Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tata Luizki

Mam córkę!!!!! Sliczną zdrową, jestem ojcem!!!!!! A pomysleć że jej nie chciałem

Polecane posty

Gość Tata Luizki

Wczoraj wieczorem o godz.20.45 na świat przyszła Luizka Maria, waga 3650g, dlugość 51cm, 10pkt w skali Apgar. Tak bardzo się cieszę, wczoraj nie mogłem powstrzymać łez szczęścia jak zobaczyłem moją małą kruszynkę... A pomyśleć że wcale jej nie chciałem... byłem tchórzem... Gdy dowiedziałem się o ciąży mojej dziewczyny, z która jestem od ponad dwóch lat, wykrzyczałem jej, że to za wczesnie, że nie chce pakować się w kaszki i pieluchy, że chcę skonczyć studia, bawić się, mam dopiero 21 lat!!! Odszedłem, zostawiłem ją... Nigdy sobie tego nie wybaczę. Tego, że nie byłem przy niej od początku, nie nasłuchiwałem pierwszych ruchów, nie chodziłem z Pati (moja narzeczona) do lekarza... Po 6 miesiącach dopiero zmądrzałem, dojrzałem do tego, przemyślałem... chcę byc ojcem, przecież Luizka jest częścią mnie. Błagałem Patrycje o wybaczenie, o to, bym mógł wrócić... To wspaniała kobieta, zrozumiała, wybaczyła... Chcę to wszystko naprawić, będę dobrym ojcem i mężem, bo w październiku weźmiemy ślub... Od nowego roku przenoszę się na studia zaoczne a od 1 lipca zaczynam pracę w firmie transportowej mego wuja. Niczego nie może zabraknąć moim kobietom!!! JESTEM OJCEM!!!!!!!! To takie szczęście!!!!

Gość Różowa kredka
SUPER !!! Ja własnei jestem w trakcie starania się. A mój facet już kocha nasze dziecko :)) i ja tez :))

Gość GRATULUJE
:)

Gość jumi
gratuluję:)i zawsze bądz takim optymistą.

Gość Cheers
Moj chlopak tez ma 21 lat i narazie nie chce miec dzieci a sa obawy ze wpadlismy boje sie ze mie zostawi i pomysli ze specjalnie go w dziecko pakuje nie wiem co mam zrobic myslisz ze zareaguje tak samo jak ty kiedy zobaczy dziecko??jesli oczywiscie ciaza sie potwierdzi.....