Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Gość mufra
a moim postanowieniem jest dalsze chudnięcie (schudłam już 12 cm w pasie :D ) i nietłumienie w sobie uczuć i własnego zdania. i to by było na tyle :)

Podejrzewam, że te nasz plany będą głównie dotyczyły chudnięcia. Mufra -12 cm to sporo, gratuluję i zazdroszczę... Mi po świętach przybyło 4 :(((((((.

Gość mufra
e, u mnie to chudnięcie jest właściwie na drugim planie i jest planem na każdy nowy rok :P heh, ja postanowiłam w święta wykazać klasę i umiar i jeść mało. tym sposobem nie czułam się jak za bardzo nadmuchany balon (bez sugestii do Okrągłej jak balon :D ) i zapiełam się już nie na 2 dziurkę w pasku a na 3 :D

Widzisz, ja w sumie też mało jadłam. Ale prawie tylko placki :-P i nic, ale to nic się nie ruszałam. Ale teraz zaczynam ćwiczenia na siłce i ostrą dietkę. Muszę też odchudzić narzeczonego, bo od kiedy jestesmy razem i \'dogadzam\' mu kulinarnie to przytyl chyba z 10 kg - nie zeby mi to przeszkadzalo, ale on twierdzi, ze sie z tym gorzej czuje.

Gość okrągła jak balon
Gratulacje !! Trzymajcie z postanowieniami , a najbardziej podoba mi się o nietłumieniu uczuć !!!....to przydałoby się nam wszystkim...oj więkoszość z nas nie umie okazywać uczuć i emocji ..a to z punktu rozwoju psychicznego negatywna "cecha" ..

Gość surykatka1973
ja też mam postanowienia: nie marnować czasu, nie wkurzać sie na innych, schudnąć do rozmiaru 38-40 i będzie dobrze. Chce ważyć w okolicach 60 kg, czyli w sumie niewiele do zrzutu, mam nadzieję, ze wytrwam.

Gość okrągła jak balon
O rany , właśnie zaprosili nas na wesele .Kurczę ..jeszcze porą zimową na weselu nie byłam , więc w co się ubrać !!!! Pliss..doradźcie :)

Może w jakiś kostium? Ja ostatnio szaleję na punkcie tweedu. Jak będzie ciepło zdejmiesz marynarkę (pod spod jakis ladny topik) jak bedzie zimno - zostaniesz w marynarce.

Gość mufra
o matko, jak ja dawno nie byłam na weselu! nie mam pojęcia w czym się teraz na wesele chadza. ostatnim razem byłam w bordowej sukience. ale to daaaaaaawno było.

Gość okrągła jak balon
Hejka :) No właśnie ...je też byłam wieki temu ...a teraz zupełnie nieoczekiwanie mamy weselisko , więc mam dylemat...bo , to i wkościele , żeby du.. nie owiało , a i potem na weselu żebym potem nie obciekała... Poprostu nie wiem ....

Mam do was pytanie dziewczyny apropos slubu. co sądzicie o tych sukniach? Oczywiście zamierzam schudnąć, ale na ile się to uda zobaczymy. Mam dość ładne ramiona więc mogę je pokazać, nie chcę natomiast gorsetu o mam wałeczki pod paszkami :(, ani szerokiej kloszowanej spodnicy, bo jestem mala i jakos sie w tym nie widze. http://img239.imageshack.us/my.php?image=suknia0ks.png http://img386.imageshack.us/my.php?image=70617mn.jpg

Gość okrągła jak balon
Obie bardzo mi się podobają ze wskazaniem na drugą !!

bardzo ladne te sukieneczki wogole witam was dziewczynki a znacie moze jakies sklepy dla grubasek w warszawie ? oprocz Ulla Popken w ktorej sie czesto ubieram Kappahl zadziej ale tez na Grochwoskiej sa dwa sklepy dla puszystych Pan w ktorych mozna czasem cos ciekawego znalezc

Gość mufra
druga suknia jest bardzo ładna, w pierwszej nie podoba mi się dekolt. tylko kurcze, nie wydaje ci się, że takie rękawy poszerzają? tylko pytam, bo sama nigdy takich rękawów nie nosiłam, więc nie wiem dokładnie:) doroteczka a gdzie jest w Warszawie Ulla Popken? nigdy o takim sklepie nie słyszałam. wejdź jeszcze do H&M np. w Reducie albo w Arkadii. jest tam oddzielny wiekszak 48-56 (dobajże). w centrum jest jeszcze Maxi moda, ale nigdy tam nie byłam.

