Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglia

callanetics

Polecane posty

Gość Guga 35
ja po cwiczeniach i od czasu do czasu pillingach kawowych nie mam wcale ,no chyba ze troche cellulitu oczywiscie nie jem slodyczy moze to tez pomaga a schudlam 10 kg

Gość szatynka18
Witam. Ja dzisiaj drugi raz cwiczylam Callanetics (zalozylam sobie ze bede go wykonywac 3 razy w tygodniu zeby niemiec zakwasow choc i tak sa :/). Pierwszy raz dzis z filmem z Bojarska i stwierdzam ze on bardzo pomaga poczatkujacym bo z rysunkow jak cwiczylam to robilam mnostwo bledow :( Ale niezle teraz czuje miesnie nog i bardzo dobrze :)) Pozdrawiam :)

Gość pytanie do cwiczacych
Mam zamiar zaczac cwiczyc,bo czytam,ze mowicie o callaneticsie w superlatywach. Mam pytanko co jecie po cwiczeniach.Moze byc jogurt owocowy?Bo gdzies czytalam,ze nalezy cos bialkowego wcinac ;)

Gość Guga 35
jogurt owocowy ma malo z bialkiem wspolnego-to glownie weglowodany ,lepszy naturalny a bialkowe produkty to: jajka,mieso,ryby

Gość Guga 35
wlasnie sie zmierzylam-dziewczyny ostatnie wyniki podalysmy 6 czerwca 26.02 bylo: biust:98 talia:82 biodra:98 udo: 59 7.04 bylo: biust:94 talia:78 biodra:95 udo: 57 21.04 biust:94 talia:75 biodra:93 udo: 56 05,05 biust: 92 talia: 73 Biodra: 92 udo: 55 19.05 biust: 92 talia:71 biodra:92 udo: 54 09.06 biust: 90 talia: 69 biodra: 90 udo: 51 waga 59 14.07 biust:90 talia: 67 biodra: 90 udo: 50 waga 58 ja juz nie chudne ale troche mi spadlo wiec cwicze dla podtrzymanaia formy a jak u was?

Gość Lau
Gratulacje, jestem pod wrazeniem Twoich osiagniec :) Mam nadzieje, ze mi tez sie uda, u mnie nastepne mierzenie dopiero 7 sierpnia, przez pierwszy miesiac tylko pol cm stracilam, ale bez zadnej diety, jedzac normalnie i wszystko. Teraz nie jem nic po 18 i troche mniej slodyczy, wiec powinno byc lepiej. Pozdrawiam.

Guga bardzo ladne wyniki,gratuluje! Motywujesz nas jeszcze bardziej :) Ja ostatnio nie mam czasu na cwiczenia.Obiecuje sobie,ze jutro juz na pewno pocwicze. Chyba w stopce zmienie opis,bo w sumie cwicze od konca lutego,ale zanim zalapalam oc oc chodzi w callanie,jakie miesnie napinac itd.zajelo mi to z miesiac :-0 Milego dnia!

Gość Guga 35
Dziewczyny-oczywiscie moje ubytki w cm to nie jest tylko zasluga callana bo ja stosuje diete south beach ale cwiczenia sa wazne dzis rano cwiczylam niestety znowu za cieplo nic sie nie chce

Gość piksa70
czesc dziewczyny gratulacje guga swietne wyniki guga ile masz wzrostu ja sie rozleniwilam ale dojzewam do decyzji i wroce napewno niech bedzie cieplo lepsze to niz deszcz temperatury wysokie sa to prawda ale niech bedzie to lato w koncu

Gość Elżbi
witam dziewczyny! od dziś mam zamiar zacząć ćwiczyć z Wami. Jest tylko jeden problem, bardzo chciałabym ściągnąc z jakiejś stronki ćwiczenia z Bojarską , czy możecie podpowiedzieć mi jakiegoś linka. będę wdzięczna, pozdrawiam!

Nooo,pocwiczylam dzis,ale ciezko bylo.Upal niemilosierny,cho juz wole cieplo niz zimno. Chcialam sie troche opalic dzis,ale masakra!!Nie da sie wysiedziec pieciu minut.Normalnie Sahara! :-0 Pozdrowka🖐️

Gość szatynka18
Ja dzisiaj znow godzinka cwiczen :)) innych cwiczen bym chyba az tyle nie wytrzymala ale te mi sie bardzo podobaja i czas mija bardzo szybko :)) Mam pytanie do dlugo cwiczacych. Po jakim czasie (tygodniu, miesiacu) potrafilyscie wytrzymac wszystkie powtorzenia?? Bo nie wiem czy mam sie martwic ze jestem slaba jesli wytrzymuje 40-60 owtorzen...

