Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O masz zaraz padnę

Duszę się w te upały!! Mam już dość!!

Polecane posty

Ja bym się postawiła. Bo w końcu nie dość że upały Cie męcza, to jeszcze ciągłe myślenie czy ona go tam czasem nie wyrywa Cie dobije. W końcu powinien zrozumieć Twoją sytuacje. Ciekawe co on by zrobił na Twoim miejscu. Ja tam chłopom w takich sprawach nie ufam, bo oni po % robią się nieobliczalni i tracą rozum.

no dokladnie,ja zawsze powtarzam ze facet to tylko facet...ze sporym naciskiem na slowo TYLKO :D a juz po alko to kompletnie,sam mu sie suwak od spoddni rozpina,a wogole moze powiecie jaki lubicie typ facetow? mnie keidys jeszcze jakies 2,3 latka temu to kreclii tacy dobrze zbudowai opaleni bruneci czyli typowe przystojniaczki,ale odkad poznalam tego to jakos mi sie odmienilo;) pokochalam blondynow o wrecz dziecinnej urodzie az sama czasem nie moge w to uwierzyc:D

A ja właśnie lubię ciemnych brunetów (ja jestem jasną blondynką ;)) Tylko że ja nienawidzę mięśniaków. Mój facet jest szczupły, typu Szymon MAjewski, K. Wojewódzki i takich lubie najbardziej :) Ale Ch. Ronaldo mi się nie podoba w ogóle :)

Mój facet jest podobny trochę do Conrado Moreno i trochę do Banderasa :) Serio, dużo osób tak mówi.

hahaha ulalala to Ty niezle ciacho sobie uwiazalas na smyczy kasiulek:D ale to dobry znak ze mamy odmienne gusta, jakbysmy sie spotkaly w kolobrzegu to nie pozabijalybysmy sie o facetow:D

czy ja wiem....ten moj karaczan do kogos podobny...kurcze teraz mnie zastrzelilas bo nigdy do nikogo slawnego go nie przyrownywalam...pomyslmy....oooo wiem do kogo najblizej to do rob thomasa tego piosenkarza,tylko ze bardziej dziecinne wydanie:D

E to tez niezły :D Od każdej reguły są jakieś wyjątki. U mnie takim wyjątkiem jest np. Justin Timberlake ;)

uuu no ten to i ja sie zgodze ma dziecinna mordke ale jest uroczy,wogole to podoba mi sie taki typ dziecinnej urody ale tlyko urody nie mylic z postepowaniem,charakterem . Byc moze dlatego bo ja z natury lubie rzadzic i dominowac w zwiazku ;) jak cos powiem to ma to byc swiete! :D

anabelka to cecha każdego lwa! Ja też tak mam. Ale mój facet to bliźniak, więc on też lubi stawiac na swoim, przez co ciągle się sprzeczamy i nikt nie chce ustąpić. Ale wtedy ja robię słodką minkę i on nie ma wyjścia, ale musi mi ulec :D

hahaha i tak trzymac ! nie dajmy sie! do boju lewki :D ja zamienie sie w faszystkowskiego lwa:D:D no ale ja to dzialam taka dominacja subtelna;) czasem pozwole mu porzadzic ale tak subiektywnie ,wszystko kontroluje :D on mysli ze rzadzi a ja w duchu sie smieje ze on taki glupek i daje sie na to nabrac,keidy chce to mowie stop ;):D

hihihi uważaj, bo jeszcze to przeczyta i skończy się Twoje rządzenie ;)

pffff weronika do anabelki ma sie tak jak piernik do wiatraka,poza tym on na takiej stronce,nigdy! predzej jutro zobaczymy sniezek:D a wogole dziewczyny Wy tez macie malego bzika jak wasz facet pije piwa? bo ja to jakas odraze mam

Ja też kiedyś miałam. Norlamnie mnie skręcało ze złości i smrodu ;) Ale teraz mi przeszło. Jeśli pije od czasu do czasu jedno piwko to jest ok. :) Zaraz uciekam, bo właśnie czekam na mojego Conrado Moreno ;). A tak nawiasem mówiąc, to mój też ma na imię Konrad :)

Gość 23 latka
Milych i mroźnych snów dziewczyny:-) i niech w końcu będzie nasza wymarzona pogoda🌻 Pozdrawiam i papa🖐️

Dzień dobry dziewczyny 🌻 Stęskniłam się już za Wami :) Gdzie ta Monola przepadła????? U mnie od rana skwar :( A muszę iść na poczte i po zakupy 😭

Gość wszędzie puch
ja wczorajszy dzień spędziłam na chodzeniu, bo dużo spraw do zatwienia, dzisiaj rano wstaje, patrze w lustro, a tu ślepia jakieś takie.. dziwne... Tęczówki mi przez noc pociemniały :p z jasnej winogronowej zielni w taką ponurą iglastą, do tego ciemna obwódka wokół tęczówki, wygladam jakoś tak.. smoczo :p Za dużo tego słońca, chociaż jeden pochmurny, zimny dzień chcę 😭 Mam fajny patent, wczoraj napełniłam termofory zimną wodą z lodówki i lodem, obłożyłam się nimi, ze 2 godzinki boskiego snu na mnie spłynęły :) Także polecam

Gość kasilek88
dziewczyny ja nie wiem jak to przetrwam - 1 sierpnia idę na pilegrzymke do Częstochowy

hahaha smocze galy to bylo dobre:D ja bym jeszcze pospala bo wczoraj pozno sie polozylam gdyby nie pan listonosz😡 zrobil mi dupek jeden pobudke !! a wyjatkowo dobrze mi sie spalo :(

Czesc dziewczyny!Juz jestem troche mi zeszlo ,a tu tyle nowych wpisow duzo mialam czytania.A ile sie wydarzylo.Ja bylam w ten skwar u tej dentystki,ale aparat dopiero okolo 10 sierpnia.Dostalam taki plan leczenia istna geometria.Wszystko omowilysmy dokladnie,przed aparatem ze trzy dni zaklada sie najpierw takie gumki miedzy zeby.Ucieszylam sie tylko ,ze bede miala tylko na gore jeden luk to zaoszczedze poltora kawalka to sobie zaloze na to konto takie biale te zameczki czy jak sie to tam nazywa.Mialam wczoraj napisac ,ale nie moglam wieczorem bo moj facet rano dzis jechal to musialam pobaraszkowac troche.Ale w nocy sie spac nie dalo duchota okropna dawno czegos takiego nie mialam glowa mi pekala musialam brac procha ,slabo mi bylo i poty.Mam dosc ,ale jeszcze sie nie wyjailam moze jak bym dostala juz to bylo by lepiej.Mala zawsze mi spi do 9 a dzis obudzila sie o 6 chciala wstawac plakala za ojcem co ja mialam jestem padnieta,a tu nawet sie nie ma jak polozyc.Ita skwarzyca ,zeswiruje.Kurde jeszcze mi ktos powiedzial ze tak bedzie cale wakacje myslalam ,ze go rozwalę.

~~anabelka~~rzeczywiscie masz niezly orzech do zgryzienia z facetem z tymi wakacjami.Nie wiem co bym zrobila ,ale nie mialam takiej sytuacji,mysle ze moj by nigdy na wakacje nie pojechal sam.Z jednej strony powinnas miec do niego zaufanie,a z drugiej jak ta byla jego taka wredna a facet bedzie po jakims piwku to nie wiadomo co sie moze stac.No niby jak facet ma zdradzac to moze to zrobic na miejscu za twoimi plecami jak juz taki bedzie.Mozna duzo nad tym myslec ,ja chyba jednak bym nie puscila.No moj tez wyjezdza i to po dwa miesiace go nie ma ,no ja mu ufam nigdy mi nie dal powodu do zazdrosci.Glupia sprawa,ale ze te dziewuchy sa takie podle uganiaja sie za facetami innych.tylko w leb taką strzelic.Nie stresuj sie pewnie wszystko sie rozwiaze mysle ze twoj facet wszystko przemysli i nie pojedzie.

Gość nilsa
anabelka, przeczytalam twoje ostatnie posciki na temat faceta i jego ex.I wiesz co , aż mi sie cisnie na usteczka kopnij go w ten jego meski zadek , niech sobie leci do tej co kazdemu dogodzic potrafi albo niech nie jedzie i siedzi solidarnie z toba , skoro nie mozecie prysnąć razem.Albo kumple i bezpruderyjna w tle albo ty i wasze sprawy.Sooooory, ale moze on ma jeszcze nadzieje że sie zalapie na jakąś darmoche u laski !!!!! Nie daj soba pomiatac , w koło różnych fajnych kolesi , a oni oboje jaja sobie z ciebie robia!!! do gnoju z laska , do gnoju!!!!!!!