Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sassy&Wicked

Zostałam uśpiona

Polecane posty

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

wez sie wyluzuj Iskra... co cie ugryzlo?

Ma takie napady raz na jakiś czas, idzie się przyzwyczaić.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Ty jesteś większa attention whore niż ja więc odbij.

Wg Ciebie, a Twoje zdanie nie ma żadnego przełożenia na fakty patrząc jak popierdujesz z kim popadnie na publiku, nie biorąc niemal nigdy udziału w poważnej dyakusji aby przypasować ogółowi i jak łykasz kazde gufno byle facet z priva nie uciekł. A ten ton rozkazujący zostaw sobie do Maolata.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

No słyniesz ze wychwalania niezbyt rozgarniętych kiedyś jako wybitne jednostki, teraz niezbyt opanowanym słodzisz za ich spokój. Czy ty jesteś pie.rto.lnięty, czy tylko cyniczny? Serio nie potrafisz znaleźć pozytywów w gieni i musisz zmyślać z doopy że jest spokojna? 😄

A w sumie co mnie to.

Nie widziałem żeby była agresywna, bo zwykle zamula i jeżeli była wobec ciebie agresywna, to już pisałem że każdemu by się skończyła cierpliwość, bo jesteś upierdliwcem który każde słowo traktuje śmiertelnie poważnie i potrafisz przez ponad dekadę tym żyć jak jakiś psycho z obsesją rozliczania ludzi.😅

Przed chwilą, Mgła napisał:

Wg Ciebie, a Twoje zdanie nie ma żadnego przełożenia na fakty patrząc jak popierdujesz z kim popadnie na publiku, nie biorąc niemal nigdy udziału w poważnej dyakusji aby przypasować ogółowi i jak łykasz kazde gufno byle facet z priva nie uciekł. A ten ton rozkazujący zostaw sobie do Maolata.

Nie popierduje tylko jestem mila dopóki ktoś mi nie próbuje na głowę wejść.

Tylko tyle i aż tyle, ty powinnaś być taka uznając siebie za wielką katoliczkę.

Ciężko jej przeboleć, że Zmalowany, a nawet wyszydzany przez wszystkich Leżak - wolał matkę Elkę niż ją. Z Tobą i Szynszylą było to samo. Powtórka z rozrywki.

7 minut temu, Еlciаа napisał:

Ty jesteś większa attention whore niż ja więc odbij.

Ze iskra atencyjna? Bez przesady

1 godzinę temu, Sassy&Wicked napisał:

Zawsze są piękne, bazyliszku. 

No właśnie lady rowlands i rodzinka niezbyt. 

2 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał:

Ciężko jej przeboleć, że Zmalowany, a nawet wyszydzany przez wszystkich Leżak - wolał matkę Elkę niż ją. Z Tobą i Szynszylą było to samo. Powtórka z rozrywki.

Malowany jest juz skreślony u Elki. Widzialem co bylo.

Edytowano przez Ovidio Lopez
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Ovidio Lopez napisał:

znam ale co ona ode mnie chce?

Cholera wie 😃

5 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Tobie też muszę pisać że ton rozkazujący do mnie nie trafia? Napisała rzecz niezgodną z faktami, to prostuję tj że Salowa z Giną i Malowany są u niej na wieczność skreśleni.  Faktycznie to by poleciała do niego jakby tylko zagadał jak dawniej, tak samo do Leżaka jakby fote jej wysłał, bo to facet i atencja musi się zgadzać.

13 minut temu, Еlciаа napisał:

Słuchaj dupku, jak ja zaczęłam z toba pisać to nic się nie pucowałeś że gadasz też z iskrą, dowiedziałam się wiele wiele później.

Miałem ci napisać z kim mam priv? Ale co to zmienia? Jak pozniej ci to nie przeszkadzało. Tylko nie dupku.

Tępaki nie potrafią tego pojąć.

5 minut temu, Get Out napisał:

Nie widziałem żeby była agresywna, bo zwykle zamula i jeżeli była wobec ciebie agresywna, to już pisałem że każdemu by się skończyła cierpliwość, bo jesteś upierdliwcem który każde słowo traktuje śmiertelnie poważnie i potrafisz przez ponad dekadę tym żyć jak jakiś psycho z obsesją rozliczania ludzi.😅

Panna zaslynęła tu w krótkim czasie ze zwyzywania prawie wszystkich. I tyle w temacie wiarygodności twojego belkotu 😄

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Nie popierduje tylko jestem mila dopóki ktoś mi nie próbuje na głowę wejść.

