiosny - a gdzie ona się podziała? Ponoć już w weekend ma się pogoda polepszyć. A dziś na poprawę humoru spotkanie w miłym towarzystwie i porcja kalorii :)))) Mam nadzieję, że będziecie! Do zobaczenia!

hello, Chyba pierwszy dzien zimy, tak to wyglada przynajmniej. :))) Ja od rana mam dylemat pewien, hehe pucharek czekoladowy czy mietowy :))) w kazdym razie o 17 bedzie rozwiazany. Jakos rozwiazujemy problem czy sie poznamy czy damy rade? :))) pozdrowienia

Dzięki za miłe spotkanie! Mam nadzieję, że jeszcze to powtórzymy :) Miłego dnia!

witam dziewczynki > miło wczoraj było- naprawde bardzo mi się podobało. Również mam nadzieję , że uda nam się kiedyśpowtórnie spotkać -już przy lepszej pogodzei, bo wczorajszy deszcz mnie dobił. POzdrawiam Was cieplutko . trzymajcie sie

Witam już prawie weekendowo! Pogoda średnia, ale to nie powinno popsuć humoru w takim dniu! Lubię piątki w pracy bo każdy już jedną nogą (myślami) jest gdzieś na weekendzie :) Miłego odpoczynku! Papatki

Witam laseczki!!!!!!! Hej hej piękna pogoda i słonko w końcu świeci. Ja czuję sie lepiej , przy niemałej pomocy antybiotyków.Jak już pisałam deszcz w środę mie załatwił na cacy! i potem to już ze mną coraz gorzej było. Nawet nie byłam w stanie pisać o tym heheh- to chyba jakiś trans- praca-dom-łóżko. W pracy nawet koniaczka mi chcieli fundnąć żebym się trochę pozbierała ;) . No ale wczorajsza pogoda i ( mam nadzieję)dzisiejsza nastraja mnie baaardzo pozytywnie i czyję dosłownie jak energia szykuje się do erupcji!!!! ha w końcu WIOSNA pozdrawiam i miłego dnia życzę

Witam goraco, Ja po dlugim weekendzie w pracy juz niestety, co dobre szybko mija. Jak wam sie wstawalo po zmianie czasu? Ja musze przyznac ze tym razem nie mialam problemu ze wstawaniem, moze to wiosna :)))) A poza tym to jade na Placebo do Warszawy 1 czerwca, nie ma jak dobre wiadomoci, bilecik juz kupiony. Obawialam sie ze po Heinekenie juz nieprzyjada a tu prosze taki dobry news. Ciekawe jak zagraja duzy koncert, na pewno gra sie inaczej na koncertach plenerowych i na swoim. Bede miala porownanie :))) Pozdrawiam i ide po kawe z ekspresu :))

coś pustawo zrobiło sie !! Koniec dnia!! zapraszam na spacer po słoneczku popołudniową porą. Miłego dnia życzę . Błogosławiona Stefciu wszystko oki??