Urolog 0 Napisano Lipiec 2, 2006 ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urolog 0 Napisano Lipiec 2, 2006 Kto zna z Wroclawia jakiegos dobrego Urologa??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za duzo seksu bylo Napisano Lipiec 2, 2006 i teraz Ci nie działa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Lipiec 2, 2006 nie jestem facetem ale Ci odpowiem. jesli chodzi o prostate no to urolog bada przez odbyt,kłodziesz sie na takim samym fotelu jak kobieta u ginekologa. robi też badanie USG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Lipiec 2, 2006 znam bardzo dobrych urologów ale w Poznaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Lipiec 2, 2006 do urolog --> bardzo dobrym urologiem jest prof. Zdrojowy. Wprawdzie nie jestem facetem :), ale mogę polecić profesora z czystym sumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urolog 0 Napisano Lipiec 2, 2006 do nomina --> dzieki za namiary. prof. Zdrojowy przyjmuje na Mlodych Technikow we Wrocku jakby kto byl jeszcze zainteresowany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urolog 0 Napisano Lipiec 2, 2006 do nomina --> dzieki za namiary. prof. Zdrojowy przyjmuje na Mlodych Technikow we Wrocku jakby kto byl jeszcze zainteresowany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Lipiec 2, 2006 najlepszy jest prof. Kwias z Poznania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigtdy prof Napisano Sierpień 9, 2007 Kwias tylko skasuje i nic Ci nie doradzi! Nie ma pojęcia o nowoczesnej medycycnie - zatrzymał sie w poprzednim wieku. Chcesz się leczyć u "profesorów" płać i spadaj - takie motto - wszystko robi rękami swoich pracowników. Lepiej pójść do "Uromedu" - dr Piotr Nowakowski, dr Witold Woźniak, dr Maciej Strzyżowski albo do Puszczykowa dr Kazimierz Wysocki, lub Szpital Wojskowy - dr Sokołowski... Albo współpracownicy Kwiasa - np dr Dadej, dr Nowaczkiewicz, dr Kuźma - są rzetelni i nie zależy im na kasie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mistrzyni Napisano Sierpień 10, 2007 cyt.:za duzo seksu bylo i teraz Ci nie działa/staje.. Komentarz: wręcz przeciwnie, trening czyni mistrza, w seksie oczywiście, ale ponieważ pytanie dot. urologa, to sytuacja wygląda tak: klęcząc na kolanach wystawiasz duupę , a urolog wykonuje badanie per rectum, czyli palcem przez odbyt. Seks działa pozytywnie na stan prostaty, natomiast brak seksu sprzyja rakowacenie stercza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość romero_1 Napisano Marzec 25, 2011 Niestety prawdą jest to, że profesorowie są, w dużej większości, znacznie gorszymi fachowcami od ich asystentów. Ale miejsce w szpitalu poza kolejką to tylko profesor "załatwia" na prywatnej wizycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2013 Przeszedłem kiedyś zapalenie prostaty i miałem pobierany płyn z gruczołu krokowego do badania na obecność bakteri. Badanie polegało na tym, że lekarka poprosiła abym rozebrał się od pasa w dół i ułożył na stole w pozycji na kolanach i łokciach z szeroko rozłożonymi nogami i wypiętymi pośladkami(tzw. pozycja kolankowo-łokciowa), następnie założyła lateksowe rękawiczki, nabrała na palec jakiś lubrykant i poprosiła abym parł jak podczas oddawania stolca, wkładając równocześnie palec do o***tu. Po umieszczeniu palca na wysokośc**prostaty zaczeła wykonywać dość energiczny masaż, trwało to kilka minut i było dość bolesne, zauważyłem też, że z penisa zaczyna wydobywać się płyn podobny do preejakulatu wtedy przerwała masaż i podłożyła mi pod penis jakieś szkiełko zbierając na nie ten płyn po czym pozwoliła mi zejść ze stołu i się ubrać. Muszę przyznać, że nigdy wcześniej ani później nie doświadczyłem bardziej poniżającego badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 Ja kiedys tez musialem przejść serie wizyt niestety, bo miałem problemy. Ostatecznie wybrałem się do www.urolog-gorecki.wroclaw.pl nie było az tak strasznie, zadnych boleści nie rpzeszedlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2015 Dobry urolog z wroclawia, proszę bardzo www.urolog-gorecki.wroclaw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2015 Ja byłem już kilka razy. Chodzę co jakiś czas kontrolnie na wizyty do http://www.gabineturologicznylodz.com.pl/ więc jeśli jesteś z łodzi to polecam iść akurat tam. Miła obsługa i profesjonalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2015 a jak wyglada badanie prostaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga_k 0 Napisano Listopad 30, 2015 Badanie to nic strasznego, kilka minut i po wszystkim. Trzeba pamiętać o tym, że coroczne badania prostaty dotyczą wszystkich mężczyzn po 40-stym roku życia. W skład takiego badania wchodzi badanie gruczołu krokowego, a w przypadku wykrycia rozrostu prostaty USG jamy brzusznej. Tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat - www.doppelherz.pl/wiedza/nim-problem-zacznie-cie-przerastac.