Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

aaaaale mam dola wlasnie poklocilam sie z moim chlopem sama nie wiem o co dokladnie a teraz nie odbiera ode mnie telefonu ale pojebany jest tez swiat!!!!!!!!!!!!!

Gość 20-to latka
Migota przykro mi ! ale moze daj mu troche czasu:) niech sie oswoji z myslami itd :) nie przejmuj sie zbytnio i pomysl jak millo bedziecie sie godzic :D "...MOJA DUSZA MA SWOJE WŁASNE ŚWIATŁO, I SWOJE WŁASNE, OD SŁOŃCA NIEZALEŻNE CIEMNOŚCI..."

Najgorzej jak facet sie oburzy i zachowuje sie jak książę :/ Ale przejdzie mu,nie martw sie :* Kurcze dostałam okres i brzuch mnie boli.Pogoda cudna-nad wode nie pojade,na słońce nie wyjde bo zaraz bedzie mi słabo :( Oby minęło.

bo wczoraj moj przyjechal do mnie i bylo calkiem milo nie klocilismy sie itd wszystko bylo najbnormalniej a dzisiaj dzwonie do niego i pytam sie cio robi a on mi na to ze sie uczy na egzamin ktory ma dzisiaj wiec sie pytam czy przyjedzie po egzaminie a on ze przyjezdza dzisiaj jego mama i nie wie kiedy sie skonczy i wogole to ze mu tak przeszkadzam jak sie uczy rzucialam sluchawka bo mam go dosc i nie odzywamy sie do siebie poryczalam sie dzisiaj przez tego glupka bo ten kogo sie kocha to potrafi ranic najbardziej wiec nici z mojego weekendu no chyba ze wyskoczymy z laskami na piwko ale mam okropny humor przez to co sie stalo rano =( :( ale wam zycze milusiego cieplutkiego slonecznego weekendu ssstokrotka pomasuj sobie brzuszek albo niech ktos to zrobi wiem co to znaczy bo ja jak dostaje okres to poprostu umieram i 2 dni mam wyjete z kalendarza i co najwazniejsze zadne tabletki mi nie pomagaja ciumki kochane 20-tki

Gość 20-to latka
hej laseczki ! koniec weekendu...jest strasznie goraco....ufff jutro do roboty znowu:/ oby do pazdziernika:) ssstokrotka - moze vegantralgin ?? nie wiem czy dobrze napisalam;) Migota- bedzie dobrze ! a takie mysli to kazdy ma w takiej sytuacji...choc nie bede ukrywac,ze ten Twoj misio zachowal sie jak dupek :/ buziaki !! Jeżeli skrzywdzona kobieta się uśmiecha wobec krzywdziciela, to albo nie ma wstydu, albo jest pewna, że się dobrze zemścić potrafi.

czesc dziewczyny moje drogie! Migota, nie martw sie tym. egzaminy to cos okropnego, przerazajacego i frustrujacego... czlowiek nie zachowuje sie wtedy normalnie... wychodza na wierzch jego najgorsze instynkty! trzeba byc wyrozumialym. no itez nikiedy nalezy faceta zostawic w spokoju, jak zateskni, to sam przyjdzie ;) naprawde nie martw sie, baw sie dobrze, i ani sie obejrzysz jak zadzwoni z pytaniem kiedy sie spotykacie ;) buziaki dla wszystkich

wlasnie przyjechal niby zeby sie pogodzic ale dalej sie poklocilismy i sobie pojechal do domku :( aa nie rozumiem tych facetow zreszta nie ma o czym gadac dolek :(:(:(:(:(:(

sluchaj migota, u mnie zawsze jest tak,ze jesli nie odczekam chociaz pol dnia, dzien od klotni to nie wazne jak bymy chcieli, jesli spotkamy sie wczesniej, zawsze klocimy sie od nowa. trzeba poczekac! :) buziaki na pocieszenie. bedzie gut. :)

ja to jednak jestem glupia pijechal z mojego powodu ode mnie wiec zeby wyladowac emocje wsiadlam na rower i... spotkalismy sie kolo naszej wiezy niby sie pogodzilismy przeprosil mnie i powiedzial ze to tylko jego wina ze zrobil okropnie itd itp ale jakos mi tak dziwnie w serduchu ..... moze poprostu musze za nim zatesknic... sama nie wiem buziaczki

hejka szkoda ze nikogo nie ma chyba zanudzialam was swoim poplatanym zyciem :P pozdroffka

Gość Literka M
🖐️ dziewczynki:) ale się porobiło... widzę, że u Was trochę kłopotów jak u każdego:( Migota nie martw się, jak Cię facet bardzo zdenerwuje, to zawsze potem ma się dziwne wrażenie, ale zobaczysz, że się poukłada:D ja właśnie wróciłam z weekendziku, byliśmy z moim Misiakiem i udało nam się kupić furkę:) hurra hurra hurra:D:D:D a teraz cudowny tydzień:) jestem wolontariuszką na półkoloniach z dzieciaczkami spacjalnej troski i jutro jedziemy sobie na wycieczkę do Bielska- Białej:D miłego wieczorka!!! buziaczki i główki do góry!

