Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serena78

Dobry krem nawilżający - proszę o radę

Polecane posty

Gość serena78

Moja skóra jest wiecznie przesuszona, włącznie z plackowatymi przesuszeniami na twarzy - nie mam pojęcia jakiego kremu używać nawilżająceo czy odżywczego? Wypróbowałam już wiele - skończyłam Iwostin (średniaczek) i nivea odżywczy (również) a teraz czaczęłam Lirene intesywnie nawilzający (zbyt lekki) - jeżeli ktoś moze doradzić mi naprawde dobry kremik to baaardzo prosze i z góry dziękuję :).

Gość saffi
wypróbuj aa help nawilżającego ( oceanic) jest świetny

Gość tjaa
on mnie uczulil...

Gość życzliwa A
Olay krem aktywnie nawilżający :). Moim zdaniem jest bardzo dobry. Albo Garniera Komfort suchej skóry

Gość serena78
dzieki wielkie za opinie - jeszcze odwiedzę aptekę a jak nic tam nie znajdę to chyba zdecyduję się na któryś z tych

Gość ApTeKaRkA
Uważam że powinnaś spróbować tych kremów Vichy z serii Oligo25. sa naprawdę rewelacyjne. Szczególnie Ci polecam ten dodający skórze blasku. Używam i jestem bardzo zadowolona :)

Gość Peoni
Popieram przedmówczynię. Są naprawdę dobre. Wolę kupić kremy Vichy niz inne niesprawdzonych firm.

Gość ojejuśku
Ile jeszcze reklam Vichy tu zobacze dzis??? Opanujcie sie, bo to widac jak na dloni ze jestescie z Vichy!! Poza tym ten krem ma duzo negatywny opinii na www.wizaz.pl dzial KWC.:P

Gość wwwww
ja polecam iwostin krem nawilzajacy jest hypoalergiczny i wiem ze jest tez intensywnie nawilzajacy

Gość trepik
dr irena eris vita sensilium do skóry wrażliwej i alergicznej, nawilżający ok 22 zł

Gość ApTeKaRkA
Uważam że jak ktoś czegoś używa i jest z tego zadowolony to ma prawo o tym mówić. Ja jestem z tych kosmetyków bardzo zadowolona.