Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

haloo !!jest tam kto ?? wyjechałyście na wakacje :) ja siedze w pracy !! a na dworku cieplusienko ! byle do piątku :) pozdrowionka :*

Gość Literka M
cześć Dziewuszki 🖐️ mój Ukochany właśnie pojechał do pracy, a ja siedzę i główkuję co Mu kupić na urodzinki, bo ma jutro:) zaraz muszę wyruszyć na sklepy:) buziaczki dla wszyskich i miłego dnia:) ps. nie ma i nie ma:) 20-latka wiesz o co chodzi ;)

Migota !! gdzie sie podziewasz?? spodobalo Ci sie az tak na weselu ze tam zostalas :D:D:D odezwij sie jak wrocisz !! koniecznie !!!

Gość Literka M
Migota--> wnioskujemy z 20-latką, że zrobiłaś sobie podwójny ślub i jesteśmy oburzone brakiem zaproszenia 😡

echh Migota ! widzisz...gdybys powiedziala to napewno bys cos ladnego dostala :) zlozylybysmy sie na jakis mikser albo robot kuchenny :D:D a tak... nici :)

Gość Literka M
Właśnie, albo np widelce do ryby... :classic_cool:

Gość Literka M
widzisz Migota co Cię ominęło...:) ech...

Gość Literka M
ale wałek czy wałkiem? nie zrobiłybyśmy? w końcu nas nie zaprosiła, to może powinnyśmy coś pomyśleć? :classic_cool:

Migota to powinna tluczkiem dostac a nie walkiem :D:D chyba, ze bedzie grzeczna i zaprosi nas na jakis obiadek w zamian za brak zaproszenia....to wtedy pomyslimy co dalej

Gość Literka M
obiadek obiadkiem, ale drina to Ci Migota nie odpuścimy...:D

Gość Literka M
kupić? absolutnie! własnoręcznie upieczesz!!! :classic_cool:

masz racje Literka M ! niech piecze ! bedzie miala za swoje ! tylko bez ściem ! wyczujemy jak bedzie kupny !! a wtedu to bedzie wałeczek....

oj dziewczynki dziewczynki walniete jestescie nie bylo mnie dlugo bo na weselu zabawilam 2 dni ale nie na swoim oczywiscier na swoj to was napewno zaprosze chocby zeby dostac ten robot :D a nie odzywalam sie bo niedziele odsypialam a wczoraj zalatwialam swoje sprawki bo jednak jedziemy na d morze 24 :D a juz za tydzien bede sie byczyc w bieszczadach :P ale fajnie :D:D ale czeka mnie jeszcze jedna impreza no i tutaj muisze piec torta:( bo zostaje w sobote mama chrzestna wiec musze sie postarac a jesli chodzi o drinka to zapraszam wieczorem na kafe :D popijemy az bedziemy mialy jutro kacora Literka M pokazac ci cio ja kupilam mojemu na urodzinki??? przesle ci link do fajnej strionki z prezentami trzymajcie sie cieplutko ciumki :D

Gość Literka M
nawet nie wiesz jak bardzo:) tylko wiesz, żeby się nie okazało, że tak nam obiecujesz te drinki, a potem będziemy musiały cię odnaleźć i zniszczyć albo podpalić:)

Gość Literka M
ja niestety zajrzę później, bo od 19 jestem na plażówce, a potem idziemy na piwo ( ja na soczek) z okazji urodzin naszego kolegi z boicha:(

uuu zostawisz mnie sama z Migota :D:D nie wiem czy dam rade z moim waleczkiem :D:D a jak mnie przekupi tortem ? musi mnie ktos kontrolowac !! :D:D

hmmm jak nas Literka M zostawia to droga 20-to latko jestes skazana tylko na mnie :pheheh ja juz cie jakos przekupie hhihih wkoncu jak to moja kolezanka powiedziala jestem czarownica ale fajna:D hihih

a tak apropo to ja za wami tez sie stesknilam i nie wiem jak wytrzymam bez was bo za tydzien juz mnie nie bedzie przyjade na 3 dni i dalej jadem wiec kochane nie tesknijcie za mna bardzo:P ale znudze wam sie jeszcze przez te pare dni az do niedzieli :D

Literka M ty tu nam nie wciskaj kitow ze na soczek chyba ze soczek na przepite to rozumiem :D ale tak klamac kolezanki ojjjj nieladnie nonono 🌼🌼🌼🌼

Migota !! opowiadaj jak na weselu bylo ?? moze jakies foteczki bys pokazala;P pochwalila sie suknia i takie tam :D

na weselu bylo siupel najadlam sie napilam ale tylko soczku bo kierowalam soba i moim carem :P i wogole wybawilam sie welonu nie zlapalam:D bo mysleli ze jestem mezatka i nawet chceili mi przypiac wstazeczke po prawej stronie :D byl tylko jeden problem bylo za goraco wszystko sie rozplywalo a najbardziej chyba ja ale ogolem fajna impreza a mam taki dobvry humorek dzisiaj bo moj misiek zrobil mi niespodzianke i przyjechal po mnie i pojechalismy nas wode wypluskalam sie poopalalam wypilam piwsko a teraz to strasznie spiaca jestem ale aprpopo to mialysmy isc na drinka!! i co was nie ma oj wy!!!! no ale wybaczam wam :D kazdemu sie moze zdazyc :P ja juz zyje moimi wakacjami :D i chyba sie nie doczekam do poniedzialku a wy jedziecie ??? znaczy sie pisalyscie cos ale kiedy macie zamiar zrobic sobie wolne od wszystkiego??? ciumki

20-to latka podaj mi maila to przesle ci pare fotek z wesela i nietylko :P