Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowa muszka

*Sprawdzone i zdrowe sposoby na schudnięcie*

Polecane posty

Gość Justy
o 16 zjadłam grapefruita i potem juz tylko pu-erh Burczy mi w brzuszku....:/ ale lubię ten stan bo wiem ze juz za niedługo poczuje rezultaty:)

Gość malowana lala
Ja też troszkę głodna jestem, ale nie chcę jeść na noc.

Gość Justy
Bedzie dobrze!!! ja mam do zrzucenia 5-6 kg MAM ZAMIAR UZYSKAC TO W 3 TYG na diecie około 700-800 kcal.

Gość malowana lala
Dziś kupiłam płatki z biedronki ryżowo- pszenne. Może ktoś też je jada... Co o nich myślicie ?

Gość Justy
Płatki moim zdaniem są tuczace:( no chyba ,ze "fitness" one mają mniej kcal.Ja bym nie jadła bedąc na diecie ale pewnie zaraz znajdą sie zwolenniczki:) Ja juz ide spac bo zaraz zemdleję....papapapap

Gość malowana lala
a co Ci ? przez przypadek zauważyłam Twój wpis na innym topicu, pisałaś, że bierzesz jakies tabletki :( Nie boisz się ? Byłaś u dietetyka ?

Gość saskia26
Justy- płatki może i najbardziej odchudzające nie są, ale lepsze niż chleb...a coś na śniadanie (i to pożywnego!) jeść w końcu trzeba... Ja dziś mam na końce mały grzech- wypiłam sporo coli...a cóż, tuczący to syf ale za to jeździłam dziś na rowerze prawie 3 godziny, więc może nie będzie źle też popijam czerwoną herbatkę;) tak myślę czy jeżdząc tak dużo na rowerze nie sprawię, że nie będzie widać efektów na wadze bo mi mięśnie na nogach urosną....

Gość saskia26
poza tym dieta 700-800kcal na pewno nie jest zdrowym sposobem na schudnięcie!!! lepiej trochę dłużej poczekać na efekty niż stracić zdrowie a potem nadrobić wszystko z nawiązką!

Gość saskia26
Topola- wydaje mi się, że w Twoim wieku taka waga jest zupełnie ok...No na pewno nie ma sensu żebyś porównywała się z 19-to letnią Justy na przykład...Skoro tak zupełnie nie możesz schudnąć może po prostu wcale nie powinnaś chudnąć? Może zapisz się na jakieś masaże?;) ale w sumie serio- coś żeby ujędrnić ciałko (masaże wodne) i może aerobik. Po co się głodzić skoro to nie daje efektów?

Gość kapka
jestem za! jezeli ktos nie ma nadwagi to neich się nie odchudza! ciesz się tym ze dobrze wazysz i mozesz sobie troche pojeść w ciagu dnia! bo potem to już do konca zycia będziesz sie cholernie musiała pilnować!!! a 2 kg w te czy we w te to nikt nawet nie zauważy. odnośnie płatków- to to są troche inne kcl niz np. w kiełbasie! one zawierają błonnik i od nich się chuuudnie! polecam nestle fitness. ja od nich chudne jak jem 2x dziennie, ale ostatnio sie skonczyły i nie wiem moze dlatego mi waga uparcie stoi? :/ herbata pu-ehr to nie jestem przekonana czy coś daje więc z niej zrezygnowałam malowana lala :) witam serdecznie, ja to z Tobą już nawet na gg rozmawiałam :P:P:P:P

Gość tłuścioch
🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 Juz po sniadanku :) ...... 8 00 jogurt jogobella truskawkowa i nalesnik z twarozkiem .... a co u was ? są wakacje a ja nie moge ulezeć w łóżku .... :)

Gość saskia26
kapka-...ale do kogo to napisałas? pu-erh NAPRAWDĘ działa...bardzo wspomaga spalanie tłuszczu trochę dziś nie postarałam się ze śnaidaniem...zjadłam chleb zamiast płatków:( poza tym zła jestem bo waga stoi w miejscu...na razie może daruję sobie rowerek, zobaczymy czy to ma jakis wpływ ale faktem jest że czuję się nieźle i jakoś tak lżej;) pozdrówka

Gość Justy
Malowana Lala , ja nie biorę tabletek zadnych:) chyba ze to nie było do mnie .Na innym topiku pisalam dziewczynie zeby kupiła sobie termal-pro jak bardzo chce schudnąc ale nie potrafi mniej jesc.Sama go nie próbowalam bo po co sie truc skoro umiem mniej jesc ale na necie jest b.duzo pozytywnych opinii na jego temat. Wiem ze 700-800kcal to mało ale mnie serio nie chce sie jesc w ten upał:( Z płatkami to napewno fitness działa super...moze sie przerzuce z razowego chlebka.

Gość Justy
Czy komuś juz drgnęła waga???? w dół oczywiscie:)? Ja mam płaski brzuch ale wiem ze to narazie woda schodzi...

