karitta 0 Napisano Lipiec 3, 2006 Mam taki problem zauważyłam ze gdy rano zaraz po przebudzeniu kocham sie z moim chłopakiem potem odczuwam ból pecherza. nie mam tego problemu wieczorem tylko zawsze rano! Nie wiem czym to moze byc spowodowne?? Moze któras z was miał podobny problem. nie wiem moze ma znaczenie to ze mam wtedy pełny pecherz bo jeszcze nie byłam w toalenie po nocy. Nie wiem juz sama :( Prosze o porade .Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sproboj najpierw Napisano Lipiec 3, 2006 zrobic siusiu,a potem sie kochajcie,a obol minie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Lipiec 3, 2006 Karrita marsz do lekarza !!! To jedyna i najlepsza rada. Ból po stosunku nie musi byc objawem choroby,ale moze...a jesli juz jest to moze to byc bardzo powazna sprawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karitta 0 Napisano Lipiec 3, 2006 Ale ten ból pecherz wnie wystepuje po kazdym stosunku tylko rano i własnie to mi sie wydało dziwne bo jakby cos sie działo powaznego to by chyba mnie za kazdym razem bolało. juz tak kiedys miałam i rzeczywiscie okazywało sie ze mam nadżerke lub zwykłe upławy. A z pęcherzem od dawna miałam problemy z przerwami a teraz jak jest okres wakacyjny to czesto wyjezdzamy i tak wychodzi ze mamy okazje sie kochac rano i dopierw wtedy to sie pojawia. Spróbuje tak jak mi radziłyscie a jak nie pomoze no to do lekarza tylko zastanawiam sie czy odowiedni jest ginekolog czy lekarz pierwszego kontaktu. Ale chyba to drugie bo pewnie od badania moczu musze zacząć.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karitta 0 Napisano Lipiec 5, 2006 Moze któras z was miał podobny problem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorzasta niunia 0 Napisano Lipiec 5, 2006 tez tak mam własnie zwłaszcza rano.... nie zawsze ale dosc czesto czasem tez sie zdarza pod wieczor ale to bardzo rzadko, wtedy mam taki podrazniony jak by pęcherz i czesto mi sie chce siusiu :( tzn mam takie wrazenie jak by mi sie chciało a tak naprawde 3kropelki pojda ;/ mi to sie zdaje ze ja to mam jak za słucho mam podczas stosunku i cos mi sie tam przeciera za bardzo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzzz bzzz bzzz 0 Napisano Lipiec 5, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzzz bzzz bzzz 0 Napisano Lipiec 5, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo zmartwiona Napisano Lipiec 6, 2006 oj do lekarza zeby wyjasnic wątpliwości:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***Asiczka_Diabliczka*** Napisano Lipiec 6, 2006 Kobieca cewka moczowa jest krotka i niestety przy stosunku bakterrie bardzo latwo moga sie do niej przedostac.. Ze dzieje sie to rano to moze zalezec od tego ze np jeszcze jestescie przed kapiela i wiadomo bakterie albo od tego ze siusiu nie zrobione.. najlepiej zrobic siusiu przed i PO stosunku a bakterie sie "wyplucza" i nie powinno byc problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość treeeeeeeee Napisano Lipiec 6, 2006 mnie zawsze p o stosunku boli pecherz (mam IC).. skoro boli cie tylko rano, to zapewne spowodowane jest to tym, iz jest czesciowo pelny., sprobuj, zanim zaczniecie sie kochac, wyskoczyc do toalety.. w tym czasie mozesz tez wyszorowac zabki, podmyc sie, bedzie lepiej, bardziej komfortowo.. a jesli nadal po mikcji bedziesz miala takie objawy, to koniecznie marsz do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach