janaleks 0 Napisano Kwiecień 28, 2020 W dobrych cenach dorwiesz je na stronie saler.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rejwelanka 0 Napisano Marzec 15, 2021 Cóz jak chcecie oryginalne zapachy to od siebie moge śmiało polecić kilka dobrych drogerii... sam kupowałem konkretne i fajne oraz ciekawe produkty. Dla zony, wiem ze lubi coco mademoiselle, wiec sami wiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela2222 0 Napisano Marzec 17, 2021 oo widzisz, też je lubię, ale wersję intense, widziałam całkiem niedawno na jednej z drogerii fajne ceny tych coco mademoiselle Chyba sobie kupię, powiedzcie czy na notino, mają faktycznie oryginalne produkty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rejwelanka 0 Napisano Marzec 18, 2021 (edytowany) Ten temat powraca jak bumerang. Tak, oni mają oryginalne produkty. Ja tylko tam kupuję ! Mają największy wybór produktów moim zdaniem w dobrej cenie i do tego wysokiej jakości. Ja ostatnio jeszcze kupiłem Botegę, które była juz co prawda leciutko uzyta, wiec była mocno przeceniona bo aż o 65 złotych. Do tego jeszcze skorzystałam z kodu na dzień kobiet - 8NOTINO, dostałem jeszcze jakiś zestaw i inne dodatki gratisowe - próbke i przybornik. Edytowano Marzec 18, 2021 przez rejwelanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Marzec 28, 2024 Flaconi.pl zamuwile Jean Paul Gaultier Le Male Woda toaletowa 40 za 160zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach