Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiCrO LaDy

Microgynon 21 - jakie wrażenia ?

Polecane posty

Gość Tantpis
Zaczęłam brać te tabletki i muszę przyznać, że rewelacyjnie przyjmuje je mój organizm. Nie odczuwam właściwie żadnych skutków ubocznych, jedyne co to lekkie plamienia po okresie i trochę nabrzmiały mi piersi, ale jest to do przejścia ;) Nie mam też wahania nastroju co szczególnie dawało mi się we znaki przy Cilescie ;/ A najlepsze jest to, że nie mam zwiększonego łaknienia :D a wręcz się zmniejszyło, przez co schudłam :) co było zdecydowanie in plus ;)

Gość mishanti
mam do sprzedania 4 listki microgynon 21, proszę o kontakt zainteresowanych.

Gość elizabeth19
Cześć Dziewczyny. Mam małe pytanko co do tabletek Microgynon 21.. A mianowicie. Od lutego brałam Yaz, byłam ostatnio u ginekologa i zmienił mi Yaz na Microgynon 21. Zaczynam je brać od jutra. I tu moje pytanie: kiedy się "włącza" ich skuteczność? Jak długo muszę czekać z seksem ? Ulotka mi wiele nie mówi, a chciałabym być pewna. Słyszałam różne opinie: że od razu można się kochać, że trzeba poczekać przez pierwsze opakowanie . Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :):)

Gość XxPHANTASMAGORIAxX
Ja chętnie odkupię!

Gość D... M21
HEJ JA WZIEŁAM DZIS DRUGA TABLETKE M 21 NARAZIE JEST OK MYSLE ZE NIE BEDE PO TYM TYLA RACZEJ ODWROTNIE A GIN ZALECIL MI JE BRAC W 1 DNIU MIESIĄCZKI A NIE W 5 PODOBNO MA POMOC W UREGULOWANIU MIESIACZKI MYSLE ZE POMOZE

Gość Olimpia-Z
Dziewczyno, nie wiem na jakim świecie Ty żyjesz, że masz nadzieje ze schudniesz po Microgynonie ( bo tak rozumiem "odwrotnie" od tycia)

Gość tez bralam
Tez bralam te tabletki ale ciagle mnie mdlilo i nie moglam dociagnać nawet do końca jednego opakowania.

Gość Agulla89
Ja stosowałam te tabletki przez dokładnie rok, przytyłam jakieś 5 kilo. Ogólnie byłam z nich zadowolona, teraz kończę 3-miesięczna przerwę tak jak zalecił lekarz, po miesiącu zgubiłam te dodatkowe 5kg, jednak teraz myślę nad zmianą tabletek na Marvelon. Po Microgynon piersi urosły mi o jeden rozmiar, cera też w porządku i dodatkowym plusem jest to że w porównaniu z innymi tabletkami anty są bardzo tanie;)

Gość elizabeth19
do D... M21 wzięłaś drugą tabletkę M21. To tak jak ja :-) jak długo masz zamiar czekać z seksem? Bo zapomniałam się zapytać lekarza co do skuteczności przy początku brania nowych tabletek ...

Gość JILLIANA
Mam takie pyt otóż brałam micro przez 9 m-cy i teraz zamierzam zrobić przerwę... robiłyście już tak? Jak wracałyście później do anty do działo się coś?

Gość domi9999
hej, mam pytanie za 10 dni koncze pierwsze opakowanie m21, kocham sie z moim facetem normalnie, on konczy we mnie, i jakos ciagle mysle o tym czy wszystko jest ok i nic mi nie grozi ? boli mnie lekko glowa i piersi ale to chyba normalne przy pierwszym opakowaniu.

Gość farfallina832
witam serdecznie! mam takie pytanko.moze ktoraz z Was mi pomoze. otoz cierpie na migrenowe bole glowy.czasem sa naprawde nie do wytrzymania! lekarz przepisal mi tabletki anty ale niestety moj organizm nie tolerowal ich i co gorsze moje bole nasilily sie. teraz mam przepisane inne tabletki.jeszcze ich nie bralam. lekarz powiedzial ze musze isc do neurologa bo hormony moga miec wplyw na na moje bole glowy i moze byc tak ze wogole nie bede mogla ich przyjmowac. czy ktoras z Was miala podobnie? pozdrawiam:)

