Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 okr膮g艂a jak balon

XXXL -ki ???? Gdzie kupujecie ciuchy ?...

Polecane posty

Go艣膰 malutka_grubiutka
hejka w kwietniu ide na wesele jestem za bardzo puszysta aby znale艣膰 sobie jak膮s sukienke:( bylabym bardzo wdzi臋czna o podpowiedz gdzie moglabym kupi膰 sukienke w rozmiarze 44 46 lub wieksze??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Flavia_90
Cze艣膰 dziewczyny, nie czyta艂am ca艂ego forum nie wiem czy kt贸ra艣 wspomina艂a ale w Piotrkowie Trybunalskim w Focusie ma sw贸j sklep bon prix maj膮 du偶e rozmiary i modne ciuszki nieco taniej ni偶 w sklepie internetowym warto sprawdzi膰, szczeg贸lnie ciekawa jest bielizna taka na specjalne okazje ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieuzywane
wystawilam kilka swoich rzeczy na allegro; praktycznie wszystkie nieuzywane; reszte wystawie w sobote; nie podaje linkow, tylko nick: joan27:) jesli ktoras z Pan chce zajrzec, znajdzie:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Witam kole偶anki. Mam ten sam problem co Wy, czyli tusza. Nigdy nie by艂am chuda ale b臋d膮c w ci膮偶y przyty艂am ponad 30 kg i po urodzeniu dziecka jestem na wych. i jeszcze doty艂am. Jako艣 brak mi silnej woli ( 偶eby schudn膮膰. Mam 25 lat i przewa偶nie ubieram sie w lumpexach. Mo偶na tam znale艣膰 fajne, dobre gatunkowo i tanie ciuszki, i co najwa偶niejsze w swoim rozmiarze ). W czerwcu id臋 na wesele i szukam jakiej艣 kreacji ale nie jest 艂atwo. Mo偶e macie w swojej szafie co艣 co ju偶 nie nosicie tzn. najlepiej jakby to by艂 gorset plus sp贸dnica bad偶 spodnie. Oczywi艣cie w przyst臋pnej cenie ;o). Te wszystkie kreacje w rozmiarach 50-54 s膮 przewa偶nie dla starszych kobietek. A ja potrzebuj臋 czego艣 odpowiedniego do mojego wieku ;o). Pozdrawiam Was cieplutko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anecik1976
Kochane,mia艂am ten sam problem co Wy ,ale odkiedy zaopatruj臋 si臋 w lumpikach i na allegro problem znik艂:) ja r贸wnie偶 sprzedaj臋 rzeczy po sobie (z kt贸rych "wyros艂am" lub kt贸re mi si臋 znudzi艂y ,m贸j nick na allegro to anecik2006 - poolecam i pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anecik1976
Witam, ja r贸wnie偶 swego czasu mia艂am problem z ciuszkami (nosz臋 rozmiar 46/48 /50 -zale偶niue od firmy ) . Od kiedy jednak kupuj臋 na allegro i w lumpikach problem znikn膮艂. Ja r贸wnie偶 teraz sprzedaj臋 na allegro ciuszki z kt贸rych albo "wyros艂am albo mi si臋 znudzi艂y ,a s膮 naprawd臋 艣liczne :) zapraszam na moje aukcje i pozdrawia ,m贸j nick "anecik2006"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anecik1976
Do uziak - napisz jaki rozmiar nosisz -mo偶e co艣 si臋 znajdzie fajnego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soyelle
Rajstopy (te偶 we wzorki i kolorki) i legginsy specjalnie na wi臋ksze rozmiary s膮 w sklepie internetowym www.soyelle.pl w dziale rajstopy i legginsy XXL . Mo偶na sobie co艣 modnego dobra膰 :)

Udost臋pnij ten post

Wi臋ksze rozmiary i wi臋ksze kobiety te偶 s膮 atrakcyjne, polecam poradnik: http://www.butyk.pl/blog/porady-i-wskazowki/queen-latifah-radzi-jak-podkreslac-seksowne-kraglosci Ja kupuj臋 przez internet w sklepach internetowych, mam czas do rozwa偶enia, zmierzenia i por贸wnania i nic i nikt mnie nie kr臋puje. Ju偶 od roku kupuj臋 g艂贸wnie w necie i tylko trzy razy zwraca艂am ubranie, bo jednak 藕le si臋 w nim czu艂am. I 偶aden sklep nie robi艂 mi problem贸w. A, nie kupujcie tylko w Santos.com.pl, ma艂o 偶e informacje biedne, to jeszcze fatalna obs艂uga i wielki problem z odzyskaniem kasy. Nie mieli produktu i dopiero po dw贸ch miesi膮cach zwr贸cili mi pieni臋dze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciuszek_XXXL
Witam, zapraszam wszystkie Panie do internetowego sklepu z modnymi ciuszkami sprowadzonymi z Niemiec, w rozmiarach od 44 do 60, w m艂odziezowych fasonach i weso艂ych kolorach oraz w bardzo przyst臋pnych cenach. http://www.allegro.pl/sklep/9115345_nowa_odz iez_w_rozmiarze_xxl_queen_size Pozdrawiam ciep艂o. QUEEN*SIZE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kanja
Cze艣膰 dziewczyny ja kupuje ciuszki g艂贸wnie na allegro a poniewa偶 lubi臋 mie膰 ich du偶o a nosz臋 rozmiar 48-50 wi臋c nowe s膮 stanowczo za drogie na wielk膮 garderob臋 kupuje na aukcjach lub rzeczy u偶ywane, zawsze dobrej jako艣ci i od sprawdzonych sprzedaj膮cych, radze szuka膰 tak偶e w ciucholandach tam cz臋sto s膮 markowe ciuszki za bezcen. Na wa偶ne okazje polecam ubrania z neckermanna bon-prixa i Ulla Popken. Ceny mo偶e spore ale na wa偶ne okazje si臋 sprawdzaj膮. Zapraszam Was te偶 na nowe forum kt贸re za艂o偶y艂am na dziewczyn xxl pozytywnie nastawionych forum dopiero zaczyna, ale mo偶e uda Nam sie jako艣 je rozkr臋ci膰, wystarczy wys艂a膰 zg艂oszenie :) http://forum.gazeta.pl/forum/f,96663,Duze_dziewczyny_wesole_xxl.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kanja
Ehhh nadal nie dzia艂a , skopiujcie tamten do paska adresu albo poszukajcie Du偶ych dziewczyn na http://forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4086260.html?x=1929735

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kora 30
Hej dziewczyny kilka razy przeczyta艂am tu o takim sklepie jak odziez-damska.otwarte24.pl czy bigworld.pl to praktycznie to samo ten sam sprzedawca czy mog艂a by kt贸ra艣 powiedzie膰 co艣 wi臋cej???? spodoba艂o mi si臋 tam kilka rzeczy a przy moim 54/56 rozmiarze trudno znale藕膰 fajne ciuchy pozdrawiam

Udost臋pnij ten post