Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczka _

Do używających SAMOOPALACZ - jaki ?? Opalałam się na słońcu ale licho ...

Polecane posty

Gość pomarańczka _

Siedziałam dziś na balkonie i się opalałam, chciałam opalić szczególnie buzię żeby nie było tak widać tych moich blizn i powyciskanych pryszczy :o i skończyć z podkładem bo buzia wygląda okropnie w tym słońcu :o ALE opaliło mi praktycznie ręce i dekold a szyja i twarz jakby wogóle nie "chycone" !!! :( to samo nogi - dalej blade. No więc jutro pójdę po samoopalacz - nie wiem jaki kupić pamiętam, że kiedyś wieczorem sie posmarowałam a na drugi dzien poplamił mi ubrania. Zastanawiam się nad tym z DOVE co prawda efekt niby po kilku dniach ale może nie będzie tak "wychodził z potem" co?

Licz sie z tym, że samoopoalacz nie opali Cie ładnie na taki brązowawy, czy cielisty kolor, ale na pomarańczowo - żółto - czerwono... :o

Gość pomarańczka _
Heartbeat no cóz... prawda, prawda :( ale czy wszystkie taki pomarańczowy efekt dadzą?? mimo wszystko na nogi by się przydało :D ale czemu tak ciężko opalić mi twarz?? tylko ja tak mam??

odcień samoopalacza zależy od wielu czynników, rodzaju skóry, pH potu itp. - ale ja używam różnych samoopalaczy i jestem po nich brązowa - a nie pomarańczowo-żółto-czerwona. czerwona to jestem po słońcu. a żeby samoopalacz na drugi dzień nie brudził ubrań, to wystarczy po prostu... umyć się rano ;)