Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieciątko27

dlaczego kobiety ciągną do drani?

Polecane posty

To tylko pewne uproszczenie zastosowane w ferworze merytorycznej dyskusji.....

Gość Big-Mac
Mój ojciec też taki cwaniaczek. Jedynak co myśli że jest panem świata. Oczywiście już nie mieszka z nami od chyba blisko 20 lat. Ja nie pamiętam go za bardzo w domu. Ja wychodzę z założenia' "Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe"

Gość kobieciątko27
a co powiecie na facetow błaznów? taki błazen klepie językiem i jest tak pewny swego uroku, ze nawet splawiony jeszcze próbuje i nie cytowac mi Beksińskiego tu 😠

Tomek - oby nie materialistke bo materialistki to zwykle szmaty... Gdzie sie podzialy te prawdziwe kobiece inteligentne dziewczyny nie lecące na drani czy na MACHO ?

Gość no właśnie BO TO JUŻ NUDNE
MASA TAKICH TOPICÓW!! A NIECH SOBIE CIĄGNĄ, SĄ W MNIEJSZOŚCI W KAŻDYM BĄDŹ RAZIE! I CĄGLE TYLKO NA NICH SKUPIANA UWAGA, DLACZEGO CIĄGNĄ I PO CO! ICH SPRAWA! A CO Z NAMI, Z KOBIETAMI, KTÓRE CHCĘ NORMALNYCH, CZUŁYCH, WRAŻLIWYCH, CZASEM ROMANTYCZNYCH, ŻYCIOWEYCH FACETÓW?? NAS JEST W WIĘKSZCZOŚCI, WIĘC PROSIMY NA NAS SKUPIĆ UWAGĘ:p

Chętnie bym skupił uwagę i nie tylko na właśnie zadbanej kobiecej inteligentnej dziewczynie ktora potrafi kochac... Tylko jakoś ostatnio nie mogę na taką trafić :-P

Gość uuuuu26
oj oj uwielbiaja cierpiec zawsze mozna zaszpanowac przed kolezankami ze nie maja ciapka tylko faceta z jajami.....najlepiej by facet mial troche z tego i tego:)

Gość ha ha ha__dobre
a jaka jest definicja drania? mzoe my nie mowimy o tym samym? dran to ktos, kto nie szanuje uczuc kobiety albo np.zonaty facet, ktory wireca w swoje sprawy

Gość NIE WIDAĆ NIE WIDAĆ
TO POKAŻ MI KOBIETĘ KTÓRA JASNO NAPISAŁA, ŻE WOLI DRANI??? POKAŻ! BO JA NA RZIE TO KAŻDA TWIERDZI COŚ INNEGO, A WY OCZYWIŚCIE WIECIE NAJLEPIEJ!

Gość dress1982
bo kazda kobieta ma w sobie cos z dziwki :classic_cool:

Gość NIE WIDAĆ NIE WIDAĆ
kobiety PISZĄ JEDNO! faceci DRUGIE. to wy macie poprsotu ochotę być tymi draniami, a potem nam wpierać, że takich lubimy:O

Gość kobieciątko27
dokladnie..panowie nie wmawiac nam tu!!! 😠

Gość NIE WIDAĆ NIE WIDAĆ
KONAR--------> Z TAKĄ STOPKĄ MOŻESZ ZAPOMNIEĆ O KOBIECIE CAŁKOWICIE!

to nie jest tak jak piszecie dziewczyny tak jak faceci na poczatku znajomosci patrza na wyglad na ubiur sposob zachowania odzywania a niestety nie na to jaka face ma dusze a niestety nie widac tego na pierwszy zut oka ani na czole nie mascie tego napisane o ten DRAN a ten UCZCIWY PORZADNY mysle ze ci \"dranie\" sa bardziej wygadanie moga powiedziec dziewczynie komplement na samym poczotku zanjomosci sa bardziej otwarci a ci PORZADNI sa bardziej wystydliwi cisi to znaczy mniej mowia wiec nie widac ich w tlumie sa bardziej wstydliwi no i dlatego dziewczyna wybiera tego DRANIA nie wiedzac ze on dran zakochuje sie a kiedy sie zorjentuje ze to DRAN to juz troche za pozno bo ona go juz kocha i liczy ze on sie zmieni i tak to jest?mysle ze nie na mieszalam i wiecie o co mi chodzi

Gość kobieciątko27
tak, tak ja tez zauwazylam, ze taki łobuz lubi nawijać :D

Gość wielka bzdura
Pytanie do dzieczyn---- czy któraś z was spotkała faceta niedrania? Bo chyba ja mam pecha..a może za mało siedze na forum z tymi cudownymi, ciepłymi, mądrymi chłopcami, których w zyciu nie da się spotkac, bo ukrywaja się w necie..

Gość a ja myślę ze
... faceci niedranie sa po prostu nudni, przewidywalni jak diabli, tacy poukładani... a fe, ja tam wolę drani - przynajmniej mam potem powody do narzekań:))

Gość wielka bzdura
jeszcze nie spotkałam przewidywalnego faceta!!! Od razu bym się zakochała.

Gość a ja myślę ze
wielka bzdura -no coś Ty - facet przewidywlny to taki grzeczny i ułożony laluś, i na dodatek pedant - nuda!!!

Gość wielka bzdura
Przewidywalny to dla mnie ktos dopowiedzialny, ktos komu mozna zaufać, co nie kreci, nie kombinuje.. Ja w tym dopatruję się prawdziwej męskości. I dojrzałości emocjonalnej. To dla mnie znaczy człowiek z charakterem, człowiek mający własne zdanie i broniący własnych przekonań. Dość już miałam w życiu "rozrywek", niespodzianek i facetów, przy, których nie znasz jutra. Takich mam w d...

Gość a ja myślę ze
Mam pręgi na plecach :( auaaa

Gość swój zawsze ciągnie do swego
:P

Gość a ja myślę ze
wielka bzdura - ja bym raczej określiła Twojego faceta (z Twojego wizerunku) - jako odpowiedzialnego. Ale jak zwał, tak zwał - taki facet to marzenie...

Gość wielka bzdura
no własnie - marzenie... Tylko jak to jest, że ci wszyscy "dranie", myslą, że są dla nas takim Marzeniem? i nawet na początku próbuja to udowodnić. Tylko zawsze prawda wychodzi na jaw... I jeszcze jedno. Pomyslałam sobie, że może inni faceci widzą wcześniej od nas , że zakochujemy się w draniach i wydaje im się, że to jakaś reguła?

Gość do amanta
w takim jak ty trudno sie zakochac, mędzisz słodziutki :P

Gość a ja myślę ze
właśnie jestem po lekturze książki "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i dochodzę do wniosku, ze oni wszyscy stają się draniami, bo my im na to pozwalamy. Jesteśmy po prostu zbyt miłe i uległe, a oni to wykorzystują. Pewnie robią to nieświadomie, ale dopóki im na to pozwalamy to oni będą bardziej "dranieli".