Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pilną odp

CENTRALWINGS czy WIZZ AIR ??? Ktore linie lepsze???

Polecane posty

Gość prosze o pilną odp

Gość porównaj ceny
obie sa ok

Gość Flukcojg
Zależy, czego się oczekuje. Pierwsza sprawa, to należy sprawdzić, czy jedna i druga linia latają do miejsca, które jest w Twoich zamierzeniach. Jeśli jedna z nich nie lata, to automatycznie uzyskujesz odpowiedź na Twoje pytanie. Jeśli zaś latają obie, to należy przeprowadzić badania, który rozkład lotów bardziej Ci odpowiada, jednocześnie sprawdzając ceny. Im wcześniej dokonana rezerwacja, tym bilet tańszy. Jeśli się zarezerwuje i zapłaci odpowiednio wcześnie, koszta podróżowania są niemal symboliczne. Obaj wymienieni przewoźnicy są względnie tani. Jednakowoż jest coś za coś. Bilety są niezwracalne, nieprzepisywalne na inną osobę. No i, na ogół, tzw. tanie liniie latają niemal z kompletem pasażerów, więc jest dość ciasno. Wszelkiego rodzaju napitki i jedzenie są podawane odpłatnie, ale ostatecznie można z tego zrezygnować, zabierając na drogę termos z herbatą oraz parę gotowanych na twardo jajek.

centralwings są OK, chociaż standart nie taki jak w przypadku droższych przewoźników. Podobno miewają spore opóźnienia. Ja leciałam z nimi 4 razy i nie mam zastrzeżeń a LOT też się czasem spóźnia. Nie nakarmią Cię (chyba że zapłacisz), ale dadzą cukierka na pocieszenie ;) Z Wizz Air nie latałam.

Gość Mieszczanin
Jeśli wybierasz się w podróż z bagażem dokładnie przeczytaj ile kg mozna zabrac za darmo, od ilu musisz dopłacać i jaka to kwota. Ostatnio tanie linie lotnicze lubią sobie zedrzeć z klientów. Aha - jajka na twardo lepiej obrać ze skorupek w domu, nie podają tez soli.

Gość jaja se robicie
cze serio śmierdzicie jajami w samolocie?:D

Gość dzieciakkk
chyba ciezko sie wypowiedziec ktore linie sa lepsze, bo zwykle linie te nie maja ze soba wspolnych tras, np łódz londyn, bo nie potrzebna im taka konkurencja, wiec obsluguja rozne trasy, ale to podony standard, wiec roznieca moze byc tylko w cenie, a gdzie leciesz? poszukaj polaczenia u agentow, aero, biletylotnicze flu smartfly.pl takie zorientowanie sie w rynku wiele Ci da, a nie musisz u nich kupywac biletu przeciez

Gość obie pooojjebane jak ty
pytanie z cyklu ktore gowno smaczniejsze

Gość aerlingus
central wings juz nie istnieje...wizzair tez czasami odwoluje loty. aerlingus najlepszy!!!!

ja jestem zadowolona z wizzair(chociaz w ogole nie cierpie latac) co prawda raz byla usterka samolotu i pasazerowie musieli czekac na inny ale jest tanio i na niedlugie wyloty da sie zniesc...

Gość przecież central zbankrutowalo

Gość Suziii aby wazyc 50kg
WIZZ AIR:) Nie uwierzycie ale raz udało mi sie trafić na mega promocje. Za bilet z Katowic do Anglii Luton zapłaciłam w sumie 5 funtów (ponad 20zł:D) niezle co?

Gość ewelaaaaaaaaaa
ja wczoraj kupiłam bilety z centralwings,nie zbankrutowali!!!

Gość ewelaaaaaaaaaa
ja zapłaciłam za bilet w obie strony dla dwóch osób z krakowa do rzymu z wszystkimi opłatami 818zł

Gość prosze o pilną odp
preczesuję nonszalancko moje obficie owłosione plecy grabiami ukradzionymi 29 lat temu w kółku rolniczym przez mojego wuja Adonisa

Gość prosze o pilną odp
natomiast gdy słońce przygrzewa zabezpieczam swą wrażliwa skórę żużlem paleniskowym z turbokotłów Elektrowni Jaworzno charakteryzując sie na Whoopi Goldberg i na hałdzie odgrywam rolę życia

ja latam często z wizzair i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim z ceny :P

Gość prosze o pilną odp
z rozmachem walę się młotkiem po penisie, a potem podrywam dziewczyny na tekst, że mam granatowego malucha

Gość józef pióro

Gość szczerosc
szczerze to byl dobry watek...BYL. dopuki jakis glupek nie zaczale wierszem obrzydzac zycia innym, a interesowal mnie temat tanich linii, central, wizz i ryana, bo dziecko do matki musze wyslac w te wakacje na wyspy, i myslicie ze nie o nie nie martwie, tak samo posrednicy smartfly czy aero - temat wazny bardzo, przeciez to moje pieniadze ktorymi place za bilet wiec interesuje mnie czy sa bezpieczne i ile ich wydam dzieki wielkie

Gość Kleofas
Jak Centralwings jeszcze działał, jako tani przewoźnik to bym ich polecił bez ochyby. Latało się nimi bardzo spoko, i zazwyczaj bardzo tanio. Teraz to nie wiem...

Gość wizz air
wprawdzie czasem zdarzają się opóźnienia lotów, ale nigdy nie trafiłam na dłuższe niż 45 min... miła obsługa i bardzo dobra cena....

Gość Gehennna
Zawsze można spróbować z LOTem :) Central ich reklamuje u siebie na stronce i rzeczywiście, dość niskie maja ceny na niektóre przeloty.