Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

a jak chciałam go pozanć, dać mu tą szansę, bo na prawdę wydawało mi się, że normalny chłopak, tylko mu się w życiu nie ułożyło.To dostaję kolejny wykład. Aaaaaaaaaa i mówią, że to kobiet nie da się zrozumieć. Ręcę opadają.

Ehh... Może przemyśli i się jakos zdeklaruje. Kurczę strasznie nie fair zachowanie z jego strony, po pierwsze powinien na poczatku powiedzieć, że tak sprawa wygląda, a nie robić podchody. Tylko z drugiej strony może bał się, ze wtedy w ogóle nie dasz mu szansy na bliższe poznanie. Aguś, Ty jesteś naprawdę sliczna i czasami Facet może nie wierzyć, że ktoś taki jak Ty zwróci na niego uwagę, może dlatego tak dziwnie się zachowuje, bo innego wytłumaczenia nie znajduje.

nie wiem, może tak, ale Jemu też niczego nie brakuje. A ja na prawdę powiedziałam nie raz, że ma szansę, że możemy się spotkać, pogadać, a nawet pójść na randkę. Tylko, żeby On się jasno określił. Nie wiem, może to jakiś kolejny Jego test? Widzisz, ale On przy tym wszystkim podaje sprzeczne informacje, bo z jednej strony mi mówi, że chciałby mieć tak lojalną, szczerą i tak poukładaną, z żelaznymi zasadami dziewczynę. A jak daję mu tą szansę to się wycofuje i jeszcze mi przy tym nagada. A to nie jest miłe :O. A mojego zdjęcia nie widział tak od początku, bo ja zdjęłam je ze strony już jakiś czas temu. Owszem powiedział mi, że ładna ze mnie dziewczyna, ale nic więcej. Irytuje mnie takie podejście, po prostu. Nie lubię jak Ktoś mi coś zarzuca, a później sam się tak zachowuje. Ech... A jak u Ciebie na portalu. Co się dzieje? :)

No to rzeczwiście dziwne :o Czas pokaże czy coś z tego wyjdzie. U mnie ostatnio cisza i szczerze mwiąc mnie to cieszy, bo... :) Zapewne pamiętacie jak pisałam, że zaczepiłam takiego jednego na tlenie :D No i co Wam powiem to Wam powiem ale jest bardzo miło. Nie rozmawialiśmy ze sobą przez weekend i kiedy Go dzisiaj zobaczyłam na zielono (czyli dostępnego) to stwierdziłam, że chyba troszeczkę tęskniłam :) Fantastycznie się nam rozmawia, lubimy te same rzeczy, czasami mam wrażenie, że czyta moje myśli. :D A dzisiaj na zakończenie rozmowy (wiem, że to śmieszne ale zrobiło mi się jakoś tak miło) dostałam wirtualnego kwiatka :D

ech, lepiej jak nic nie wyjdzie, bo a nóż się zakocham. A nie chcę łamać swoich zasad, chyba, żeby mnie piorun na dzień dobry trafił :D ale to fajnie, to Ty jednak masz więcej szczęścia ode mnie. Mnie dzisiaj znowu zaczepił jakś stary zboczeniec. Masakra. już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć.

Tylko ja nie wiem czy to szczęście :( Bo zastanawiam się co będzie jak to zajdzie dalej :o Boję się, że to jest ten przysłowiowy klin i niechcący kogoś zranię :o Aga, ten piorun bywa bardzo przyjemny :D Więc jeżeli trafi to też dobrze, a zasady, hmm... Podobno zasady są po to żeby je łamać ;) A Zboczeńcy to są na porządku dziennym, przestałam zwracać na to w ogóle uwage, bo nie warto takimi ludźmi się przejmować.

Ja wiem, że piorun jest przyjemny, doświadczyłam raz i czekam... na kolejny... Ale nie chciałabym chłopakowi narobić nadziei, bo ja nie będę potrafiła się przełamać. Zasady owszem są po to aby je łamać, ale pierwsza żona zawsze zostaje żoną... A ja się dzielić nie lubię :O nawiet jakiś 50 latek szuka swojej drugiej połowy. Takich też masz? 27 lat różnicy to trochę za dużo jak dla mnie :O A z tym Panem, hę może wyjdzie coś więcej?

Jak człowiek się zakochuje to takie rzeczy przestają mieć znaczenie, mówię Ci z własnego doświadczenia. :) 50 latków wole nie komentować, jeszcze dobrze o ile zony nie ma :o Ja nie wiem czego taki Facet może szukać u młodej Dziewczyny która mogłaby być jego córką. Jest tyle samotnych Kobiet w ich wieku, a tacy uganiają się za młodszym pokoleniem. Pytasz o tego Faceta z tlena? (Pora wskazująca, myśle już w zwolnionym tempie :o )

yhm, o Pana z Tlenu :) jak się człowiek zakochuje to wiele rzeczy przestaje mieć znaczenie... Ale w moim przypadku zawsze źle na tym wychodzę, więc tym razem sobie obiecałam, że nie będę się naginać od dzień dobry dla Pana. Kompromis, partnerstwo z związku owszem, ale w związku. A ja takowego nie tworzę, więc o nie. Może powinnam kierować się bardziej sercem niż rozumem, ale w tym wypadku jest więcej przeciw niż za. I to dzisiejsze zachowanie. Nic tego nie tłumaczy. Ech...