Gość szatynka18
Do ELŻBI: linki sa na poprzedniej stronie :) pozdrawiam :)

Gość elżbi
szatynka:) dziekuje za odpowiedz. ja zauwazylam te linki, nawet sciagnelam czesc,ale byc moze jestem za malo inteligentna ( choc mam naturalne czarne wlosy ) nie wiem w jaki sposob i czym mam to otworzyc, jakas podpowiedz dla malo rozgarnietej brunetki ? :D

Gość elżbi
haa :) dałam radę

Gość szatynka18
Chwlke pomyslec i wszystko sie uda :) Callanetics = swietne cwiczenia na nogi!!!!!! Juz to moge potwierdzic :))

Gość elżbi
dziś pierwszy dzień ćwiczeń. Od roku praktycznie kilkakrotnie w tyg chodzę na zajęcia fitness i aerobowe, także mogę śmiało powiedzieć,że wysiłek nie jest mi obcy,ale... mariolka ładnie mnie dziś zmęczyła. Zobaczymy czy i jakie efekty osiągne. Pozdrawiam

Gość *gwiazdeczka*77
no ładnie ... a ja się męczę i nie umiem otworzyć ani scalić ;) pokazkuje mi że mam wybrać inny katalog po "rozpakowaniu" połowy - wybieram i error - czy ktoś mógłby mi pomóc? :) zależy mi na tych ćwiczeniach i do dziś uważałam że akurat z komputerami nie mam problwmów :D

Gość Kokolina1
Ej, czemu wyswietla mi sie ze nie moge sie logowac jako Kokolina? Nie podawalam nigdy wczesniej zadnego hasla... To prawda dziewczyny, ze jak sie chudnie to cellulit staje sie bardziej widoczny! Trzeba sie nagimnastykowac, napilingowac i nawcierac kremow antycellulitowych. Bylismy w weekend na plazy ze znajomymi i pomimo tego, ze znajoma jest w ogole nie opalona i jakies 15-20kg ciezsza ma o wiele ladniejsza skore na pupie. Jak mialam 8kg wiecej moja skora wygladala o wiele zdrowiej, niestety... Oj, super wyniki macie dziewuchy. U mnie miesnie sie zarysowuja ale nie widze ubytku w centymetrach. Najbardziej mi zalezy na biodrach i udach, bo jestem gruszkowata i tam wygladam nieciekawie. Od jutra zaczynam chodzic na solarium, nareszcie odstawie samoopalacz :-D

Długo mnie nie było, witam wszystkie dziewczyny, ćwiczę obecnie raz w tygodniu, choć chciałabym częściej. Nie stosuje diety, ale wyniki juz mi się nie zmieniają. Za to na brzuchu pojawił mi sie drobny cellulit, więc codziennie go masuje. Guga wspaniałe wyniki, szczególnie fajnie że talia tak pieknie poszła. Właśnie ile Ty masz wzrostu? Wszystkie początkujace chce pocieszyć,że w ramach ćwiczeń nabiera się takiej sprawności, że coraz więcej można, więc spokojnie.

Gość oagap31
Guga jestem Ci dozgonnie wdzięczna za informacje o SB. Od trzech tygodni ćwiczę co drugi dzień, dietę stosuję od dwóch tygodni. Schudłam w biodrach 3cm !!!! Jem dużo, bo tak jak mówiłam karmię maluszka, a mimo to chudnę. Jeszcze raz dzięki. Boję się tylko przejść do następnej fazy. Powinnam w poniedziałek, ale boję się, że przestanę chudnąć. Twoje wyniki rzeczywiście są świetne. Gratulacje!!!

