Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

Gość Literka M
A teraz czekam z niecierpliwością aż mój Kot wstanie, bo pogoda jest prześliczna i chcę go wyciągnąć na rowerki :classic_cool:

Gość Literka M
oczywiście, że nie potyliczko:) jak tam dzień się rozpoczął??? 🖐️

Rozpoczal sie kawka waniliowa Sati -> bez reklam ;) Poszlam pozrywac kwiatki do albumu. Psyjaciele biora slub w sierpniu i stwierdzilam ze zrobie im album ze zdjeciami z tego dnia z papieru czerpanego (sama zrobie) a zdjecia beda w sepii. I kwiatuski popsyklejam ;] Nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie :) Tak ślicznie na dworku, ciepło, słońce świeci. Cudnie. Literka M a Tobie jak poranek mija ?

hej hej, nie no jasne,ze nie tylko o facetach, jednak moje pytanie wynikalo z tego, ze akurat siedzialam przy jego komputerku i mialam okazje obejrzec jego liste kontaktow na gg i jakos tak mna wstrzasnely proporcje dziewczyn/chlopakow na tejze (z przwaga tych pierwszych ;) ) czesc to wspolne kolezanki ktore ja znam z widzenia tylko. stara krowa ze mnie a takie problemy sobie stwarzam... kurde, zycie bez internetu bylo prostrze. i bez komorek. chyba pamietacie te czasy? bylo bardziej..no.. jednoznaczne. nie bylo dylematow typu \"czemu nie odpisal\" albo \"co laczy go z ta kolezanka poznana w necie\". no i chlopak z dziewczyna nie byli w \"ciaglej lacznosci\" mogli troche potesknic, odpoczac od siebie. ah ah! zebralo mi sie na gadanie glupot. wracam do nauki. pozdrowienia :)

Gość Literka M
cześć dziewczyny:) potyliczka- ale fajowy pomysł z tym albumem:) no, no:) świetny prezent!!! mój poranek--> extrusia:) wyciągnęłam mojego chłopa na rower, byliśmy nad wodą, poopalałam się, wypiliśmy piwko i teraz przyjechaliśmy na obiadek:) poza tym ciągle czekam na wyniki z egzaminu, które mamy dostać mailem i strasznie się denerwuję 😭 vii--> nie przejmuj się, tak ma chyba każdy facet, a naszym zadaniem jest tą listę redukować...:D:D:D ja tak robię systematycznie pozbywam się z jego listy "koleżanek", które mi podpadają:) to samo zrobiłam ze swoimi kolegami. Mi wystarczy mój chłopak, nie potrzebni mi są koledzy. Zostawiłam tylko grono najbliższych, wspólnie zaakceptowanych :classic_cool: buziaczki dla Was 👄

czesc dziewczyny sorki ze sie nie odzywalam ale troske zajeta bylam a teraz siedze u mojego misiaka a tak apropo jego kolezanek to tez jestesm cholernie zazdrosna ale nie chce mu pokazywac ze jestem bo to takie glupie uczucie dzisiaj bylam na malych zakupkach rano i teraz juz mi sie wszystkiego odniechciewa boli mnie glowa i chce mi sie spac mam nadzieje ze wieczorek bedzie przyjemny tak jak wczoraj chociaz.... moj misiowiec ma strasznie zly humorek trzeba mu go poprawic :D to w takim razie milusiego wieczorka i do.... nastepnego napisania :P buziaki

Gość Literka M
cześć dziewczyny 🖐️ musiałam niestety wstać 💤, bo muszę jechać do Gliwic pozałatwiać sprawy mojemu Miśkowi:) widzę, że szykuje się kolejny piękny dzionek:) ale cudnie!!! miłego dnia dziewczęta:D

Gość Literka M
aha- zdałam ten exam na 4 :classic_cool:

Gość trzmcie za mnie kciuki
jade na egzamin, na który nic nie umiem:(..............impez m sie zachciało ehhhh

trzymam kciuki za wszystkie egzaminki i zycze powodzenia ja tez juz musialam wstac a teraz chyba jakies sniadanko:D milego dzionka ciumasy!!!

dziweczyny ja wlasnie sie dowiedzialam od mojego misia ze zostawia mnie we wrzesniu na miesiac i jedzie na wigononka i tak mi sie smutno zrobilo :(:(:( bo tylko raz sie rozstalismy na tak dlugo (w tamtym roku tez byl w hiszpanii) i boje sie ze nie wytrzymam az tyle bez niego ale to nie jest najgorsze bo we wrzesniu mam urodzinki i strasznie chcialabym zebysmy je spedzili razem .... ale jego n ie bedzie. chociaz powinnam sie zaczac przyzwyczajac bo rok temu bylo tak samo a nie chce mnie wziasc ze soba bo twierdzi ze tak jest mordega i takie tam no i mi smutno niby spedzimy razem tydzien nad morzem i w bieszczadach ale ...... az miesiac??? rozstawalyscie sie na tyle ze swoimi misiami??? no wiec mi smutno iale z drugiej strony nie moge powiedziec mu zeby nie jechal tymbardziej ze czesc pieniedzy zostanie odlozona na nasz domek :( pozdroffka

Gość Literka M
ojojoj... wiem coś o tym-> to bardzo smutne, ale da się przeżyć. Mam nadzieję, że szybko zleci:( Wiem jak Ci jest ciężko:( mi też by było 😭 a urodzinki możesz spędzić z nami na forum :D

hej hej Migota - hm... no coz to faktycznie nie najmilsza sytuacja. a jak bylo w zeszlym roku? jego wyjazd popsul jakos wasze relacje? jesli nie, to chyba nie ma sie czym martwic. w koncu miesiac to nie wiecznosc ;) potesknicie sobie przynajmniej. a urodzinki Twoje nie mozecie obchodzic przed wyjazdem albo po powrocie? no wiadomo to juz nie bedzie TO,ale zawsze jakas rekompensata... u mnie jest dosyc podobna sytuacja,bo moj chlopak chce jechac na caly sierpien do hiszpanii do pracy (a jesli jakim cudem zda wszystkie egz, to i na czesc wrzesnia ;) ) i tu pojawia sie maly ein Problem, bo on zna hoszpanski perfekcyjnie, a ja ni slowenka. wiec mowi ze moglabym z nim jechac.. a z drugiej strony co bym robila? hm.. no wlasnie do winogronek mi sie nie pali wcale :( wiec nie wiem jak to sie jeszcze skonczy, ale takie przydlugie rozstanie tez wchodzi w gre. literka m - gratuluje czworeczki :) i trzymam kciuki za wszystkie egzaminy :) wracam do nauki.. wlasnie obczajam rozwoj terytorialny usa w 1 pol xix wieku. zieeeeeew. ;)

Ja to bym sie cieszyla jakby gdzies moj pojechal. Swiety spokoj i czas tylko dla siebie . He he ale nic... Kiedys go 3 miechy nie bylo, a i teraz rzadko sie widzimy, bo 120 km od siebie. Ja tam bym sie cieszyla. Tyle ze moj chcialby zebym z nim jezdzila WSZEDZIE. Nawet nie chce miec zadnej okazji do zdrady, co za facet.

Vii dzieki za pocieszenie tylko w tamtym roku to nam sie niebardzo ukladalo i jak przyjechal to sie zaczelo tylko ze teraz jest fantastycznie i nie chce zeby sie cosik spsulo poza tym widzimy sie conajmniej 3 razy w tygodniu bo mieszkamy niedaleko siebie wiec nawet rowerkiem do niego nieraz jezdze i dla mnie teraz ten miesiac to jest dlugo chociaz wiem ze to szybko mija przynajmniej minelo szybciutko w tamtym roku ale ryczalam za nim bardzo Literka M milo ze chcesz ze mna spedzic urodzinki kochana jestes trzymam cie za slowo:P Anonimek czesc dziewczyny mamy chyba pierwszego faceta!!!!!!! potyliczka tylko sie cieszyc z takiego faceta bo to chyba wymierajacy gatunek :P :D ciumasy

czesc dziewczyny nikogo nie ma??? :/ szkoda bo moj misiowiec wlasnie poszedl spac bo ma do pracy na 5 a ja sie strasznie nudze zajadam sobie kabanos i popijam winkiem :D:D:D:D:DD:D:D::D:D:D:D hihi ale jak nikogo nie ma to chyba sie poloze chociaz niebardzo chce mi sie spac ale moze wkoncu sie wyspie wiec dobranocka i slodkich senkow ciumaski!!!!

Gość Literka M
ja jestem:(

Gość Literka M
dziękuję za gratulacje:D oczywiście, że odprawimy tu huczne urodziny, będzie czadowo:P ja też już się raczej położę 😴 jestem padnięta, bo cały dzień załatwiałam Misiowi sprawy a potem jeszcze byliśmy na piwku... tak więc życzę wszystkim kolorowych, ciepłych, puchatych i misiowatych snów 🌻 dobranoc 🖐️

Gość Literka M
o jesteś Migotula:D:D:D

jesli chodzi o te urodzinki to zapraszam 22 wrzesnia!!!!! Literka M lubie slowo misiowatych bo moj mis tak mowi:D

jestem jestem ale mnie gardelo boli :( nie ma mnie dzisiaj kto wygrzac Literka M a co z tym chlopakiem anonimkiem???? fajnie bylo by miec chociaz jednego chlopa na topicu :D :P

Gość Literka M
o przepraszam, zagadałam się:) pewnie, że fajnie przywitać płeć męską:D nareszcie:) tylko szkoda, że taki jakiś wstydliwy i małomówny... czekamy na więcej:)

Gość Literka M
Migotka, co się w gardełko stało? Ja jutro muszę iść do szpitala :( badają mnie od miesiąca i nikt nie wie co mi jest 😭 jutro mam wizytę u chirurga, może on coś mądrego wymyśli??? Już mi się znudziło to bieganie po lekarzach...💤

Gość Literka M
:D dzień dobry 🖐️

dzienboberek Literka M gardelo tylko troche boli al nie jest najgorzej a co z toba jak cos bedziesz wiedziala to daj znac trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze a jesli chodzi o tego faceta...... odezwie sie jeszcze??? hihi obstawiamy:P?? milego dzionka buziaki

Gość Literka M
Mam wizytę na 13, więc narazie nic nie wiem. Sama też jestem ciekawa jak to z tym chłopem na nasym forum będzie:) ale liczę, że tu powróci:D ja też życzę wszystkim milutkiego dzionka, zajrzę pewnie jeszcze:D

a ja sobie tak siedze i mysle ze mam okropna ochote na truskawki kupilam sobie nawet nektarynki zeby zagluszyc potrzebe :P ale nic nie poradzilo :(:(:( Literka M zauwazylas ze ostatnio tylko my piszemy??? ale najlepsze jest to ze wczoraj moj mis powiedzial mi ze nie ma nic glupszego niz ta kafeteria:P i ze takie pierdoly do siebie piszemy hihi hihi musialam mu tlumaczyc wszystko ale on jest glupiutki wasi tez sa tacy??? pozdrofka