Tylko tyle i aż tyle, ty powinnaś być taka uznając siebie za wielką katoliczkę.

Tylko ktoś w chu naiwny wierzy w szczerość osoby, która jest miła dla wszystkich. Poza tym Ty już się wprost okresliłaś się niedawno w rozmowie z Babką, że być szczerym warto gdy się to opłaca.

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Miałem ci napisać z kim mam priv? Ale co to zmienia? Jak pozniej ci to nie przeszkadzało. Tylko nie dupku.

Wiec nie rób teraz z siebie świętego.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Panna zaslynęła tu w krótkim czasie ze zwyzywania prawie wszystkich. I tyle w temacie wiarygodności twojego belkotu 😄

Nie siedzę tu non-stop w przeciwieństwie do ciebie i do mnie normalnie odpisuje więc może to z tobą jest problem. 😅

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Wiec nie rób teraz z siebie świętego.

Nie jestem i nigdy nie robiłem. Dobra, kloccie się między sobą. Dupek idzie do spańka.

4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

Ja też widziałam co było, jak wywalił na publik m.in. że mu nudle dała, a ta się jeszcze oblizała udając że to czekolada byle se z nim stosunkow nie zepsuć bo atencja musi być😄

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Jesteś na forum od wczoraj? 🙂

Prawdę piszę.

• Haha 1

8 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

Zawsze wolałem iskrę ❤️. Coś ci się pomyliło

• Like 1

3 godziny temu, miszluft napisał:

A to sie nawet by zgadzało  😛ona daje te reakcje pare minut po widmoku, hahahaha jaka papuga niepelnosprytna  😀

tez spadam, zrobimy miejsce oparom intelektu i erotyki między ta dwójka 😃 

Przypomniało mi się, że kiedyś mi też dawał te śmieszki-szyderki za  najbardziej banalne rzeczy, typu, że gdzieś byłam coś zjeść. On siedzi w tej ruderze, obok miska, do której się mu leje z dachu i tylko tak może to odreagować 🙂 A Genia - też trzeba pamiętać, że ona żyje z chwilówek (których nie spłaca), rodziców i seksu za flachę. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nie siedzę tu non-stop w przeciwieństwie do ciebie i do mnie normalnie odpisuje więc może to z tobą jest problem. 😅

A robaczywiec dalej łazi za Tobą? Trzeba będzie wyrzucić do kompostu… hihi 🪰 

2 minuty temu, Mgła napisał:

Ja też widziałam co było, jak wywalił na publik m.in. że mu nudle dała, a ta się jeszcze oblizała udając że to czekolada byle se z nim stosunkow nie zepsuć bo atencja musi być😄

to bylo rok temu.  do tej pory chyba ogranęla temat.

• Like 1
  • Haha 1

1 minutę temu, Get Out napisał:

Gieni bluzgającej tu jakieś 3 tygodnie nie widziałeś,  jukon za to widziałeś będąc w Polsce. Że ty się nie boisz wyjść z domu bo może autobusu nie zauważysz i cię potrąci. Musisz pracować nad ogarnianiem co się dzieje 🙂

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

to bylo rok temu.  do tej pory chyba ogranęla temat.

Zmieniła się nagle z pick me girl attention whore i porzuciła zasadę że szczerość nie za darmo?😄 Weź..

2 godziny temu, 250GodzinTak napisał:

Mąż wie o privach z mężem Eve? 😉

A twój (ówczesny) mąż wiedział, że wbijałaś się na privy temu samemu mojemu (obecnie już) mężowi? 🙂 Oraz wielu innym mężczyznom, celem lokowania zadu? 😉

Niesamowicie cię triggeruje to, że Pieprz sobie niewinnie z kimś gadała, podczas, gdy tobie trzeba było w końcu na publiku napisać, że bardzo proszę wypie.rdalać, bo pisałaś z awansami, których nikt nie chciał. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się