Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O masz zaraz padnę

Duszę się w te upały!! Mam już dość!!

Polecane posty

Gość a mówili
to kiedy zapowiadają jakieś ochłodzenie, bo unikam oglądania prognoz pogody :o

Gość 23 latka
wg polskich meteorologow tak upalnie ma byc do końca tego tygodnia,sierpień ma byc tez cieply ale chlodniejszy od lipcai deszczowy;-)A wg niemieckich meteorologow upaly mają być nawet w pazdzierniku😭 Moze to zart,moze w Niemczech jest teraz prma aprilis:-oto jakas paranoja by upaly byly w pazdzirniku:-oNie mieszkamy do cholery w Afryce aby caly rok sie smazyc na sloncu,dusic w tym skwarze i uschac z powodu suszy!!!!

Gość a mówili
to fajnie, tylko nie wiem czy doczekam sierpnia :p mam w domu 33 stopnie, a okien otworzyć nie można bo sąsiady palą :( 😭

nie moge jechac bo ktos musi zostac ze zwierzakami w domu a tym razem rodzice trzasnli sobie dlugi wypad:) sluchajcie z tym pazdziernikiem to nie zarty juz w info na polsacie mowili o tym:( porazka a podobno z kazdym dniem ma byc coraz cieplej 😭

Nie straszcie dziewczyny tym pazdziernikiem bo sie calkiem zalamie.Mnie sie wydaje ,ze te patalachy klamia .Co oni tam wiedza nie przepowiedzieli nam ostatniej zimy,lata tez nie mialo byc chlodne to teraz sie o pazdzierniku madrza.Nie wierze im .Pozyjemy zobaczymy.Albo trzeba bedzie rzczywiscie spadac z tego kraju bo sie zyc nie da tak dluzej.Nie mam dzis sily,a zmiast brzucha to mnie glowa boli organizm juz fiksuje.A byla u mnie kolezanka w 6 miesiacu ciazy szkoda mi jej bylo bo tez tak jej goraco ,dodatkowe kg.Ja tez w upaly chodzilam z brzuszkiem ale tak jak teraz to chyba nigdy nie bylo.

~~anabelka~~nie strasz bo nie usne dzisiaj.Ale dzis wiadomosci o pogodzie macie,co jedna to lepsza.Ja juz nie wiem co o tym myslec.Mamdosc juz tego skwaru.Pomocy powietrza.Znowu noc w duchocie.

Gość 23 latka
no wlasnie:-(I znow cięzka noc:-oMam serdecznie dosc tej pogody😭jesli natepna lata mają tez byc takie to jak uciekam na Grnladie,bdę mieszkac w iglo;-)I bede mega zadowolona na przekor wszystkim namietnym wielbicielom upalow:-PZaproszę Was dziewczyny do sibei domojego iglo;-)Jelsi nablizszed nid mają byc takie to ja sie wykoncze:-oFacet do mnie dzisiaj zadzonil i powiedzial ze w niedziele mamy jechac do jego rodziny 60 km od mojej miejscowosci:-oGodzina w aucie w tym skwarze!aaaa ja nie chcę jechać😭No ale juz pwiedzialm ze jade to muszę:-(Trzymajcie za mnie kciuku dziewczyny abym wytrzymal tą podróż....w przyszlym tygodniu raczej rzadko bbęde na forum bo mój facet przyjezdza do mnie na 2 tygodnie,on mieszka w Lodzi,ja kolo Opola wiec rzadko sie widujemy:-on niestety bardziej niz ja lubi ualy,chociaz tez za nimi nie przepada :-oWiec niestety rzadziej bede zagladac na nasz topik bo raczje nie bede miala czasu(moze go nawoie na jakis wypad nad wode bo sie gotuje w miescie) ale obiecuje od czasu do czasu do Was napisac;-) Zycze Wam zimnej nocki,snow o chlodnej pogodzie i zeby przyszlo wreszcie tak wymarzone i ovzekiwane ochlodzenie;-) Pozdrawiam i papa🖐️ 🌻

Śpicie Lewki ja nie moge, wciąz w wiekszą popadam trwoge. Chodze w kolko jak walnieta, rano wstane znowu snieta. Raz na balkon ,raz do okna, od duchoty jestem mokra. Żeby usnąc sie udalo, rano rzeskim sobie wstalo. Ale to jakies marzenia, ostatnio nie do spelnienia. A dzisiejsze te prognozy, pesymizmu daja dozy. Coraz cieplej z kazdym dniem, zaraz w sciane walnę lbem. Dobra ide zaraz spac, bo do dziecka trzeba wstac. Usnąc jakos przeciez muszę, ale predzej sie udusze.

Gość 23 latka
świetny wiersyzk Monola:-)W pelni odzwierciedla nasza sytuacje w te upalne dni:-oABY DO ZIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobranoc! 23latka!Milych ,chlodnych snow niech ci sie deszczyk przysni.

Gość 23 latka
Tobie też Monola ,jak i reszcie bywalczyń tego topiku życzę miłych snów;-)Żeby Wam wszystkim się przyśnil deszczyk i chłodek;-)I żeby te sny i marzenia o ochłodzeniu się spelniy🌻 Pozdrawiam🖐️

powiem Wam dziewczyny ze dzis wyjatkowo nawet nad ranem w ta spiekote dobrze mi sie spalo ;) oczywiscie nie tak dobrze jakbym w perspektywie miala za oknem sniezek no ale moze byc :) na pogode nawet nie zagladam bo nie chce sie dolowac:( a tak myslalam ....jakich maseczek uzywacie? chodzi mi o twarz ,jakie sa efekty

Dzień dobry :) anabelka--> ja nie używam żadnych maseczek, bo mam wrażliwą cerę i każda jedna mnie podrażnia i pogarsza stan cery, jakieś pryszcze mi się robią itd.

Czesc!!Ja dzis pospalam do oporu,siostrzenica mi Polki pilnowala.A mialam taki sen ,ze nie moglam przejechac samochodem przez takie wielkie zaspy ze sniegu.Ale fajnie bylo. ~~anabelka~~ja uzywam takiej maseczki nawilzajacej z apteki z firmy Avene dla mnie jest super,moze byc nawet dla alergikow ja mam bardzo wrazliwą i suchą cerę.Jedyny minus nie jest tania.Albo tez czasem uzywam maski z Avonu nawilzajacej z maslem shea mnie pasuje,zreszta jestem tam konsultantką to mam taniej kosmetyki.

Gość ja slyszlam ze..
.. gorac ma byc do pazdziernika!! nie chce mi sie w toi wierzyc - to by byla kleska! a w jakims tam karju jest 50 stopniu w cieniu a w sloncu 70, ludzie beda zdychac niestety

Strasznie pięknie to opisałaś \"zdychać\" :o Oj ja w sumie nie wierzę w te upały październikowe. Tak samo jak przepowiadali zimny lipiec i co? Nie sprawdziło się.

Coraz to nowsze wizje ,ze bedzie cieplo do pzdziernika i bedziemy zdychac.No no !Ciekawie,dajcie spokoj bo oszaleje.Oni tam gucio wiedza nic im sie nie sprawdza to nie mozliwe zeby wiedzieli tyle wprzod mamy tego przyklad co sie bedziemy martwic na zapas,lepiej myslmy ,ze za tydzien sie skonczy to pieklo i nie wroca te upaly to moze bedzie nam latwiej wytrzymac.Inaczej chyba zwariujemy i bedziemy sie dolowac.Pozdrawiam!Co taka cisza dzis u nas ?Żyjecie?

No właśnie dziewczyny od kilku dni jakoś się ociągacie z pisaniem. ;) Monola--> wierszyki masz debeściarskie :D Jakoś te upały mnie tak wykończyły, że już mi się nad morze odechciało jechac :(

Gość 23 latka
żyję,ledwo bo ledwo ale żyę;-)na nic nie mam sily,te upały mnie wykanczaja,wysciągaja ode mnie energię życiowa:-oCzuje sie jak wrak czlowieka,z kazdym dniem mam wrazenie ze jest coraz bardziej gorąco i coraz bardziej duszno,jakby w powietrzu brakowalo tlenu:-(Na dodatek dzisiaj dostalam @ wiec czuje sie okropnie,wszystko mnie boli😭Ide na chwilę sie polozyc bo nawet nie mam sily siedziec na necie:-o Aha,dzisiaj znowu snil mi sie deszcz;-)Piekny sen,ciekawe kiedy sie spelni....i czy wogole sie spelni bo wydaje mi sie ze te ualy nigdy sie nie skonczą😭 Pozdrawiam i życzę ochlodzenia jak najszybciej;-) 🖐️

23latka witaj w gronie cierpiacych,ja sie drugi dzien tu wykrwawiam.Na co nam przyszlo,tak sie mordowac.A to zakichane slonce nic nie odpuszcza,znowu siedze w norze ciemno jak wiadomo gdzie,wentylator na najwyzszych obrotach a ja i tak padam.Polka mi sie poklada tez to dziecko umordowane. ~~Kasiulek~~ty sie nie martw na wyjazd na pewno bedziesz miala idealna pogode,to sie wreszcie kiedys musi skonczyc.Zobaczysz bedzie dobrze i zechce ci sie jechac. A tak w ogole to spicie dzisiaj wszystkie czy lezycie gdzies z wycienczenia?

Ja prawie cały dzień przesiedziałam przy kompie :o Widać zmęczyły Was te upały tak bardzo, że nawet na nasz topik nie chce się zaglądać. Nieładnie ;)

nie nie dziewczyny ja to sie mecze caly dzionek w domu tyle ze wlaczam kompa rano a potem wylaczam na caly dzien zeby sie biedaczysko nie przegrzalo no i wlaczam tak ok 19,20 a dzi wyjatkowo tak bo ogladam film na tvn ;) a zaraz zmykam na madzie M jakos mnie to wciagnelo:D

Gość 23 latka
ja dzisiejszy dzionek jakoś przeżylam choc bylo bardzo ciezko:-oDuchota i spiekota:-(Czekam na to ochlodzenie jak na zbawienie:-)Dzisiaj wczesniej sie poloze,moze uda mi sie zasnąc chociaz w takiej duchocie to praktycznie niemozliwe:-o Trzymajcie sie dziewczyny:-)Rzeskich i chlodnych snow zyczę Wam Kochane:-)I aby wrszcie nasz upargniony,wamarzony i dlugo wyczekiwany chlodek przyszedl;-) Dobranoc🌻Papa🖐️

A u mnie dzisiaj raniutko jakoś tak rześko było, ale teraz znowu się robi upalnie :( Ehh... nie doczekamy się tego ochłodzenia.

Witam! No rano było cool a teraz już skwar. Ja w robocie mam klime ale czasem boss tak ustawi że tyko wentylator chodzi a nie chłodzi. Tak ja np w tej chwili.

dziewczyny ja w lozku zabalowalam od 23 do 10,30:D taki wieczor byl chlodny bylo super :) a dzis to podobno ma dzien kumlminacyjny pod wzgledem oczywiscie upalnej pogody 😭

Ja wczoraj wieczorem ok 21 pojechałam z mężem na rowerki. super było! :) Chłodny wiaterek a potem zimne piwko :)