Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyna21

czy to depresja?

Polecane posty

Gość depresyna21

chce mi sie caly czas plakac, mam bardzo niska samoocene , mam wrazenie ze jak ide ulica ludzie mysla co za szpetot ze mnie , nie czuje sie wogole atrakcyjna, czuje sie niekochana i mam wrazenie ze dla nikogo nie jestem wazne, caly czas mam skwaszona mine:(

Mi się wydaje, ze to bardziej niedowartościowanie aniżeli depresja. Ludziom z depresja wszystko jest obojetne, a ty się przejmujesz. Zrób coś dla siebie, idź do fryzjera, kosmetyczki, nałóż maseczke, kup fajny ciuch, ładnie się umaluj i wyjdź ze znajomymi do knajpy. No i przedewszystkim mów sobie, ze jesteś piekna,, ze sie sobie podobasz a z czasem zaakceptujesz siebie i nie bedziesz miała tych nie potrzebnych dołków. pozdrawiam 🌼

Gość depresyna21
od poczatku lipca codziennie

dopóki nie pójdziesz do lekrza to się nie dowiesz on postawi najpewniejszą diagnozę Ja radzę najpierw zrobić coś dla sioebie jakiś relaks, może wyjazd na weekend w jakieś ciche ladne miejsce, fryzjer, kosmetyczka nowe perfumy, nowy ciuch Jak nie pomoże to do specjalisty

Gość bosze zlituj się
depresyno znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie!!!!

Gość depresja bierze
sie z niedowartosciowania albo niedowartosciowani jestesmy bo mamy depresje albo jedno i drugie w kazdym razie lekarz nie zaszkodzi psychiatra a jak nie chcesz na razie do psychiatry to psycholog to nic strasznego ale jesli to faktycznie depresja to psychiatra cie nie ominie

bosze zlituj się depresyno znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie!!!! Takim gadaniem wcale się nie pomaga choremu na depresję, wszczy uważają go za lenia i każa sięwziąśc w garść i za robotę, a nie tedy droga

Gość depresyna21
chcialam gdzies wyjechac ale nie mam z kim:( kasy zbytnio nie mam na nowy ciuch itp. wiem ze powinnam sie czyms zajac:( myslalam o aerobicu albo cos w tym stylu aby zrobic cos dla siebie ale na to niestety tez kasa jest potrzebna:( nawet nie mam z kim isc na spacer;(

Gość hedzat
a skąd jesteś??jak chcesz to możemy wyjśc na spacer i pogadać!!!

Gość depresyna21
z rybnika

Gość hedzat
ja z w-wy,ale mieszkam z kolegą z rybnika w Twoim wieku,no nic,nie wiem jak mogę Ci pomóc..

Gość idż do lekarza
zbyt długo taki stam może doprowadzić cię do glebokiego zalamania nie pytaj tu tylko dzialaj

Gość lekarze nic Ci nie pomogą
wiem coś o tym (z własnego doświadczenia) :-O

Gość Mam to samo ok końca czerwca
nie cieszy mnie nic. Nie słucham muzyki(ktora dawniej tak kochalam) nie chodze dokina(choc do niedawna bylam maniaczką). :( Budze sie rano i nie mam ochoty na nic,prawie nie jem. Wszystko mnie boli... Życie jest do dupy

Gość pewna_panna
zażyjcie bellergot ;) mi pomógł :D

Gość depresyna21
a co to? ja biore tabletki antykoncepcyjne a wiec za bardzo nie moge brac tych na depreche:( kiedys juz bralam i wiem ze mi pomagaly....

Gość depresja może byc spowodowana
zażywaniem pigulek antykoncepcyjnych,to jeden ze skutków ubocznych tabsów,idź o gina,zmień pigulki albo rzuc je w cholere no i konieczna jest wizyta upsychologa jak zmaina tabsów nie pomoze:-o