Gość farfallina832
witam serdecznie! mam takie pytanko.moze ktoraz z Was mi pomoze. otoz cierpie na migrenowe bole glowy.czasem sa naprawde nie do wytrzymania! lekarz przepisal mi tabletki anty ale niestety moj organizm nie tolerowal ich i co gorsze moje bole nasilily sie. teraz mam przepisane inne tabletki.jeszcze ich nie bralam. lekarz powiedzial ze musze isc do neurologa bo hormony moga miec wplyw na na moje bole glowy i moze byc tak ze wogole nie bede mogla ich przyjmowac. czy ktoras z Was miala podobnie? pozdrawiam:)

Gość monika198922
hej mam takie pytanko bo boje sie zeby mi piersi nie urosły bo i tak mam duze czy kazdej z was po tych tabletkach piersi rosly?? i czy prybieralyscie na wadze czy po prostu zwiekszyl sie wam apetyt?? prosze o szybka odowiedz

Mi osobiście urosły ale dobrze bo nie miałam za dużych ;) a co do apetytu to ja i tak zawsze dużo jadłam a miałam dobrą przemianę materii i nic po mnie widać nie było , więc ciężko mi powiedzieć czy więcej jem czy nie, może i więcej ale nie tyje... Wydaje mi się że mimo wszystko Micro jest najbardziej neutralnym środkiem po którym mało która ma problemy :) Pozdrawiam

Gość monika198922
a duzo Ci urosly??

hehe szczerze z A na B :D ale mogła też wpłynąć na to moja ciąża :)

Gość malutka07
Biore Microgynon od ładnych paru miesięcy. W przerwie między kolejnymi opakowaniami czuje sie fatalnie, boli mnie głowa, mam mdłości, itp. To są moje pierwsze wakacje kiedy je przyjmuje i co sie okazało mam uczulenie na słońce, gdy tylko wyjde w stroju na plażę, czy chociażby w krótkim rękawku to na całym ciele mam krostki, które strasznie swędzą. Czy to może być powodem złego dobrania tabletek? Nigdy wcześniej nie miałam uczulenia na słońce.

Gość Kasiunia
Mnie piersi niestety nie urosły, skutków ubocznych nie miałam żadnych. A biorę je już ponad rok. Musisz je brać od pierwszego dnia, ja tez miałam nie regularną

Gość dominikaa0
czesc dziewczyny :) możecie mi napisac jak to jest z tą pierwszą tabletką. Kiedy wy ją brałyście? Okres miałam 2 tygodnie temu. Czy mogę wziać pierwszą tabletke teraz, czy musze czekać do pierwszego dnia cyklu. Cykl mam strasznie rozregulowany wiec nie wiem kiedy mi się teraz pojawi okres. Proszę o wasze opinie

Gość Kasiunia
Musisz zaczekać do pierwszego dnia cyklu. Ja też miałam bardzo nie regularny czasami nie miałam przez dwa miesiące albo dwa razy w miesiącu, ale kiedyś go w końcu dostaniesz ;)

Gość xXHellsingxX
hej a ja mam takie pytanie właśnie robię przerwę w braniu tabletek nie biore od równego miesiąca a jeszcze nie dostałam okresu... Kiedy dostałyście miesiączkę po odstawieniu tych tabletek? zaczynam sie bardzo martwić :/

Gość dominikaa0
a czy beda one dzialac gdy wezme teraz, pomimo ze nie mam okresu?

Gość słodka czekolada
do dominiki. nie beda. tabletki nalezy przyjac 1 dnia cyklu lub w pierwsztch dniach okresu. tyle ze jesli wybierze sie ta druga opcje trzeba sie dodatkowo zabezpieczac.

jesli ktoras z was la do odsprzedania tabletki microgynon bardzo prosze o kontakt, pozdrawiam:)

Gość dominikaa0
dziękuje wam bardzo za wasze wypowiedzi pozdrawiam :)

Gość bom taka słodka...
micro 21 naleza do najbardziej popularnych tabletek ant. a tu taka cisza...

Gość myszka_k18
ja rownież stosuje te tabletki od pol roku i jestem bardzo zadowolona. jesli mialby ktos do odsprzedania to prosze o kontakt myszka_k18@o2.pl

Gość rj1719
do ONA-24 jestem chetna na dwa opakowania microgynnu...pilne odpisz na moje gg 9319545