Gość maladie
Witajcie :) Dziś mój pierwszy dzień z callanetics, nie było łatwo, zamiast 100 sekund, jakieś 30 :) Ale jak na pierwszy dzień i tak jestem z siebie dumna. To także mój 3 dzień a6w oraz zabawy z hula-hop :) to moje trzecie czy czwarte podejście do regularnych ćwiczeń, nigdy jeszcze nie wytrzymałam dłużej niż dwa tygodnie,może tym razem, dzięki Waszemu wsparciu się uda.. Póki co (nie jest zle,ale zamiast brzucha jest bebenek): talia: 66 brzuch na wysokości pępka :76 ! biodra: 87 udo: 49 52 kg

Gość Guga 35
oagap31 -dieta south beach jest rewelacyjna-wszyscy zauwazyli ze schudlam-nie boj sie przejsc do 2 fazy jesli karmisz dziecko to powinnas-jeszcze schudniesz-powodzenia lece bo na urlopie jestem-niestety chwilowo nie cwicze-wiecie imprezy i maz w domku ale potem napewno wroce do cwiczen

Gość ankaskakanka2
uwielbiam ten topik 9jako obserwator) szkoda byłoby żeby spadł

Gość piksa70
czesc dziewczyny co tu tak cicho nareszcie sie zmobilizowalam i wrocilam do callana rano cwiczylam mialam misieczna przerwe tez chce zaczac diete sb ale guag na urlopie( GUGA przyjemnego urlopu) moze oagap 31 mi pomoze trzymajcie wytrwalosci sie dziewczyny i piszcie bo topik cos cieniutko przedzie pa

Gość oagap31
piksa70- jak mogę pomóc? Ja korzystałam z informacji na stronce: http://dietasouthbeach.net/ są tu zasady, jadłospis i przepisy dietka jest super. Jestem na niej trzy tygodnie, dodam, że trzy miesięce temu urodziłam dziecko, a o tym, że ważyłam 65 przypomina mi tylko dzidzia i stanik D. Jem naprawdę dużo, lubię jeść , jestem łakomczuchem, a mimo to chudnę.Oczywiście co drugo dzień ćwiczę callanetics.

Gość Tunisia
Witajcie dziewczyny. To mój trzeci dzień ćwiczeń. Czuję się jak koń po westernie. Wiele lat temu ćwiczyłam Callanetics i miałam super wyniki. Teraz mam nadzieję też je zobaczyć. Dobrze, że trafiłam na ten topik, boję się, że nie wystarczy mi zapału, a wsparcie baaardzo pomaga. Mam trochę do zrzucenia, niedawno urodziłam drugie dziecko i teraz przestaję karmić. Do dzieła. Pozdrawiam Was wszystkie.

Gość Guga 35
Witam po urlopie maz kilka godzin temu wyjechal i siedze okropnie przybita jesli chodzi o diete sb to moge ja wszystkim polecic bo chudnie sie bez wysilku i na dodatek zdrowo sie mozna odzywiac-a lato jest najodpowiedniejsza pora na jej rozpoczecie moj maz uwazal ze bardzo ladnie wygladam-w polaczeniu z callanetiksem ja nie cwiczylam podczas pobytu meza ale teraz sie za siebie zabiore-moze nawet dzis zaczne wieczorem

Gość maladie
Witajcie:) Jestem chwile po mierzeniu,callanetics działa cuda, i to bez żadnej diety talia:64 cm poniżej pępka:73 cm biodra: 84 cm udo :47 cm a waga jak stała tak stoi 52 kg :) (czyżby tłuszczyk zamieniał się w mięśnie? ) Polecam wszystkim,15 min hula-hop,a6w i callanetics, razem 1,5 godz dziennie,ale naprawdę warto, i co najwspanialsze, nie muszę żegnać się z moimi ukochanymi ziemniaczkami,sosikami i podjadaniem co 20 minut:P Powodzenia dziewczęta, i wspierajcie mnie,bo mimo wyników jak zwykle pada motywacja;)

Gość 100dni
Witam wszystkich serdecznie, tak sie tutaj zaczytalam, ze az mi motywacji przybylo! Mam 3 tyg do wakacji, takze biore sie ostro za cwiczenia, prosze trzymac kciuki:)). Przyznam sie ze jestem beztalencie komputerowe i nie potrafilam sciagnac zadnego z podanych filmikow....do tego brakuje mi glosu w laptopie, bo nie potrafie sciagnac driverow czy czegos takiego. Na namacalna pomoc z kompem moge liczyc dopiero za 2 tyg, a nie moge tyle czekac! Pomocy!!!! Jezeli nic nie wykombinuje to bede cwiczyc z kartki, czyli opisanych i wyrysowanych cwiczen, chociaz uwazam ze cwiczenie z kaseta daje lepsza motywacje.Wszelka pomoc mile widziana haha!! Pozdrawiam wszystkich cieplo.