Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna555

Z czym nosić spodnie rurki?

Polecane posty

Gość kxzxlz
dokladnie, ktos tam napisal wczesniej ze jak wchodzila moda to wszystkie mowily ze nie zaloza. rurki byly nowocscia w rok temuw pazdierniku, wtedy sobie takie kupilam pamietam jak ludzie na mnie dziwnie patrzyli. dzisiaj jak stada baranow wszystkie chca rurki. zero oryginalnosci

Gość ninapalucci
Gość Martyna555
Bardzo ładne są te ponch'a ale mi wogole nie pasują do mojego stylu:) mozna je nosic z rurkami moze byc bardzo fajny zestaw:) ja w londynie w Next kupilam sobie piekną bluze i spodnie rurki na wyprzedazy i dalam na obydwie rzeczy 10 funtow=60zł:)

Gość lolina16
Hm, a w jakich sklepach można kupić jakieś fajne rurki? :>

Gość malw. D
ja lubiem nosić rureczki z za duzim swetrem .... extra to wygląda...no i oczywiście nie może dodatków zabraknąć..olbrzymie korale..bransolety...broszki,,,opaski,,,i paski:D pff:P pozd.

Gość ja_czyli_ja
kozaczki i tunika ( tylko jakos tem zestaw staje sie niestaty coraz mniej orginalny...) :/

Gość milena mincia
ja lubie styl sportowy, wiec dla mnie rurki najlepiej wygladaja z bialymi butami z nike'a albo lacosty. biale buty od razu zwracaja na siebie uwage. zwlaszcza teraz. gdy mamy schylek zimy ;P do tego luzna gora. nawet moze byc sportowa bluza starszego brata, ale to na zimniejsze dni ;P pozdrawiam, ide polowac na kolejne rurki ;P

Gość Iskaaa 22
Mam pytanie A gdzie można kupic naprawde fajne rurki??? Chodzi mi o marke spodni lub tez nazwe sklepu

Gość kania14
ja kupilam sobie ostatnio swietne rurki w sisley za 300 zl wiec nie byly najtansze. kupilam ale tylko dlatego ze troche schudlam i mam mniejszy tylek:) wczesniej nigdy bym na siebie takich nie zalozyla, teraz wydaje mi sie ze wygladam w nich calkiem fajnie:) jedyny minus to ze sa to extremalne biodrowki, ale wiekszym plusem sa rewelacyjne kieszenie z tylu i dlugosc nogawek!

Gość poradźcie
też bym chciała sobie kupić rurki, nawet nie jestem niska, bo mam 180 cm, ale w nich wyglądam strasznie grubo :// byłam miesiąc temu w hiszpanii i tam każda dziewczyna nosi rurki, a ja nie mogę :(((( czy do każdej figury one pasują?

Gość ewkaaa
ja do moich czarnych rurek nosze dlugie tuniki czasem sukienki, super wygladaja balerinki plaskie z czubkiem bardzo sexy sa sandaly ! nie jestem rozmiaru 38 wiec wole nie pokazywac calej pupy ani ud ale lydki mam szczuple wiec gore ubieram dluzsza mimo ze jestem niska w koncu kazdy teraz nosi rurki dlaczego mialabym sobie odmowic tej przyjemnosci :) pozdrawiam !!

Gość FLB
a co myslicie o czerwonych rurkach:)? Jeszcze chcialam dodac ze do rurek super wygladaja trampki;]

Gość rozmiarek 36p
hejka! ja tez nieawno kupiłam sobie rureczki! I są chyba podobne do tych o ktorych ktos powyżej mówił... ciemny dżins,biodrówki,super kieszenie zdobione, troche brokatu, ale nie rzuca on sie w oczy;) Mam do nich fajną tuniczke z falbankami, która pasuje mi do koloru moich pięęęknych oczek;P buciki nosze takie eleganckie, coś w stylu baletek moze... Nóg krótkich nie mam, ale wcale nie są do nieba;) A czuje się z nich zajebiście! chociaż na początku ledwo sie w nie wcisnęłam, ale są z lycrą więc sie rozciągną.. juz sie troche rozciągneły;P A ja akurat nosze rozmiar 36 ewkooo;P Chociaz w pasie 38 był lepszy ale za to od razu w łydkach były szersze.. I DODAM ZE KUPILAM JE NA BAZARKU ZA 45ZŁ!!! MĘCZYŁAM TAKIEGO JEDNEGO TYPA ŻEBY MI JE SPROWADZIŁ, NO I... BÓG WYSŁUCHAŁ MOICH MODLITW O RURECZKI;) a kania kupiła podobne za 300zl:P mam jeszcze pytanko. Czy udo które pod pupą mierzy 56cm to szczupłe, chude czy grube według was? dodam ze mam 170cm wzrostu:) aa i w łydce mam 34 Pozdrawiam wszystkie glistki..:), prosze o odpowiedzi papa;*