Gość mufra
to najpierw przymierz sukienkę w tym stylu :) swoją drogą to chciałam wam się pochwalić, że dziś zrobiłam 1/4 kroczku do nietłumienia swoich uczuć :) postanowienia noworoczne trzeba spełniać ;) więc pozostało mi 3/4 kroczku :)

Sukienki nie mialam - ale mam bluzke, tak mi sie przypomnialo i pogalopowalam do lustra oblukać. I nie poszerzają - hura. Mufra- gratuluję realizacji postanowienia, oby tak dalej :-*

Gość mufra
no to nie pozostaje ci nic innego jak tylko zacząć poszukiwania takiej właśnie sukni ślubnej :) a ta Ulla Popken to całkiem niegłupia :) trzeba chyba będzie odwiedzić Promenadę po raz pierwszy w życiu :) nawet nie wszystkie ceny zwalają z nóg no i rozmiary są do 60!!!!!!!!! więc chyba zabiorę ze sobą Babcię na zakupy ;)

Gość okrągła jak balon
Mufra ..a babcia Twoja wybiera się na jakieś wesele ?!....bo u nas kreacji dla starszych Pań w dużym rozmiarze jest sporo....ale najgorsze , że dla mnie NIE MA !!!!!....jestem załamana :( Nawet wzięłam sporą ilość kasy ..a tu nic - klapa , chyba zarz poszukam na allegro - tylko sama nie wiem czego szukać :(

Gość mufra
nie, Babcia nie wybiera się na wesele ale nosi duży rozmiar i z powodu bardzo dużego i wysokiego biustu zawsze ma problem z kupieniem ubrań więc jak tylko znajduję jakiś nowy sklep to zabieram do niego Babcię. eh, zawsze tak jest, że jak trzeba to akurat nic ciekawego nie ma. pewnie jak byś nie szukała żadnej sukienki to było by ich na pęczki. ale na pewno coś znajdziesz. swoją droga to nie myślałaś o sukience do kolan (długość nie gra tu roli) z "rękawami" w kształcie trójkątów, które zasłonią ramiona, przyszywanymi do góry? i tak będziesz musiała zalożyć coś ciepłego na to, a z takimi rękawami nikomu nie zrobi się zimno na Twój widok a sama będziesz miała swobodę w tańczeniu do rana ;)

Gość Anoola
Czesc dziewczyny, witam serdecznie w Nowym Roku i zycze duuuuzzzzooooo szczescia! :) A tu podaje link do tej sukni slubnej ktora tak Wam sie podobala. Mozna ja kupic w firmie Demetrios. http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=14 Na stronie tej firmy jest jeszcze kilka innych fajnych sukienek i co najwazniejsze w pelnej rozmiarowce.

Gość amelka xxl-ka
Wszystkiego dobrego w nowym roku :DD Powoli odsypiam sylwestra :) bylo kiczowato i calkiem fajnie. Suknie są sliczne (moja faworytka jest 1) - bardzo podobaja mi sie rękawy - będa dla mnie inspiracją na przyszłość (bardzo odleglą...) bo niestety ramiona mam oszpecone rozstepami :(( Co do postanowien noworocznych - "od jutra się odchudzam..." - tylko najpierw wyczyszcze lodowke - eh jak zwykle :) "od jutra sie wysypiam" jak widac marna poprawa "od jutra odpisuje na mejle tego samego dnia" - zaleglosci z ponad tygodnia wiec dzis postanawiam "od jutra wszystkie postanowienia bede wypelniac" Pozdrawiam

O dzięki za linka do strony firmy, tej drugiej sukni - mialam tylo fote i nie pamietalam juz nawet skad. Dowiedzialam sie, że jest u mnie w miescie salon :). Ale jak sobie poczytalam rozmiarowke, to pas i biodra spokojnie beda pasowaly z rozmiaru 48, ale biust z 52 :-/. No ale przeciez bede chudla :).

Gość allegross
Wszystkiego naj... naj... naj... w Nowym Roku dziewczyny :) a przede wszystkim wytrwałości w postanowieniach :D ... ja jej nie mam , więc w tym roku zrezygnowałam z postanowień. Po co mam mieć wyrzuty sumienia. Suknie ślubne -ślicze :) oj ... oj... kiedy To u mnie minęło, ta fascynacja i entuzjazm ślubem. Najpiękniejszy rok w moim zyciu, ślub, wesele i ta radość ... no i oczywiście jak każda Panna Młoda wygladałam pięknie... choć miałam takiego stresa przed weselem, że w ostatnim miesiącu przed datą ślubu przytyłam 3kg !!!! I trzeba było górę poszerzać , he he... ale i tak wyglądałam pięknie, bo miałam mniej o 20kg. Oj zycie, życie... Okrągła... nie wiem jak chodzą ludzie na wesele, ale jak byłam na balu sylwestrowym , to się zaskocztłam. Powaga , tylko 4 paniusie w sukni balowej, a wiekszość, spódniczki, sylwestrowe topy, bluzeczki, a co najbardziej mnie ucieszyło duzo kobiet bawiło się w spodniach !!!! Więc to chyba nie reguła, w co się ubrać, ale żeby dobrze się czuć :) Pozdrawiam

Gość okrągła jak balon
Hejka :) Właśnie zastanawiałam się nad spodniami i jakąś tuniką , lub spodniami i żakietem , a pod tym top - i raczej w tą stronę będę podążała z zakupami ...

Fajny pomysl - teraz modne są topy w stylu \'baby - doll\" ktore są rzoszerzane do dolu i maskują brzuszek i fałdki - mam sama taki, i wygladam w nim niezle (jaka skromnosc;) )wiec polecam.

Gość okrągła jak balon
...tak tylko , gdzie takiego szukać ..??!! Z bonprixu to musiałabym wieki czekać , chyba ,że na allegro ..idę spojrzę ...

Gość okrągła jak balon
...tak tylko , gdzie takiego szukać ..??!! Z bonprixu to musiałabym wieki czekać , chyba ,że na allegro ..idę spojrzę ...

Gość allegross
Kto ma ochotę na ciacho ?