Gość migotunia
Witam wszystkich :-) Za namowa Justy przylaczam sie do Was. Dzis zaczelam trzeci dzien 1000 kcal a na wadze 0.5 kg mniej :-) niby nieduzo ale mnie to cieszy. Wiecej niz te 1000 kcal nie zjadam ale mniej staram sie tez nie bo nie chce sobie zbytnio spowolnic przemiany materii (kiedys bylam na diecie 500 kcal wiec wiem ze nie warto). Wczoraj wieczorem po prostu umieralam juz z glodu ale udalo mi sie wytrwac i jestem z siebie dumna. Za jeszcze nieodleglych czasow powedrowalabym do lodowki i wyczyscila jej zawartosc ;-)

Gość Justy
Czesc Migotunia:) Ja tez wczoraj juz nie mogłam..ale dałam rade:) Nie mam wagi niestety ale czuje sie lzej! Ja stan wagi sprawdzam na spodniach:)

Gość tłuścioch
Macie tak ze z kazdym dniem diety odkładacie coraz wiecej jedzenia .... ? bo ja jem coraz mniej i o wczesniejszej godzinie mam ostatni posiłek ... :) a co bedzie za miesąc ??? :)

Gość Justy
Ja tez tak mam..szczególnie teraz , upał i skurczony zołądek ale napewno nie bede schodzic ponizej 700kcal Jesli chodzi o przemianę materii to ZAUWAZYłAM NA SOBIE- po czerwonej herbacie z vitaxu mam super przemianę mimo diety zamierzam jeszcze pic zieloną ale niestety jak dla mnie smakuje jak trawa:)ale jest bardzo zdrowa wiec warto

Gość Justy
idę na rower bo juz nie mogę wysiedziec:) Odezwe sie wieczorkiem ppapapa

Gość kapka
umre zaraz i się załamie :( nie mogę zrzucić ani kg! ciągle te 60 ah! :( może wrócę do tej pu-ehr?? ona Tobie Justy pomaga???

Gość Justy
Czy pomaga...to trudno powiedziec..NAPEWNO pomaga na przemiane poza tym mam po niej dobry humor :) # Pomaga pozbyć się tłuszczu # Chroni przed miażdżycą i chorobą wieńcową # Zapobiega nowotworom # Hamuje chorobę wrzodową # Usprawnia pracę przewodu pokarmowego # Łagodzi objawy zatrucia alkoholowego # Działa uspokajająco

Gość Justy
Ja tez jestesm troszke zła i obnizam kalorie do 500...:( wiem..głupia jestem :/ wrrrr Przeczytalam ze dieta 500kcal nie powoduje efektu jojo jesli sie potem zwieksza o 150kcal ...Oczywiscie na tej 500 kcal chce tylko tydzien o potem bedę zwiekszac.Musze sie szybko pozbyc tych 4 kilo a potem 2 na diecie 1000kcal.Zdołowalam sie bo wszyscy moi znajomi chcą jechac na jezioro ,basen itd a ja nie mogę ciągle być gorsza..:(

Gość Justy
Migotunia ,napisz mi jak mozesz ile bylas na diecie 500kcal i ile schudłas.

Gość kapka
o dobry pomysł!! 500kcl.. hym... :> okey.. ja sobie na cambridge pujdę

Gość kapka
cambridge to własnie 500kcl i po niej odrazu(w zalezności od wzrosru) idzie sie na 800 albo 1000kcl

Gość malowana lala
Dziewczyny, możecie mi na coś odpowiedzieć ? Zamierzam pić czerwoną herbatę, ale boję się, że organizm przyzwyczai się do "wspomagacza" przemiany materii :( Czy tak może się stać ? Jak często ją pijecie i co ile dni ? Kapka, chyba zmieniłaś nick, to Ty się uczysz niemieckiego ? :) Pozdrawiam.

Gość tłuścioch
🌻 chyba sie tez skusze na czerwoną ..... :) własnie skonczyłam cwiczenia ........ uffff 1h i 15 min .... bede cwiczyła codziennie ...... :) bo wczoraj mi sie nie chciało :(:( do konca wakacji ok 9 tygodni wiec .... schudne 7-9kg i [kwiat [kwiat[kwiat[kwiat[kwiat[kwiat na jakies 2 tyg jade do rodziny .... :) na wies oooo tam bede miała duzo ruchu :):):) moge swobodnie biegać od rana do wieczora ....::):):) a co u was ?????

Gość saskia26
Malowana lala- herbata nie uzależnia, nie martw się, ja piję ją bez odchudzania się po prostu keidy mam chęć- czyli raz na kilka dni a przy odchudzaniu się mniej więcej 2-3 razy dziennie

Gość malowana lala
Acha, dziękuję za odpowiedź :) U mnie narazie ok. Pozdrawiam :)

Gość migotunia
Moja dieta 500 kcal to bylo: sniadanie jogurt jogobella light, przegryzka - jablko, obiadokolacja- zupka knorra. Niezdrowe, wiem o tym ale wtedy wiedzialam ze jakbym miala jeszcze sobie gotowac normalne obiady to bym nie wytrzymala i pozarla wszystko. Schudnac co prawda schudlam ale nie polecam. Na tej diecie czlowiek "dziczeje" - po skonczeniu jej rzucasz sie na jedzenie bo przez dlugi czas nie jadlas niczego normalnego. Efekt jojo jesli nie przejdzie sie po niej na 1000 kcal jest murowany. Ja po tej diecie nie umialam przejsc na normalne jedzenie bo organizm i moja psycha byly ustawione - najem sie teraz bo od jutra znowu bede sie pilnowac itd, itd. Dni te sie przesuwaly a ja powoli zaczelam tyc. Skutkiem tego za 2 miesiace znowu wazylam tyle samo. Teraz tez mnie kusilo zeby wrocic na ta diete ale juz nie chce. Co z tego ze schudniecie jesli nie nauczycie sie mniej jesc? Pomijam juz takie dodatki jak wypadanie wlosow, oslabienie czy zanik miesiaczki. Nie polecam. Gdybym wtedy odchudzala sie zdrowo i normalnie, nauczyla sie mniej jesc ale wszystko to teraz bylabym szczupla a nie walczyla z efektem jojo. Wole schudnac wolniej ale na zawsze zebym juz nigdy wiecej nie musiala sie odchudzac.