Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: wez sie wyluzuj Iskra... co cie ugryzlo? Ma takie napady raz na jakiś czas, idzie się przyzwyczaić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 272 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ty jesteś większa attention whore niż ja więc odbij. Wg Ciebie, a Twoje zdanie nie ma żadnego przełożenia na fakty patrząc jak popierdujesz z kim popadnie na publiku, nie biorąc niemal nigdy udziału w poważnej dyakusji aby przypasować ogółowi i jak łykasz kazde gufno byle facet z priva nie uciekł. A ten ton rozkazujący zostaw sobie do Maolata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: No słyniesz ze wychwalania niezbyt rozgarniętych kiedyś jako wybitne jednostki, teraz niezbyt opanowanym słodzisz za ich spokój. Czy ty jesteś pie.rto.lnięty, czy tylko cyniczny? Serio nie potrafisz znaleźć pozytywów w gieni i musisz zmyślać z doopy że jest spokojna? A w sumie co mnie to. Nie widziałem żeby była agresywna, bo zwykle zamula i jeżeli była wobec ciebie agresywna, to już pisałem że każdemu by się skończyła cierpliwość, bo jesteś upierdliwcem który każde słowo traktuje śmiertelnie poważnie i potrafisz przez ponad dekadę tym żyć jak jakiś psycho z obsesją rozliczania ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Wg Ciebie, a Twoje zdanie nie ma żadnego przełożenia na fakty patrząc jak popierdujesz z kim popadnie na publiku, nie biorąc niemal nigdy udziału w poważnej dyakusji aby przypasować ogółowi i jak łykasz kazde gufno byle facet z priva nie uciekł. A ten ton rozkazujący zostaw sobie do Maolata. Nie popierduje tylko jestem mila dopóki ktoś mi nie próbuje na głowę wejść. Tylko tyle i aż tyle, ty powinnaś być taka uznając siebie za wielką katoliczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: wez sie wyluzuj Iskra... co cie ugryzlo? Ciężko jej przeboleć, że Zmalowany, a nawet wyszydzany przez wszystkich Leżak - wolał matkę Elkę niż ją. Z Tobą i Szynszylą było to samo. Powtórka z rozrywki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Ty jesteś większa attention whore niż ja więc odbij. Ze iskra atencyjna? Bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Sassy&Wicked napisał: Zawsze są piękne, bazyliszku. No właśnie lady rowlands i rodzinka niezbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 1 godzinę temu hmmm zapowiada sie walka wieczoru.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: Ciężko jej przeboleć, że Zmalowany, a nawet wyszydzany przez wszystkich Leżak - wolał matkę Elkę niż ją. Z Tobą i Szynszylą było to samo. Powtórka z rozrywki. Malowany jest juz skreślony u Elki. Widzialem co bylo. Edytowano 1 godzinę temu przez Ovidio Lopez 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bo 3 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Ovidio Lopez napisał: znam ale co ona ode mnie chce? Cholera wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 272 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: wez sie wyluzuj Iskra... co cie ugryzlo? Tobie też muszę pisać że ton rozkazujący do mnie nie trafia? Napisała rzecz niezgodną z faktami, to prostuję tj że Salowa z Giną i Malowany są u niej na wieczność skreśleni. Faktycznie to by poleciała do niego jakby tylko zagadał jak dawniej, tak samo do Leżaka jakby fote jej wysłał, bo to facet i atencja musi się zgadzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 1 godzinę temu w lewym narozniku Ela zwana Elcią, lat 18 w prawym Mgła zwana Iskrą, lat 19. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Słuchaj dupku, jak ja zaczęłam z toba pisać to nic się nie pucowałeś że gadasz też z iskrą, dowiedziałam się wiele wiele później. Miałem ci napisać z kim mam priv? Ale co to zmienia? Jak pozniej ci to nie przeszkadzało. Tylko nie dupku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: Malowany jest juz skreślony u Elki. Widzialem co bylo. Tępaki nie potrafią tego pojąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Out napisał: Nie widziałem żeby była agresywna, bo zwykle zamula i jeżeli była wobec ciebie agresywna, to już pisałem że każdemu by się skończyła cierpliwość, bo jesteś upierdliwcem który każde słowo traktuje śmiertelnie poważnie i potrafisz przez ponad dekadę tym żyć jak jakiś psycho z obsesją rozliczania ludzi. Panna zaslynęła tu w krótkim czasie ze zwyzywania prawie wszystkich. I tyle w temacie wiarygodności twojego belkotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 272 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie popierduje tylko jestem mila dopóki ktoś mi nie próbuje na głowę wejść. Tylko tyle i aż tyle, ty powinnaś być taka uznając siebie za wielką katoliczkę. Tylko ktoś w chu naiwny wierzy w szczerość osoby, która jest miła dla wszystkich. Poza tym Ty już się wprost okresliłaś się niedawno w rozmowie z Babką, że być szczerym warto gdy się to opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Miałem ci napisać z kim mam priv? Ale co to zmienia? Jak pozniej ci to nie przeszkadzało. Tylko nie dupku. Wiec nie rób teraz z siebie świętego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: Malowany jest juz skreślony u Elki. Widzialem co bylo. Jesteś na forum od wczoraj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Panna zaslynęła tu w krótkim czasie ze zwyzywania prawie wszystkich. I tyle w temacie wiarygodności twojego belkotu Nie siedzę tu non-stop w przeciwieństwie do ciebie i do mnie normalnie odpisuje więc może to z tobą jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Jesteś na forum od wczoraj? tak wyszlo, ale w noc spie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wiec nie rób teraz z siebie świętego. Nie jestem i nigdy nie robiłem. Dobra, kloccie się między sobą. Dupek idzie do spańka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 272 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: Malowany jest juz skreślony u Elki. Widzialem co bylo. Ja też widziałam co było, jak wywalił na publik m.in. że mu nudle dała, a ta się jeszcze oblizała udając że to czekolada byle se z nim stosunkow nie zepsuć bo atencja musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Jesteś na forum od wczoraj? Prawdę piszę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Ciężko jej przeboleć, że Zmalowany, a nawet wyszydzany przez wszystkich Leżak - wolał matkę Elkę niż ją. Z Tobą i Szynszylą było to samo. Powtórka z rozrywki. Zawsze wolałem iskrę . Coś ci się pomyliło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 11 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, miszluft napisał: A to sie nawet by zgadzało ona daje te reakcje pare minut po widmoku, hahahaha jaka papuga niepelnosprytna tez spadam, zrobimy miejsce oparom intelektu i erotyki między ta dwójka Przypomniało mi się, że kiedyś mi też dawał te śmieszki-szyderki za najbardziej banalne rzeczy, typu, że gdzieś byłam coś zjeść. On siedzi w tej ruderze, obok miska, do której się mu leje z dachu i tylko tak może to odreagować A Genia - też trzeba pamiętać, że ona żyje z chwilówek (których nie spłaca), rodziców i seksu za flachę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie siedzę tu non-stop w przeciwieństwie do ciebie i do mnie normalnie odpisuje więc może to z tobą jest problem. A robaczywiec dalej łazi za Tobą? Trzeba będzie wyrzucić do kompostu… hihi 🪰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ja też widziałam co było, jak wywalił na publik m.in. że mu nudle dała, a ta się jeszcze oblizała udając że to czekolada byle se z nim stosunkow nie zepsuć bo atencja musi być to bylo rok temu. do tej pory chyba ogranęla temat. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie siedzę tu non-stop w przeciwieństwie do ciebie i do mnie normalnie odpisuje więc może to z tobą jest problem. Gieni bluzgającej tu jakieś 3 tygodnie nie widziałeś, jukon za to widziałeś będąc w Polsce. Że ty się nie boisz wyjść z domu bo może autobusu nie zauważysz i cię potrąci. Musisz pracować nad ogarnianiem co się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 272 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: to bylo rok temu. do tej pory chyba ogranęla temat. Zmieniła się nagle z pick me girl attention whore i porzuciła zasadę że szczerość nie za darmo? Weź.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 11 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Mąż wie o privach z mężem Eve? A twój (ówczesny) mąż wiedział, że wbijałaś się na privy temu samemu mojemu (obecnie już) mężowi? Oraz wielu innym mężczyznom, celem lokowania zadu? Niesamowicie cię triggeruje to, że Pieprz sobie niewinnie z kimś gadała, podczas, gdy tobie trzeba było w końcu na publiku napisać, że bardzo proszę wypie.rdalać, bo pisałaś z awansami, których nikt nie chciał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach