Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolciaaaaaa

Ktory proszek najlepszyAriel. Wizir czy Persil?

Polecane posty

Gość jolciaaaaaa

?podajcie ranking

najlepszy Dash - niemiecki, ale cieżko go kupic w polsce. W ogóle w polsce nie ma dobrych proszków, te które są to jakas parodia. Ja kupuje Dash na stadionie olimpii w duzych opakowaniach. Kimono ktore w nim piore w normalniej temperaturze jest białe. Mowiac białe mam na mysli naprawde biały kolor, az sam sie dziwilem ze cos takiego mozna osiągnąć. Wygląda na prawde jak nowe, po prostu fabryczna biel.

Gość xxl30
ile za niego placisz?? 90 pran?? bo ja tez handluje wlasnie takimi duzymi iciekawi mnie cena w warszawie :)

Gość ania2
persil

Gość ja pindole
jesli chodzi o proszek do bialego to zdecydowanie ariel i wizir. persil tak nie wybiela.

Gość ja piorę w E
większość prania mam kolorowego, plamy zdarzają mi się sporadycznie, jestem zadowolona ze swojego proszku do prania

Gość xxl30
to u mnie na opolszczyznie taniej, ja sprzedaje za 60 :).dlatego chyba taki zbyt ;) jeszcze sunil polecam i jeszcze taki jeden z granulkami wisse reise chyba tak to sie pisze ;), tez dobry, zreszta proszki niemieckie prawie wszystkie sa lepsze od anszych polskich i persilu niemeickiego nie da sie porownac z polskim.....

XXL30 gdzie handlujesz??? jestem z Opola chętnie sie dowiem, bo nasze szmelcowe polskie proszki przy 2 małych dzieci wysiadają

Gość xxl30
ja jestem dokladnie z kk, ale czesto przejazdem przez Opole, to jakos mozemy sie dogadac, popytaj tez znajomych moze beda chcieli, jutro mam dostawe to dokladnie napisze jakie sa :) podam Ci mojego maila zuzek141@interia.pl to kliknij jakby cos, zeby nam sie kontakt nie urwal ;)

fajnie odezwę sie jak zapotrzebuję proszku. Może za mesiąc?? bo właśnie zaczęłam nowe opakowanie DAsh

Gość xxl30
nie ma problemu :)

no to do usłyszenie -albo mailowego zobaczenia :D

my używamy zazwyczaj Persilu, niestety nasz polski nie umywa się do oryginalnego niemieckiego... tak jak delfin_umm wpadam na Olimpię, gdzie w niedzielę zawsze jest zatrzęsienie ;) po jakieś warte kupna produkty :) polecam też płyn do żelazek, prasuje się o niebo lepiej :D

Gość xxl30
nowa dostawa....prosze o zamowienia ;)

Gość aiiiiiiiiiii
persil pozostawał w mojej pralce pod szufladka. było go sporo..

Gość a ja piore w OMO
wspomagam go czasem Vanish'em i do tej pory mnienie zawiódł :)

Gość Chyba jednak Wizir

Gość PERSIL od 30 do 90 stopni.

Gość a ten Dash
to jest do bieli czy do kolorów czy uniwersalny?

Gość dama szpinakowa
to fakt :)) jest różnica miedzy proszkami tej samej marki zakupionymi u nas jak tymi od Niemców. Od lat uzywam persila i ariela i jestem b. zadowolona. Jakiś czas temu nabyłam małą paczkę naszego persila i bardzo mnie zdziwiła jego jakość jak i zapach , który pozostawia.Jest zdecydowanie lepszy od proszków w multipakach.

Dla mnie Persil. Lepiej pierze i ma przyjemny zapach. Wizir mnie uczula i bardzo nie lubię tego zapachu.

Gość Grażusia
Nie wiem gdzie, ale też słyszałam, że wszystkie zachodnie czyścidła i proszki do prania też, zachodnie są dużo skuteczniejsze niż to co u nas w sklepach. Ja nie mam znajomych za granicą - skąd można to mieć? czy niemieckie proszki można gdzieś kupić w okolicach Wawa - Ursynów?

Gość chochlik_
Używam Ariela Żelu do prania i zastanawiam się nad kupieniem jego niemieckiej wersji na Allegro. Czy ktoś może kupował?

Gość uuuuuuuuup

Gość JA olewam jak proszek pachnie
bo i tak zawsze używam płynu do płukania. A najlepszy wg mnie jest wizir

Gość sprobuj bo ja
w Niemczech kosztuje proszek 10 kg omo badz sunil 40 zl.. persil i ariel sa ciut drozsze jakeis 50 zl

Gość iko
Ja tez piorę w proszkach dla dzieci -bobas,ładnie pierze i najważniejsze nie uczula ,bo chemia jest w nim zredukowana do minimum,ludzie a jak myślicie dlaczego te inne proszki ładnie wybielają, przeczytajcie skład to wam włosy dęba staną,a później zdziwienie dlaczego mam alergię lub coś gorszego?