Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna 20latka

Czemu jestem sama???

Polecane posty

Gość ześwirowałeś
💤

Gość ześwirowałeś
Zawsze możesz dać sobie trochę więcej czasu. Sam widzisz, jakie tu fajne laski:D

Gość charakter brzydki
amantka a co ci takiego zrobił?

Gość jsiuqhdsbfsj
On jest chamski?

Gość ładna żona przystojnego męża
ja tam jak miałam tyle lat co wy to się bawiłam, umawiałam na kawę, na imprezę, na siatkówkę z kolegami, na pisanie laborek.... na długie dyskusie o życiu, na picie piwa.... nie patrzyłam pod kątem czy "coś" z tego będzie.... po prostu cieszyłam się beztroską młodością.... sptykałam z ludżmi.... miłość sama się znalazła.... po co na siłę szukać chłopaka? nic dziwnego, że czuję się oniesmieleni.... skoro od razu "lustrujecie" ich pod kontem materiłu na męża ;).... więcej luzu proponuję!

Gość charakter czemu
olewasz amantke?

Gość jsiuqhdsbfsj
Wlaśnie, dlaczego jesteś dla niej niemiły?

moja pierwsza miłość: 15 lat ;) szalona wielka cudowna:D bo pierwsza:D Ale prawdziwy związek dopiero zakwitł jak miałam prawie 22:D czyli masz jeszcze czas:D sam Cię znajdzie :classic_cool: zobaczysz.

Gość charakter ty do
konca zycia bedziesz sam, jestes desperat chamski,wredny,dzieciak z ciebie rozpieszczony.:O

Gość jsiuqhdsbfsj
"ps. ale bredze" ---- nareszcie gadasz do rzeczy:P

Gość jsiuqhdsbfsj
Zawsze można o nią powalczyć, niewżne czy zajęta czy nie.

Gość jsiuqhdsbfsj
DWOŃ i nie gadaj. Jutro zadzwoń:)

Gość sama niee wiem
czy jest tu jeszcze autorca topicu ?

Gość Samotna 21latka
Jestem...nie wiem na jak długo jeszcze,ale jednak...a nie wypowiadam się ponieważ nie widzę , skoro rozmowa zeszła na boczne tory...Nie spodziewam się,że ktoś da mi przepis na miłość,że zrozumie, choćby sporóbuje zrozumieć...Może dziewczyna w takim jak ja położeniu... Rozśmieszają mnie komentarze typu "na siłę szukasz" a co to własciwie znaczy szukać?Nie szukam...czekam aż on mnie sam znajdzie-i zaraz usłyszę,że tak też nie powinnam się zachowywać... Ktoś tu pisał o spotkaniach ze znajomymi,wychodzeniu na piwo i cieszeniu się życiem-kiedy ja napisałam,że takie zdarzenia nie mają miejsca?Że siedzę w domu i czekam ? Żyję jak każdy,na pierwszy rzut oka...Tyle że jestem bardziej samotna i nieszczęśliwa,coraz bliżej krawędzi...ale o tym... wiem tylko ja.

Gość sama niee wiem
no ja Cie rozumiem -- niestety,przez te same doswiadczenia tez wychodze na imprezy nie jestem na nich ani szara myszka,ani jakims wampem zachowuje sie tak jak reszta i nie szukam...ja po prostu nie wiem dlaczego mi sie to jeszcze nie zdarzyło ;/

Gość Samotna 21latka
Szkoda,że wiesz co czuję...bo nikomu nie życzę samotności...i szkoda,że są tacy, którzy potrafią z naszego nieszczęścia kpić i szydzić...

Gość Samotna 21latka
Nie wiem czy to ma byc pocieszanie czy kpina.łatwo mówić jak się kogoś ma.A jak nie miało się nikogo,nigdy to tęskni się...za uczuciem,dotykiem i bliskością.Ja na pewno nie mogła bym być z kimś z kim czułabym się samotna...a czuję się i sama i samotna.Czy tego nikt nie potrafi zrozumieć?Czy to takie nienormalne chcieć czegoś co mają wszyscy wokolo i trabią o tym całemu światu?O tym czyms co jest podobno najważniejsze w życiu? Takie mam wrażenie jakby tęskota za drugim czlwoiekiem w waszych ustach była czymś co najmniej dziwnym!!! Nie zrozumie tego nikt kto nie doświadczył samotności - może ty kokietko nie byłaś nigdy samotna...A jesli tak to musiało to być dawno i krótko.Nigdy byś tak nie mówiła gdybyś była w podobnej sytuacji.Od kiedy to bycie z kimś przeszkadza w rozwijaniu siebie? Dlaczego tych pasji nie rozwijać wspólnie? Czy chcesz powiedzieć,że jestem dziwna??? Takie odczucia budzą we mnie Twoje wypowiedzi...

Samotna 21latka...też jestem sama, ale nie czuję się samotna:-) Nie szukam na siłę, bo tak to już jest ,że wszystko toczy się swoim torem,ale wiem z własnego doświadczenia, że wcale nie trzeba szukać, by znaleźć. uśmiechnij się:-) życzę Ci jesiennych wieczorów we dwoje...może już niedługo?

Gość Samotna 21latka
Widzę,że nie ma sensu rozpisywanie się tutaj skoro jest jedna osoba która potrafi przynajmniej po części zrozumieć co czuję...reszta jak widać potrafi tylko krytykować i sprawiać bym czuła sie jeszcze gorzej.Osądzacie mnie,mysląc,że wasze krytyczne uwagi coś mi pomogą?Mylicie się....

Gość Ghalaher_25
a ja bardzo chętnie poznam jakąś samotną dziewczynę :)

Gość Samotna 20latka
Samotne święta...wszytskiego dobrego...wszytskim ...