Hmmmm.... 170 cm wzrostu..pozazdrościć ja mam jak narazie 165 cm :( Według mnie nie jestes gruba!! Broń Boże nie odchudzaj sie, bo im mniej jesz tym bardziej spowalniasz przemiane materi w organiźmie, i potem jezeli bedziesz chciała zakończyć dietę, bardzo łatwo i szybko utyjesz!! * Teraz ja mam pytanko...co pasuje do rurek, które nie są z jeansu, tylko z śliskiego granatowego materiału??

Gość colly
ja moje rureczki nosze do adidasów(cos w stylu hip-hopowych)do tego przerózne bluzki, bluzy, tuniki,sweterki.czasem nosze baleriny albo sandały:)) pozdrawiam

Gość meggi1992
HEY...mam pytanie kupilam sobie nowe spodnie jeansowe rurki w H&M....ale zastanawiam sie czy moglabym do nich zalozyc tramki biale lub niebieskie czekam na odp...Pozdrawiam

Hmmm ja do swoich noszę trampki :D Ładnie to wygląda, tobie tez polecam :)

Gość Kasiula91
Siemka! Dzisiaj mam zamiar pójść kupić sobie rurki. Już wylookałam takie fajowe w Bershce za 139 zeta. Po przeczytaniu Waszych komentarzy wiem już jakie bluzki i buty pasuja do tego typu spodnie. Lecz mam pytanie czy do mnie w ogóle pasują rurki ?? Mam 160 cm wzrostu, jestem szczupła- ok.45 kg, nogi chyba mam całkiem długie, bo od biodra do ziemi jest 90cm. Czy dla mnie nadają się rurki ?!?

Gość ODPOWIEDŹ NA PYTANIE
RURKI POWINNO SIĘ NOSIĆ DO KRÓTKICH I OBCISŁYCH BLUZEK, ALE ŻEBY BYŁ ŁADNY EFEKT DOBRYM DODATKIEM JEST GRUBY PAS Z JAK NAJWIĘKSZĄ KLAMRĄ, NAJBARDZIEJ BĘDZIE PASOWAŁA KLAMRA W KSZTAŁCIE DUZEGO KOŁA, KTÓRĄ WIDZIAŁAM W BUTIKU.DO RUREK PASUJĄ TAKŻE TUNIKI Z DŁUGIMI RĘKAWAMI ALBO DO ŁOKCI (TUNIKI W ŻYWYCH KOLORACH DO DŻINSOWYCH RUREK KOLOR ŻÓŁTY I GRANATOWY) NAJLEPRZYM DODATKIEM DO RUREK BĘDĄ BUTY NA WYSOKIM, A PRZYNAJMNIEJ ŚREDNIM OBCASIE, BALERINY NIE WYGLADAJĄ NAJCIEKAWIEJ.........dUŻA TORBA BĘDZIE TAKŻE ŚWIETNIE PASOWAŁA.

Gość Martuuuusia
mi bardzo sie podobają takie duuuuże skate'owe buciki do rurek, naprawde fajnie to wyglada, (: do tego luźna bluzeczka z kapturem, i jest spoko (: Naprawde Fajne polaczenie (: Pozdrawiam ;**

Do rurek większość ubrań pasuje, szczególnie teraz na jesień i zimę beda pasować kowbojki ;)

Gość obcisle bluzeczki
hejka ja mysle ze powinnas kupic sobie np. jakies czerwone balerinki i do tego bluzeczke na noramkach grubszych i czarna jakas torbe mlodziezowa bardzo fajnie to wyglada bo sama to nosze heheh pozdrawiam

Gość Lena164
Hmmm a ja mam problem... kupilam ciemne (prawie czarne) rurki ze złotymi wstawkami i kieszeniami i zloty pasek z klamra w ksztalcie korony... i teraz nie wiem czy nosic do nich czarne baleriny w biale kropki czy biale trampro-skeyty ( z fioletowym napisem po boku) PROSZE POMOZCIE!!!!! :(

Gość wszyscy na jedno kopyto.. /
jak dla mnie to nie pasują takie skate'owskie buty do rurek, są za duże, co przy obcisłych spodniach wygląda nieproporcjonalnie! wielka syraa, a nagle chudziutka łydka (nie dociera do mnie wiadomość że osoby puszyste noszą takie spodnie) * mi sie podobają języki butów przed spodniami, ale z klasycznymi, zgrabniutkimi butami NIKE