Nie wiem jak to będzie, na razie jest fajnie, rozumiemy się ale to tylko kilka rozmów, na dodatek przeprowadzonych wirtualnie. Tak jak pisałam boję się, że okaże się, iż nie jestem w stanie pójść o krok dalej, bo nadal myśle o P. I nadal do Niego wiele czuje, jednocześnie wiem, że w tej chwili nic nie zrobię, być może w ogóle nic już nie zrobię. Nie mam ochoty siedzieć i cierpieć ale jednocześnie nie chce żeby ktoś czuł się potraktowany jako zabawka w moich rękach tylko z drugiej strony chyba nie wzięłam pod uwagę, że mogłabym się w Nim zakochac *(bo za wcześnie na to). I znowu okazuje się, że czas wszystko pokaże. Nie chce niczego zakładac z góry, mam nadzieję, że jest Ktoś tam do góry, Ktoś kto chce żebym była szczęśliwa i mam nadzieję, że pokieruje moim życiem tak, żeby było dobrze. P.S. Jeszcze przed tym jak poznałam P. zawsze mówiłam, że nie chce rozwodników, facetów z dziećmi, a jednak dostałam 2w1. Nie ma co wyrokować, pewnie za jakiś tydzien już łatwiej będzie nam cokolwiek na te tematy napisać. :)

ja czasmi przestaję wierzyć, że będzie dobrze. Łoje, pesymstka ze mnie na tym forum, tylko marudzę i ciągle zakładam najgorsze. Jech, co doświadczenia robią z ludźmi. Fuj:P a do dzieci też mam dziwne w tej chwili podejście. Bo widzisz ja je bardzo lubię, i każdy jest mocno zdziwiony jak mówię, że nie mam instynktu i nie chcę ich mieć. Przynajmniej teraz, przynajmniej do 30, a później pomyślę. I jest dla mnie abstrakcją fakt, że Pan z którym tworzę związek dziecko ma... Nie wiem może to egoistyczne, może nie. Ale nie jestem w stanie sobie tego faktu wyobrazić. Czas to jedyna odpowiedź, a ja taka niecierpliwa jestem. Dość mam Panów pomyłek, ale szczęściu ponoć trzeba pomagać... Ech...

Jejku jaką miałam ciężką noc :o Przez ten upał nie mogłam najpierw zasnąć, potem miałam dziwne sny i co chwile się budziłam, w efekcie wstałam 10 minut temu z podkrążonymi oczkami i złym humorem :(

ja wstałam niecałą godzinę temu, ale też się nie wyspałam. I humore też mi jakoś nie dopisuje, ble :O Może po kawie będzie lepiej. Masz ochotę? Zapraszam :)

Dziewczyny jak będziecie miały okazje to wejdźcie na www.polskastacja.pl świetne radio ;) Do słuchania potrzebny jest najnowszy winamp, (jak ktoś nie ma można ściągnąć z ich strony). Mają różne kanały, ( muzyka filmowa, klasyczna, trance, dla każdego coś miłego ;) ) ja właśnie słucham \"najlepszych przebojów z lat 80 i 90-tych\", świetnie poprawia humor :D Ups... Zabrzmiało to jak reklama, hihi a co tam fajne radio to można zareklamować :D

Dzisiaj znowu rozmawiałam na tlenie z wiadomo kim :D Powiedźmy, że nazwiemy go T. Żeby było wiadomo o kogo chodzi. Szkoda, że nie ma internetu w domku, wtedy byłoby nam łatwiej rozmawiać, hmm... Albo może i lepiej, że nie ma ;) Przynajmniej mamy czas żeby zatęsknić :)

I jeszcze jedna wiadomość, dosłownie z ostatniej chwili :D Od poniedziałku zaczynam pracę, tam gdzie wczoraj miałam dzień próbny :D Kurczę cieszę się, praca może nie wymarzona ale rozwiąże wiele moich problemów. Będzie dzisiaj co oblewać :D Mam nadzieję, że w końcu wychodzę na prostą!!!!

to sperrrrrrrrrrrrrr :D:D:D Gratuluję :D:D:D i cieszę się razem z Tobą. Zmykam na piwko z fumfelą. Wczoraj wróciła jutro znowu jedzie:( Ech. Będę wieczorkiem ;)

To miłej zabawy, ja też dzisiaj wybieram się na piwko :D Wypije Wasze zdrówko, no i żeby nam się w końcu wszystko wyprostowało!

Melduje się po dotarciu do domu :D Spać już nie idę bo nie warto :o Tak poza tym zupełnie spać mi się nie chcę ;) Vesnna, Szelka gdzie się podziewacie? Aguś 🌻 Hmm... Ciekawe jak mijają wakacje Pomarańczce :) Miłego dnia :D