Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darkest_

Ile facet moze wydac na kobiete spedzajac z nia wakacje np nad polskim morzem???

Polecane posty

Gość Darkest_

Moja znajoma chwalila sie ze jedzie do Kolobrzegu na 10 dni beda spac w najdrozszym hotelu w apartamencie i ogolnie ze jej facet niczego jem nie zaluje, a jak to ejst z wami??? tez jestescie tsakimi szczesciarami?????

Gość Darkest_
Wcale nie, znam ja i nie jest taka, nie oceniaj kogos kogo nie znasz, zazdroscisz jej pewnie bo twoj facet pewnie nawet na cole ci zaluje. Ona nie pracuje tylko studiuje a jej facet zarabia bardzo duzo i nie jest ona sexodajka zawistna prywmitywna idiotko!!!

Gość Darkest_ idź stąd juz
:O

jest, bo daje sex za wakacje. To taka transakcja wymienna. I kto tu jets zakłamany? mało to kobiet wie ze przez sex cos zyska i sa z facetami dla korzysci:)

Gość popieram
:D

Gość popieram
a Ty biała w jej majtkach siedzisz czy znasz z autopsji? :P

znam zycie, nie byłaby z nim gdyby nie tyleee korzysci - wtyki, wakacje w hotelach, motelach i łodkach:P cwana babka, sex dobry mam nadzieje?:)

Gość Darkest_
Ona z nim jest sporo czasu a skoro oceniacie kogos nie znajsc tej osoby to wspolczuje wam sfrustrowane pustaki, to tylko swiadczy o waszych kompleksach i poziomie. A moze zazdroscicie ze ma bardzo bogatego faceta i do tego hojnego i z tego co wiem nie ejst z nim dla kasy tylko z milosci :)

Gość popieram
Ty darkest do Magnolii piszesz w pluralis maiestaticum czy jak? :O

Gość poczytaj swoje teksty darkest_
a potem zastanów sie jaki ty poziom reprezentujesz :O

nie zazdrosicmy mamy swoejgo Nie taki bogaty, ale kochany:) przez nas a Ona ona sobie moze mowic ze z milosci. Niehc ja zabierze pod namiot ciekawe co powie? łeee a stac cie na motel i nie bedzie chetna

Gość Darkest_
ja przynajmniej nie ublizam komus kogo nie znam i mysle ze temat jest jaknajbardfziej na porzadku dziennym to do ;poczytaj swoje teksty darkest_ . szkoda ze w tym kraju panuje taka zawisc, zaklamanie i brak tolerancji. :(

to ty jej nie znasz darkest, ona wmowila ci ze z milosci zatem sprawdz to, niehc jej zaoferuje wypad do W. pod namioty, no zobaczysz jaka bedzie reakcja. Jak kocha to bedzie sie cieszyc w koncu to czas spedzony razem. Jak dla kasy powie łee namioty, stac cie na wiecej, zalujesz mi?

Gość Darkest_
Moe i masz troszke racji magnolia, bo ona raczej pod namioty by nie wyjechala bo jest przyzwyczajona do wygod. Mimo wszystko znam ja i wiem ze to dobra dziewczyna, jak mnie rzucil moj facet to wyciagnela mnie z depresji a te ktore spedzaly czas pod namiotami olaly mnie bo nie mogly zniesc ze ciagle chodze smutn.Zawsze miala dla mnie czas, zawsze mnie wspierala emocjonalnie i moge na nia liczyc zawsze.

to piekne, ale ty wiesz co ona cuzje do ciebie ale do Niego? no wlasnie, do niego to nie wiesz, to inna relacja. Ona na haslo hotel 2 8 moze krecic glowa, bo milabyc 48 itp. I tu widac, ze jakos tak materialna. Moze umi byc dobra kumpela ale nie kocha jego. To roznica. Jets z nim bo ma rozane zycie. tak by siedziala sama a tak bon voyage itp:)

Gość darkest_ napisała
"ja przynajmniej nie ublizam komus kogo nie znam" a wczesniej napisała: , zazdroscisz jej pewnie bo twoj facet pewnie nawet na cole ci zaluje. Ona nie pracuje tylko studiuje a jej facet zarabia bardzo duzo i nie jest ona sexodajka zawistna prywmitywna idiotko!!!" sfrustrowane pustaki, to tylko swiadczy o waszych kompleksach i poziomie. A moze zazdroscicie ze ma bardzo bogatego faceta i do tego hojnego i z tego co wiem nie ejst z nim dla kasy tylko z milosci" tak, to był komplement, dziękujemy ci ...

jesli juz jada razem, a ona studuije ma stype, to powinna sie zlozyc, a jak nie to splacac to co pozyczyla itp:) inaczje to sex za wakacje.:) i brak milosci:)

ufff ja nie mam takich problemow :D dzielimy sie po polowie ;) w koncu to nasze WSPOLNE wakacje a nie jakis sponsoring :P

Gość Ja bym się wstydziła
żeby facet płacił za moje wakacje.To jest jawny sponsoring on wakacje a Ja mu sex:-D.Taka prawda:)wiem,że prawda boli i te komentarze, ale tak to jest:):)

Gość Ja bym się wstydziła
Trochę więcej szacunku do siebie