Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana rozwodka

Beznadziejni faceci..

Polecane posty

Gość sssssppppppppp
hemoroid jej z tyłka wystawał buahaha lol

Gość spppppp
mnie też czasem wystaje kiszka stolcowa po figlach z wujem Wiesławem

Gość Doktor Dorn
Namawiam na wizytę u proktologa.

a ja uważam że beznadziejni są po obu stronach....bez względu na płeć......ale akurat tych jest mniej.......nie generalizujcie więc. I nie wrzucajnie po złych doswiadczeniach do jednego worka......czasami trafia sie na nieodpowiednią osobę i tyle.

Gość chyba PORZYGAŁBYM

Gość Paweł 1882
dodam że jestem rownie uposledzony jak Nano

nie dziwi Was samo stwierdzenie...ze rozstępy ma wszędzie....ciąża moze troche zmienić i pozostawic po sobie jakis ślad....ale bez przesady. To napisał facet...który nie ma zielonego pojęcia o ciąży....a o dalszym wywodzie nawet nie wspomne...bo nie ma o czym mówić......szkoda czasu nawet na taka nędzna prowokacje.

Gość no śmianie się z hemoroidów
..tu chyba naprawdę siedzą dzieci..prowokacja czy nie jesteście żałośni

Gość Zdruzgotana rozwodka
zal mi Was- faceci nie rozumiesz czlowieku ze bylam u lekarza ktory mial mi zalozyc na hemoroida gumke barrona( nie wiem czy dobrze napisalam)... hemoroid jest jednak za maly( wychodzi przy parciu a nie wisi mi z tylka) koolejna sprawa- rozstepy mam wszedzie( nie badzcie zbyt doslowni).. chodzi mi o posladki uda brzuch i piersi.. ze niby mam sie za siebie wziac??!!! to moze powiedziec tylko glupek! Czlowieku wydalam fortune na zluszczania naskorka ktore mialy rzekomo usunac moje rozstepy.. chodze na silownie.. na basen.. co miesiac do kosmetyczki.. wygladam atrakcyjnie( ale w ubraniu).. zrobilam co w mojej mocy.. i nie mam zamiaru miec kompleksow i sie wieszac przez rozstepy.. sa.. i beda.. nic nie moge zrobic.. ale zeby koles powiedzial cos takiego.. to swiadczy o tym ze jest zajebiscie niedojrzalym zidiocialym oslem. jednak kobieta ma tendencje do rozstepow.. inna nie.. jedna po ciazy wyglada jak przed.. ale jednak u wiekszosci sporo sie zmienia:P.. jednym ciaza zostawia "pamiatki" w postaci szerokich pochw..rozstepow, hemoroidow, zylakow itp.. innym nie.. Nie dyskutuje dalej z plytkimi kretynami bo mi sie poprostu nie chce.. wracajcie walic gruchy ogladajac napakowane silikonem zeszmacone puste(tak jak Wy) idiotki, ktore sa dla Was esencja kobiecosci! Zegnam

Gość Adamowa
Po prostu popełniłaś moja droga jeden podstawowy błąd: poszłaś z tym gościem do łóżka nim dobrze go poznałaś! Dziwne trochę mi się to wydaje po 3 miechach, no ale cóż... Zapewniam Cię, że gdyby Cię kochał CAŁĄ, gdyby istaniała między wami prawdziwa emocjonalna więź - nigdy żaden facet by się tak nie zachował! Trafiłaś na jakiegoś głąba i tyle. Życzę wiary w to, że jednak nie wszyscy faceci są beznadziejni (bo nie są!):)

Gość nie podam nicka bo mi głupio
co to są te hemoroidy, jakieś narośla w tyłku? serio pytam

Zdruzgotana rozwodka ---> Traktuj to forum z przymrużeniem oka, taka, dobra rada;) Po Twoich wypowiedziach, widać że jeteś bardzo sfrustrowana. Wybacz, ale obraziłaś cały męski ród, a w kontekście mojej wypowiedzi dowiedziałem się że jestem małoletnim kretynem, a tak się śmiesznie składa, że mam ponad 30 i właśnie się rozwodze, tak więc \"nie ucz ojca dzieci robić\". Powiem Ci tak: Bez urazy, ale nie wszyscy lubią małe dzieci i nie wszyscy beda sie laczyc z Toba w bolu, że masz rozstępy i hemoroidy. Nie użalaj się nad sobą, bo nie tędy droga! Gdybyś wiedziała jak mi życie przysrało, schowałabyś się w kieszeń i truchtem uciekła... Miej siłe Kobieto, bo najłatwiej jest narzekać, ale ruszyć dupala i coś zrobić, to już trudniej. Nie napisałaś jeszcze czemu się rozwiodłaś. Może byłaś wiecznie narzekającą nieznośną kobietą i dlatego mąż odszedł? Sorry, ale rysujesz się właśnie w takich barwach. Pozdrawiam Zajczyk

Gość oj chcialo jej się
kto sie bzykał to wie,ze prawie 2lata bez to ciężko wytrzymać..pewnie po paru drinkach..i nie mogła wyrobić..nie pisze złośliwie bo sama jestem kobieta..i jak mi sie chce to nie zawsze ,,zimna zupa'' w zamian mi wystarczy..a tu tyle krytycznych głosów..będzie dobrze;)

Gość Żyjemy w katolickim kraju
Powinnaś zachować wstrzemięźliwość do śmierci. To kara.

Gość kocham sex.......
:D pewnie

Gość Adamowa
Własnie... A czy wzwiązku z tymi rozstępami, luzem w pochwie i hemoroidami nie żałujesz trochę, że zdecydowałaś się na dziecko?? Na przyszłość polecam moje wskazówki, które z pewnością zastosuję o ile zdecyduję się na dzidzię (na razie się waham...): zaklepana u położnika cesarka i dbanie o ciało i skórę zawaczasy wg zasady "lepiej zapobiegać niż leczyć". Uniknę w ten sposób wszystkich problemów, które Ty posiadasz, także gdybyś chciała jeszcze kiedyś dziecka - byle nie ztakim debilem, o jakim nam napisałaś - pamietaj, co na pisałam:)

Ale baby dupą myślą jak i wszędzie :)

Gość sssssppppppppp
hemoroid z tylka i rozstepy ochydna jestes

Gość do zajączek
jesteś baardzo mądrym facetem , szkoda ze wszyscy nie są chociaz w polowie tacy jak Ty powaznie pisze i pozdrawiam :)

Gość stary baca
paniusiu ,adyć tego hemoroida cy jak mu tam to sie do uciońć. A wtedy bedzie ze ech.Mnie osbiscie taki fryndzelek to by nie wadził. Lubie casym cosik pocyckać. hej

Gość jedyna sprawiedliwa
przecież nie tylko faceci tacy są... 90% ludzi, to ułomy, 5taborety, niedorobieni tchórze, materialiści, oportuniści i w dodatku oszuści:o Taka prawda... Wystarczty spojrzeć na nasz rząd i juz wiadomo, że większość to chołota:o Ale musisz szukać lepiej. Albo nie szukać wcale. Jeżeli zależy Ci na kimś, kto będzie Cię szanował, poczekaj aż spotkasz kogoś, kto Cię doceni. To trudne, ale niewątpliwie jest to najlepsza metoda:) Po co męczyć się z gnojkami? Mieć wyrzuty sumienia? Zamartwiać się??? Poczekaj, zajmij się sobą, pracą, dzieckiem. Zainwestuj w siebie, w swój wygląd, w edukacje dziecka. Spędzaj z nim tyle czasu, ile się da. Myślę, że w końcu spotkasz kogoś, kto doceni Cię jako człowieka, jako matkę i kobietę, a nie będzie pierdolił o hemoroidach. Tym bardziej, że jak się kogos kocha, nie zwraca się uwagi na szczegóły:) Będziesz się mogła godzinami wylegiwać w wymiętej pościeli, bez żadnego makijażu, potargana, z mężczyzną, który Cię docenia i który traktuje Cię jak człowieka, zamiast seksić sie z kimś, kto myśli tylko o tym, żeby zaliczyć matkę i sprawdzić, czy ma ciasno po porodzie:o

A kto ma docenić takie coś, co samo siebie nie szanuje?

Gość dziewczyna_19
jakos nie chce mi sie wierzyc ze hemoroid, ktorego nabawilas sie po porodzie, a masz juz 3 letnie dziecko, jest taki ze nie mozna z nim nic, NIC zrobic. 3 lata to duzo zeby znalezc jak nie tę to inna metode pozbycia sie tego. jestes leniwa i tyle. zaniedbalas sprawe wiec nie dziw sie ze facet ma jakies negatywne odczucia jak zobaczy Twokego hemorodia. ciekawe z reszta jak Ty bys zareagowala gdybys ujrzala cos takiego przy odbycie twojego faceta. dla mnie to obrzydlistwo i lenistwo w jednym.

Gość Kobieto
przeciez hemoroidy na zewnątrz odbytu to trzecia faza choroby, zajmij sie tym nie tylko ze wzgledów estetycznych ale również higienicznych i dla własnego komfortu.

Gość jakiej choroby
?