Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Gość iakl
Oby więcej było takich mężczyzn jak BODZIU :) Ja jestę puszysta (48/50) i kurcze zazdroszczę Pana żonie ;) Słuchajcie...cięzko mi bo ogólnie rzecz biorąc...co tu dużo gadać...chciałabym być w stałym związku...a tu nic :( ehhhhhhh

Gość coś
mi tu zalatuje reklamą Maxi Stylu.

Gość ewsi
nie mam co prawda problemu z romiarem,ale w h&m i Marks Spencer widzialam ciuchy rozmiarach do 50-52, sa dobre gtunkowo i w modnych fasonach i kolorach a nie workowate i jak dla starszych pań. Cenowo są średnie a czasem drogie,ale gatunkowo super. Zreszta uwqzam ze lepiej mieć kilka porządnych, dobrych ubrań niz stertę bylejakich, które po praniu będą nadawac sie na ścierke.Zreszta warto do nich zajrzeć w czasie wyprzedaży, bo można kupic o wiele taniej. Sklepy te sa w większych miastach jak Łódź, Poznań, Warszawa, Wrocław... Wartp patrzec na stronach roznych centrów handlowych w wybranym mieście czy mają taki sklep.

Gość AlaOlo
Właśnie, H&M chociażby :) no i jest taki sklep Ulla Popken, tam są ciuchy od rozmiaru 42 :)

Gość JESZCZE JEDNA X-ELKA
No to zrobiła się niezła reklamownia - całkiem za darmo!

Gość co na wesele
co na wesele pomocy rozmiar 46 /48 nie wiem co załozyc a sukienek nie nosze wogole:(

Witam, ja również mam problem z ciuchami, często kupuję na allegro ale trochę denerwuje mnie to że klikając na rozmiary xxl ogarnia ekran szarość i jednolitość, brakuje strasznie ciuchów w jasnych, wesołych modnych kolorach :-( szkoda

Dziewczyny! Przyszła jesień! Czas na porządki! Mam sporo rzeczy - część noszonych, ale wciąż w bardzo dobrym stanie, a część nigdy nie założonych! Są jesienne, zimowe, letnie... różne! Zainteresowane proszę o kontakt na maila! \\Wyślę zdjęcia i opisy!

Gość rene142
Witajcie dziewczynki ..ja odnalazlam na allegro ciuszki ..o duzych rozmiarach ..warto zajrzec na allegro rarita1....alexsis88..lubie ich rzeczy i chetnie polecam..pozdrowka

Gość joanmorris
no cóż widzę kolejne reklamy i pseudoreklamy :(

Gość bella mała
a dlaczego reklamy? ja sama nosze rozmiar 48 i byłabym bardzo wdzieczna za jakies sklepy z duzymi ciuchami z fantazją, trudno o takie na mieście..

Gość maxistyl
LUBISZ MODNIE SIĘ UBIERAĆ - MAXI STYL WYBIERASZ :) ZAPRASZAMY: http://www.maxistyl.com/ Przeciwniczki zapraszamy do kontrataku :)

Gość ołłłjeeeee
huraaa!!!! odnalazlam sklep w Gdańsku z ciuchami zizzi. Jak milo przymierzac ciuchy ktore pasuja ... tylko kaski na raz brak ... swietne plaszczyki bluzeczki dzinsy. Mozna sie tez umowic i zdrobia dostawe z ciuchami w konkretnym rozmiarze .... extra .... Gdansk Wrzeszcz sobótki 1 ... polecam ... i fajne babki sprzedaja

Gość ołłłjeeeee
no a ciuchy firmy Ulla Popken to strasznie drogie ... mam juz katalog ... i malo mlodziezowe jak dla mnie ... zizzi powalilo mnie wzorami ... az humor mi sie poprawil i milo patrzec w lustro ;)

Gość okrąglutkaaaaaa
Dziewczyny mam problem, szukam odzieży ciążowej w rozmiarze 50. Dzieki za wszystkie podpowiedzi.

Gość POWINNI TO WYKASOWAĆ...
REKLAMOWNIA SIĘ ZROBIŁAI TYLE..

Gość kaktus91
Gdzie kupić buty na grubą łydkę za rozsądną cenę??????

Gość w deichmannie ale
jak dla mnie buty tam to szajs :o

Gość ołłłł jeeee
A mi sie udalo. Buty kupilam w hurtowni zizzi w starogardzie gdanskim za122zl a takie same znalazlam na allegro za 300zl :))))))

Gość big_foott
A podaj namiar na tą hurtownie? Można tam kupić też ciuchy detalicznie? jakkie ceny?

Gość kaktus91
No nieźle przebitka prawie 200% a czy hurtownie zizzi są tylko w starogardzie

Gość Rinek
Witam Od jakiegoś czasu marzą mi się kozaczki. Jednak mam grubą łydkę i nigdzie nie mogę na siebie ich napasować :/ Obwód mojej łydki to ok. 50 cm, a na allegro maksymalne jakie widziałam to 38 - 40 cm. Wiecie może gdzie mogłabym dostał kozaki z szerokimi cholewkami? Tylko nie kowbojki ani nie na zbyt dużym obcasie. No i po rozsądnej cenie :) Jeśli zaś chodzi o sklepy z dużymi rozmiarami to polecam New Yorker (XL często w tym sklepie podchodzi nawet pod rozmiar 46/48), C&A (duże rozmiary, ale nie zawsze ciekawy towar) oraz KappAhl (troche zaniżone rozmiary i kosmiczne ceny, ale co zrobić). Pozdrawiam serdecznie :)

Gość o żesz...
pierwsze słysze, żeby w New Yorkerze były duże rozmiary. Nosze 44/46 i nie wchodze w XL, mam stamtad może jedną lub dwie rzeczy, które mi się z czasem rozeszły bo były z elastycznego materiału. wiecie gdzie można kupić ładne spodnie? chciałabym nie chodzić w kółko w jeansach.... z tym, że u mnie problem dodatkowy to wzrost (178cm) , czyli muszą być długie nogawki :(