Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkl

kto nigdy nie uprawial seksu i ile ma lat ?

Polecane posty

Gość gość
Baby?Za kobietami się rozejrzyj.:-)

Gość gość
Sedno sprawy.Nie wystarczy urodzić się nie-facetem żeby być kobietą 👄

Gość gość
Nie ma kobiet są tylko baby Wystarczy urodzić się z dziurą między nogami i dawać dawać dawac Będzie mniej sfrustrowanych facetów

Gość gość
Kobieta. 32 lata. Nie uprawiałam seksu, pomimo stałego związku, bo mój facet to oferma pod tym względem...

Gość gość
Żartujesz chyba.Tak można?

Gość gość
23 prawiczek a moja siostra 19 dziewica

Gość gość
miałem 19 lat i 1 dzień jak przestałem być prawiczkiem pomogła mi w tym moja dziewczyna której brakowało 2 tygodnie do 18 lat abyło to w walentynki leciała przy tym piosenka straciła cnote

Gość OKL 34
34 lata i sex miałem może z kilkanaście razy w wieku 28 lat z byłą dziewczyną, więc defacto prawiczek. Historia standardowa, brak powodzenia u kobiet w młodości przez nieatrakcyjny wygląd, więc się całkowice wycofałem widząc jak laski wieszają się tylko na szyje imprezowych przystojniaków . W sumie to ani w szkole, ani na studiach, ani tymbardziej w pracy praktycznie nie było dziewczyn. No trzeba przyznać, że wszelakich imprez unikałem, ale dziewczyny z tamtąd bym nawet nie chciał. I tak stukneły 34 lata, w sumie sexu mi specjalnie jakoś nie brakowało bo zaspokajałem sie sam, wręcz bym powiedział, że jest to bardziej satysfaakcjonujące, ale jednak zaczęło brakowac tej bliskości. Na poznanie kogoś przy moich warunkach fizycznych i wieku szans już praktycznie nie ma, więc zamierzam od czasu do czasu skorzystać z prostytutek. Nie mam najmniejszego pojęcia jak faceci zaciągają te niechętne kobiety do łóżek... i związków. Jednym słowem czarna magia, ale jak co niektórych obserwowałem to polega m.in na upokarzaniu się, plecąc jakieś bajery, przy których nawet dziecko by się popłakało ze śmiechu, mi godnośc na to nie pozwala, nawet za cenę braku sexu. Inna sprawa, że przez jego brak faktycznie zaczyna nieco odbijać...

Gość gość
25 lat. Powód ? W młodości nieatrakcyjny wygląd, trądzik, czerwona gęba. Tłusty ryj.

Gość gość
mam 45 lat i żadnej nie zaliczyłem przez to, że mam małego fifaka 10 cm jak stoi. Wysmiały mnie 3 dziewczyny . Potem nawet już do żadnej nie startowałem i nie próbowałem.

Gość gość
27 lat, kobieta.Bo jestem brzydka. Raz miałam chłopaka, coś tam się działo w sypialni ale nie seks.

Gość gość
17 :( chciałabym już :(

Gość gość
33 lata -zawodawy prawiczek

Gość od 4 lat sam
Raz miałem dziewczynę, przez nie cały rok bd ją kochałem, a onna tylko moje pieniadze Jak chciałem się z nią kochać to pow ze nie chcę czuć mojego penisa

Gość mam 27 lat
Mam 27 lat i tylko raz w zyciu wsadziłem dziewczynie do dziurki i strasznie mi sięspodobało a jej nie bo za mocno i teraz bym chciał jestem tak napalony ze trudno mi wytrzymać nawet walenie kuca mało pomaga

Gość gość
Mam 15 lat i jeszcze nigdy nie robiłam tego z chłopakiem. Tylko z moją serdeczną przyjaciółką , takie tam mizianie i lizanie .

Gość gość
Mam 24 i nie miałam jeszcze stosunku, ale wkrótce już się pobieramy. Mój chłopak nie wymusza na mnie tego. Gdy na spotkaniach pieści mnie, podniecam się niesamowicie, ale naprawdę kochać będziemy się po ślubie. Oczywiście, gdy zostaję sama, muszę zaraz zaspakajać się.