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2015 ja jeszcze nie bylem, ale moze warto sie zbadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 9, 2016 Pewnie że warto tak jak kobieta chodzi do ginekologa tak my powinnyśmy. Rak prostaty to straszna choroba a nietesty coraz częściej dotyka nasza nację. Ja skorzystałem z usług doktora Piotra Kowaskiego z Łodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2016 Te badania mogą się wydawać krępujące, ale jak trafisz w ręce specjalisty, który jest zawodowcem to nie ma się czego obawiać. W końcu to jego praca. Moim urologiem jest doktor Rudzki z ośrodka przy Kilińskiego i bardzo doceniam jego profesjonalne podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2016 Lepiej chodzić do urologa nawet nie ma co się zastanawiac i gdybać jak wyglada badanie i tp.... mój tata tez tak robił odwlekał jak się dało a teraz ma raka prostaty. Skorzystaliśmy z oferty leczenia zagranicznego w www.newcare.eu bo leczenie w polsce to jakaś porażka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2016 ja byłem bo coś mi urosło blisko jąder, okazało się że to była torbiel. Byłem u faceta urologa, no przyjemne nie było pokazywanie mojego... ale lepsze to niż u babki. Spaliłbym się ze wstydu. Ja byłem w Tczewie u dr Gibas Artura, podaje do niego namiary gdyby ktoś szukał http://znajdzlekarza.pl/artur-gibas/urolog/tczew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2016 najpierw na stojąco lekarz oglada i maca Ci jądra, oglada penisa-musisz ściagnąć napletek i odsłonić żołądz, oglada wędzidełko, potem musisz zdjąć spodnie i majtasy, klęknąć na leżance podpierając się łokciami wypiąc na maksa pupę, lekarz uzywając lubryfikantu wkłąda palce w odbyt, ty musisz rozluźnić zwieracze w tym czasie (dobrze zrobic lewatywke przed), ja w tej pozycji musiałem zostać pare minut, Pani Urolog chciała pobrać płyn z prostaty-preejakulat, najpierw dzwoniła po pielegniarkę a potem stwierdziła że sama to zrobi, ściagnęła napletek i zaczęła tak jakby mnie doić, reką od tyłu między nogami , uciskając jednoczesnie prostatę, trysnałem niemal od razu, nigdy w zyciu nie czułem się wczesniej tak upokorzony i jednocześnie podniecony, na szczęście mam tam się za miesiąc znów pojawić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2016 Ja także byłem w gabinecie www.urolog-gorecki.wroclaw.pl. Bardzo dobry fachowiec, zna się na swojej pracy. Chodze tam regularnie odkąd skończyłem 40 lat na badania prostaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalinamalina Napisano Styczeń 19, 2017 Nie ma co się zastanawiać tylko trzeba pójść jak ma się problem, ze zdrowiem nie ma żartów, dla otuchy można sobie poczytać http://grupakramm.pl/wizyta-u-urologa-co-powinnismy-wiedziec/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2017 Ja byłem dwa miesiące temu w gabinecie urologicznym www.gabineturologicznylodz.com.pl. Miałem pierwsze badanie urologiczne w życiu. Mój strach był zupełnie niepotrzebny... Lekarz podszedł do padania bardzo profesjonalnie. Wszystko w jaki najlepszym porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2017 Mogę potwierdzić, że badanie u http://urolog-gorecki.wroclaw.pl/ jest na bardzo dobrym poziomie i nie ma co się stresować. Lepiej zdecydowanie odwiedzić urologa i dowiedzieć się jak przeciwdziałać niż ignorować problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maciejowski Napisano Czerwiec 6, 2017 Bardzo dobry urolog Witold Smoleński.Poszedłem do niego w sprawie powiekszenia penisa.Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel_r 0 Napisano Lipiec 31, 2017 O regularnych badaniach prostaty warto pamiętać zwłaszcza po 45 roku życia. Poza tym można w domu zbadać sobie poziom antygenu PSA, można to zrobić np. takim testem - https://sklep.domowelaboratorium.pl/product-pol-276-Prostata-PSA-TEST.html Jego podwyższony poziom może świadczyć o zmianach chorobowych prostaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach