Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaNiespokojna

Bolała mnie brzuch normalnie jak przy okresie ale go nie dostalam??

Polecane posty

Gość JaNiespokojna

co to moze oznaczac?? czy ktos mial tak??dodam ze cykl mi sie ciagle normuje po odstawieniu tabsow ale juz mam tego dosc!!!

Gość anja69
ja tak mam czasami boli mnie brzuch mysle ze dostane okres tyle ze biore tabsy i juz na drugi dzien po skaczeniu opakopwania mam skurcze i wogole a okres dostaje dopiero po pieciu dniach i wtedy brzuch przestaje bolec moze to byc to macica przygotowuje sie do przyjecia jejeczka skurcza sie i rozkurcza ale zanim jajeczko dotrze i i niezaplodnione peknie i bedziesz miala okres moze czasu troszke minac

Gość JaNiespokojna
dzieki anja69 ale po prostu szlag mnie juz trafaia z tym okresem noi jeszce 2 dni temu jajnik mnie bolal.... co to moze tez znaczyc?

Gość anja69
zastanow sie dobrze czy byl to jajnik czytylko bol brzucha bo jajniki bola jesli z nimi jest cos nie tak. Kiedys mialam cos takiego ze myslalam ze jajniki mi rozpierdala poszlamdo noromalnego lekarza (mialam wtedy 15 latek) on mnie zbadal kazal sie polozyc na kozetce pociskal mi brzuch pomacal:) i pytal sie gdziue mnie bolii na koniec oznajmil mi ze to nie jajniki mnie bola tylko to jest noromalny bol brzucha przed okresem bo jak janiki bola to moga byc przeziebione itp. a wtedy to trzeba je juz powaznie leczyc wiec jesli jestes pewna ze bola cie jajniki to idz predko do lekarza nawet do zwyklego