Gość 20-to latka
czesc dziewczyny ! wlasnie siedze w pracy....upal totalny i sobie nie chce wyobrazac jak bedzie w poludnie:/ Literka M - jak masz fure to wpadaj nad morze mnie odwiedzic:) Migota - jak tam Twoj chlopak ?? pozdrawiam tak cieplo jak tylko sie da:)

hej dziewczyny cio slychowac u mnie caly dzien leje i sa burze poza tym siedzialam z moim milusinskim siostrzencem i nie mialam czasu wczesniej looknac na topic jesli chodzi o mnie i tomka to nie widzielismy sie od niedzieli bo tak jakos wyszlo jego siostra w dodatku jest w szpitalu ale chyba juz wszystko w porzadku :) milego popoludnia ciumasy!!!! papap ::):):):):)

Dzisiaj upal jak nie wiem co.Ale teraz nadchodzi burza :) Poza tym przyjaciel odpisał mi na maila na ktorego czekalam 4 dni :))))))))Jestem cala w skowronkach :D:D:D

Gość Literka M
Cześć dziewczyny :D 🖐️ 20-latka--> a gdzie to nad tym morzem mieszkasz? Bo szczerze powiedziawszy bardzo chętnie bym się wybrała:D ale narazie wstępnie myślimy o Chorwacji. Migota--> dobrze, że Ci się układa jakoś z tym Twoim chłopem. Ja wczoraj znowu poprztykałam się z moim i poszliśmy spać obrażeni, ale już rano jak mnie obudził słodziutko się do mnie przytulając wybaczyłam mu wszystko:) teraz jadę na stadninę konną z moimi dzieciakami, bo jestem na wolontariacie na półkoloniach, tak więc wszystkim życzę miłego dnia:) buziaczki 😘

czesc kochane!! ssstokrotka--> cio to zia przyjaciel ze jestes w skowronkach :Phihi u mnie uklada sie albo nie wczoraj byl ale tylko na chwile bo byl bardzo zmeczony wiec pojechal o 22 a strasznie chcial przyjechac bo niby sie stesknil potem napisalam mu ze nie poznaje go ani tego co sie dzieje miedzy nai -- on mi na to ze miedzy nami nic sie nie zmienilo tylko on jest troche przygnebiony tym wypadkiem swojej siostry i egzaminai i ostatnio ma ciezki dni i ma dzisiaj przyjechac tylko sama nie wiem bo jak ma byc tak jak wczoraj to wole zeby nie przyjezdzal :( Literka M--> to juz mieszkacie ze soba??? ja nie wiem czy ostatnio wytrzymalabym z moim misiakiem cale 24h :P ale jak ci dobrze pojechalas pojezdzic sobie na konikach :P:P:P bez podtekstow !!! :) milusiego dzionka ciumasy!!!

hej dziewczyny :D dawno sie nie odzywalam,ale czytam, czytam. Z Francji nici! Ale moze w zamian za to Hiszpania? :D oh,wakacje to taka cudowna sprawa :D

Gość Literka M
Migotko Kochana, ja myślę, że to dla Ciebie będzie równie trudny okres co dla niego. On teraz potrzebuje wyrozumiałości i wsparcia. Jeśli jeszcze z Tobą nie będzie Mu się układać, to w ogóle się chłop załamie... Ja to wiem po moim, że jak mój Kot jest niewyspany, albo ma coś ważnego na głowie, to lepiej go pogłaskać i powiedzieć, że się kocha, niż oczekiwać tego od niego. Takie są te nasze chłoptasie, że też nie są w stanie sobie ze wszystkim same poradzić:) życzę Wam wytrwałości i cierpliwości do siebie. Ja też się staram ciągle tego uczyć. Co do wspólnego mieszkania z moim Miśkiem, to owszem, mieszkamy razem narazie w moim mieszkaniu, bo moi rodzice bardzo często wyjeżdżają- teraz też ich nie ma przez ponad dwa miesiące i zawsze wtedy mój Kociak się do mnie wprowadza, ale w sierpniu i tak kupujemy mieszkanko:) Już mamy jedno zaklepane. A to, że ze sobą mieszkamy bardzo dużo nam dało. Nie widzimy się niestety 24 godziny na dobę, bo mój Miś pracuje, a ja jestem z moimi Miśkami na półkoloniach, ale przynajmniej widzimy swoje wady i zalety i coraz mocniej się kochamy:D vii--> zgadzam się w 100% że wakacje są cudowne:D:D:D

Gość 20-to latka
hej laski ! no zapraszam do Mielna :) Mam nadzieje, ze u Was jakos sie kreci dzisiejdzy dzien :D ja nadal siedze w pracy :/ juz mi sie nuudzi ona powoli:/ ale przynajmniej pare groszy na waciki mam :) hmm mam problem z zarezerwowaniem sobie nicku tu na kafe :/

Gość 20-to latka
cus takiego mi wyskakuje i nie wiem co robic:( :Nastapil blad w czasie wykonywania zadania. Nie okre¶lono identyfikatora użytkownika

Gość Marcia84
Hei kobitki!! Pozdrowienia dla wszystkoch pracujacych :)) Ja tez milam problem z zarezerwowaniem nika-juz od wczoraj..

hejka kobitki cio slychowac widze ze mamy nowa kolezanke Marcia84 witaj na naszym topicu Literka M tak sobie mysle ze ci zazdroszcze klasc sie spac przy swoim misiaku i moc sie kolo niego budzic przytulac w nocy jak jest zimno i jak burza( ja osobiscie strasznie sie boje burzy) fajnie by bylo bo my musimy jeszcze troche poczekac bo chcemy wybudowac nasz wymarzony domek ale jak wiadomo na to trzeba kasy :( niestety 20-to latka dzieki za zaproszenie a ja wlasnie sie dowiedzialam ze z naszych wakacji nad morzem chyba nici :(:( i troche mi smutno bo chcialabym miec mojego dziubka tylko dla siebie a co do nicku to przez preferencje i tam trzeba kliknac ze nie ma sie jeszcze zarezerwowanego ja przynajmniej tak robilam :P ciumki i milusiego wieczorka i popoludnia ja jade z moimi laskami na piwsko :D

czesc Marcia84 !! i Witam Moje Dziewczynki :) Migota dzieki za podpowiedz co do nicku :) Literka M kurcze ja tez Tobie zazdroszcze ,ze masz swojego mezczyzne tak blisko :) ja swojego nie wiem kiedy zobacze:/ moze za mc moze za dwa :/ echh to okropne nie moge sie doczekac piatku...wreszcie odpoczne:) dzis mi dali niezle popalic... :) milego weekendziku 3majcie sie cieplusio !! buziakuje Powinieneś tu być Ty...nikt inny tylko Ty...

hej kochane 20-stki 20-to latka --> to czemu swojego \"chlopa\"widzisz tak rzadko?? bardzo bardzo ci wspolczuje nie ma za co jak wiedzialam to podpowiedzialam jak zarezerwowac nick :P ja wczoraj bylam na piwku posiedzialysmy sobie nad zalewem wypilysmy piwko poplotkowaylsmy i humorek od razu lepszy :D a dzisiaj to siem chyba bede nudzic :( cio ciekawego robicie w weekend bo ja mam mojego misia calego dla siebie w sobote i niedziele:D i sama nie wiem cio z nim zrobic :P hihi wielkie ciumasy i milusiego slonecznego weekendu 👄

Gość Literka M
cześć dziewczyny 🖐️ ja już mam weekend:) wiem co to znaczy tęsknota za Ukochanym:( teraz mam swojego na co dzień i jest naprawdę słodziudko:D teraz mnie czeka dużo pracy, bo jutro mi się przyjaciółka wydaje za mąż i jestem jej świadkiem:D:D:D muszę sobie wszystko przygotować:) a jak Wy spędzacie weekendzik? buziaczki dla Was:) odzywajcie się częściej:D 😘

czesc kobitki !! :) tez mam weekendzic i narazie nie mam planow :) dzis mam troche gosci bo sa mojej babci imieniny wiec chcac czy nie chcac rodzinke w domu mam :/ myslalam ze bedzie ladna pogoda to bym sie wygrzala na slonku ale dupa blada:/ cieplo jest ale brak slonka obecnie troche sie nudze....i mam lenia poprostu nic mi sie nie chce robic:) powiedzcie ze to normalne po tygodniu pracy :D:D dzis mialam luzik i sie obijalam :D hmm moze jutro sie na jakies zakupy wybiore...nam to poprawia humorek :D:D

ja na wesele idem pochulac dopiero za tydzien a jesli chodzi o weekendzik to sobote spedzamy razem z moim misiakiem bedziemy sie przytulac i ciumac :P a potem moje misiowe usnie i pojedzie do domku tak jest przewaznie :D a na niedziele to pomyslalam sobie ze jak bedzie ladna pogoda to moze sie wybierzemy nad jakas wode tylko nie w wannie bo tej juz mam dosyc:D poopalac troche dupska przynajmniej ja bo jestem jak corka mlynarza :P ale czy dopisze nam pogoda to nie wiem a wieczorem dostalam zaproszenie do przyszlych tesciow na wyzerke warto skorzystac :P:P Literka M zycze udanej zabawy i zlapania welonu :D 20-to latka nie przejmuj sie u mnie lalo caly dzien ale mam nadzieje ze przynajmniej niedziela bedzie ladna dudze ciumki 👄

ale jeszcze musze sie pochwalic mowilam wam ze moj misiak mial ostatnio straszny humorek wiec wyslalam go dzisiaj na piwo zeby sie troche odstresowac z wyciu bym nie pomyslala ze jeszcze kiedys bede go musiala wyganiac na piwo z jego najlepsiejszym :P kolega jestem niezla dziewczyna no nie ?? hihihi :classic_cool: ale glupotki wypisuje a przyznaje sie ze nic nie pilam to chyba przez ten deszcz hihi :D ciumasy!!!!