Gość gość
Podoba mi się wiele dziewczyn , jestem 16 letnim chłopakiem , wysokim ale nieśmiałym w kontaktach z nimi.Chodzę do LO a tutaj nie brak fajnych koleżanek .Marzę o jakiejś tak na stałe , żeby z czasem móc zacząć z nią życie erotyczne. Moje jedyne doświadczenie to z siostrą . Nie był to w£aściwie stosunek .Ona jest 3 lata starsza i tydzień temu przyłapała mnie jak zabawiałem się w łazience , weszła niezapowiedziana w momencie gdy strzelałem z kuca do zlewu , tylko uśmiechnęła się , przeprosiła i wyszła.W nocy jak rodzice spali a ja przysypiałem ona przyszła do mojego pokoju i wsunęła się do mnie na tapczan.Powiedziała , że to co robiłem jest normalne i fajne a potem zabawiała się chwilę kucem aż stanął.Potem wstała , podciągnęła koszulkę i powiedziała żebym wszedł jej w pupę.Oparła się o tapczan i rozchyliła trochę nogi.Zrobiłem to co chciała , ale z podniecenia zrobiłem tylko kilka ruchów i skończyłem olewając ją.Powiedziała , że nie szkodzi i że wrócimy do tego.A ja chciałbym mieć dziewczynę a robić to z siostrą.Dzisiaj może przyjść i znowu zbłaźnię się. Tylko co jeśli zechce właściwego seksu? To przecież kazirodztwo. A jak przyłapią nas rodzice ?

Gość gość
ja mam 25 lat i tez nic nigdy a podobno jestem fajna i ladna.... :( czasem sa takie dni ze bardzo potrzebuje ale nie ma nikogo.........

Gość gość
Nie ma nic groźniejszego dla kobiety niż zadowolenie się kimkolwiek gdy nie wytrzymuje. Znam dosłownie tragedie z rodziny mojej żony. Zaspokójcie się same nawet codziennie, pół godziny przyjemności w ciemno to może nieszczęście na całe życie.

Gość gość
ja 27 i... zartuje:) robie sobie jaja, jak wiekszosc powyzej. serio jest ktos +20 kto jeszcze nie dymał i laska co nie wie jak to jest byc zerżniętą?

Gość gość
a ja wierze w to, że te powyższe osoby mówią prawdę... Sam skończę 21 w tym roku i muszę przyznać, że nigdy jeszcze tego nie robiłem. Powiem więcej...nigdy nie miałem nawet dziewczyny. Ale wiem, że to tylko moja wina, bo było kilka chętnych w przeszłości...

Gość gość
Heh to chyba nie znacie takiego przypadku, mam 25 lat, 2 rok jak jestem w zwiazku malzenskim a nigdy sexu klasycznego nie uprawialam....

Gość Gasnący Płomień
Nigdy nie uprawiałem seksu, a mam 33 lata. Nawet nigdy się nie całowałem. To dopiero porażka. Najgorsze jest to, że będę samotny do końca życia. Ale nie ma się co dziwić, kto chciałby takie indywiduum jak ja. Pragnę już umrzeć i zakończyć swój nikczemny żywot. Po co zużywać tlen normalnym ludziom.

Gość gość
Ja mam 25- lat i to jest chyba najodpowiedniejszy wiek na rozpoczęcie życia seksualnego a tymczasem nie mam nawet chłopaka,głupio to przyznać ale nawet nie całowałam się. Poza tym że jestem trochę otyła to jestem kobietą zadbaną i zdrową,niestety jedyne moje doświadczenia erotyczne to masturbacja,głupio mi o tym pisać.

Gość gość
mam 42 lata nigdy się nie całowałem, nie uprawiałem seksu

Gość gość
29 lat, kobieta. Podobno atrakcyjna. Nigdy nie uprawiałam seksu, całowałam się wielokrotnie, ale nic ponadto.

Gość gość
Mam 26 lat. Mężczyzna , Gdańsk. Nie uprawialem seksu. Jestem otwartyw na nowe znajomości. Aczkolwiek nie myślę pewną częścią ciala. Pozdrawiam

Gość gość
34 lata, w zasadzie jestem już skazany na dożywotnie prawictwo, bo kto by chciał takie zero jak ja?:(

Gość gość żywe gówienko
Mam 31 lat, nigdy nie całowałem się z dziewczyną, o seksie nie wspominając, a cycków to nawet na jotpegu nie widziałem :(