Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć dzień dobry, trochę spóźnione :P Aguś, będzie dobrze, trzymam kciuki, chociaż nie bardzo wiem, jakie rozwiązanie tej sprawy będzie najlepsze :( Tararara, Vesnna co tam u Was?

Hej dziewczynki :) Ja dzis po zmianie popludniowej. Teraz mam dwa dni wolnego wiec bede sobie wypoczywac. Jutro wyskocze sobie po jaką ksiazke do empiku bo mnie bierze na czytanie :) Dzis w pracy jakis debil ! wyrzyl sie na mojej kolezance, ktora zwrocila mu uwage by nie robic zdjec w sklepie. Przy klientach wyzwal ja od najgorszych...ze ma mu z oczu zejsc ...ze nie moze na nia patrzec...darł sie sie ze chce rozmawiac z kierownikiem itd.Musiła interweniowac ochrona. Nie wiem co takimi ludzmi kieruje wrrr. Kolezanka sie popłakała z tego wszytkiego. Nerwy jej puscily. Wcale jej sie ne dziwie. Oglądacie moze mecz? Kurde co sie dzieje. Nasi chyba sie czegos nałykali, ze tak szaleją od samego początku :P. Moja mama przezywa wszytko jak prawdziwy kibic. Gdy byl gol telewizor rozgłosiła na maxa :D Agunia--> przytulam Cie. Moze lepiej, ze wyjezdza.... Łeee rety--> ładnie to tak włazic na forum w czasie pracy :P Jak ci w ogole tam jest ? Tarara--> gdzie sie ukrywasz? :)

Vesnna no cóż, powiedziałabym takiemu Panu do słuchu, szybko bardzo, wrrrr:O Czy dobrze?? Hę, zawodowo jak najbardziej. Cieszę się całą sobą, że mu się udało, że będzie ten doktorat :). Ale część mnie wolałaby go tutaj...

O kurcze to chyba ten klient miał jakiś zły dzień i poszło... :o Tak czasem bywa, tylko ludzie mogliby pamiętać, że ta druga osoba to też człowiek... W pracy mi dobrze, z resztą jak widać :P Oby tak dalej to będę cały czas chodziła z ochotą do pracy :D Dziewczyny mała prośba, szukam jakiś informacji, stron www, przykładów zadań, ćwiczeń, ebooków, odnośnie nauki czytania dzieci mających z tym problemy, wiecie coś na ten temat? Mam pomagać kolejnemu dziecku uczyć się czytać, tylko tym razem jest to dziewczynka z problemem, w szkole już ją skutecznie zniechęcili, wiadomo nauka w dużej grupie wychowawca nie jest w stanie dopilnować wszystkiego :o No i mała niekoniecznie chcę się uczyć więc musze bardziej niż do tej pory ją zainteresować, mam kilka pomysłów ale na pewno też są jakieś sprawdzone metody, jak to we wszystkim ;) Jak ktoś coś wie, to niech daje znać :)

Są bardzo duże zmiany w rozmowach między Nami, otworzyliśmy się siebie jeszcze bardziej, On w szczególności, bo ja od zawsze jestem taka. Są to już inne rozmowy, ale temat Nas nadal zręcznie omijany. A ja za dużo myślę:O Za dużo chcę, aby...

łe rety polecam Antoni Balejko \"Jak pokonać trudności w mówieniu czytaniu i pisaniu\" Zaraz Ci podrzucę jakieś ebooki na mail, przejrzysz i zobaczysz czy Ci się przyda :)

Dzięki Aguś, ta Dziewczynka jest bardzo inteligentna, tylko Rodzice strasznie zaniedbali tą kwestie u niej, chciałabym żeby to nie była nauka ale zabawa prowadząca do tego, że się czegoś nauczy :) Każda książka się przyda. :) Aga ale to jest normalne, że dużo myślisz, w końcu to co się stało było zaskoczeniem, no i logiczne, że serducho chce wiedzieć co dalej! A mnie dzisiaj T. znowu \"olał\" nawet dzień dobry nie napisał :o Eee, miło prawda :o Szkoda słów...

http://eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/4228/ na tej stronie musisz przejrzeć ;). Jest sporo, tak jak rzuciłam okiem :).W jakim Ona jest wieku?? http://reedukacja.strefa.pl/wiersze.htm tu jest kilka przykladw wierszy, reszta do kupienia http://www.sp12tczew.hg.pl/pracownicy/witkowska1.html tu masz podaną literaturę, poszukaj ebooków http://www.awans.net/strony/dydaktyka/rutka/rutka1.html tu też jest literatura

książek jest masa do kupienia, ale które są dobre to nie wiem. Znam tą Balejki, ale w tym problemie głębiej nie siedziałam, przynaję. Poszperam, poszukam, podrzucę :)

ee rety-- ehh normalnie szkoda słow na tych facetow. Czemu zadna z nas nie moze wpasc na takiego \"kabareciarza\" jaki sie trafil pomamranczce :P. Rach ciach i szczesliwa. A my to jakies zapoznawcze maratony mamy :P

Ok. Pomoc się przyda :D Ja też własnie szukam, nawet co nieco znalazłam na temat programów do nauki czytania, może gdzieś uda mi się coś ściągnąć. Przydałyby się jakieś przykładowe ćwiczenia, znalazłam tytuł ponoć dobrego poradnika: Metoda 18 struktur wyrazowych w pracy z dziećmi z trudnościami w czytaniu\". Ale nie mogę nigdzie znaleźć ebooka :o

Słów mi brakuje na tych Panów, nie ma co. U mnie z K. też duże ochłodzenie, nie mamy czasu ze sobą pogadać. Tylko rano zamieniamy po kilka zdań i do pracy, później On ma jeszcze inną pracę, ja nie zawsze jestem. I wychodzi dziwnie. Kochane, dzięki za dzisiaj, dzięki, że słuchacie dzielnie jak narzekam, marudzę. Idę spać, to jedyne rozwiązanie. Dobranoc, do jutra ;)

Dzięki Aguś :D Na pewno coś znajdę i z pewnością wykorzystam, o postępach będę informowała na bieżąco ;) Dziewczynka zaczęła podstawówkę. Ciekawe jak tam Pomarańczka :D Jak dalej pędzą w takim tempie, to ślub już zaplanowany :D :P

Aga, wcale nie marudzisz :) Przutulam cieplutko na dobranoc. Dziękuję bardzo za pomoc 🌻 Ja też uciekam, bo jutro muszę wcześniej wstać, czeka mnie 6 godzin szkolenia bhp :o Do jutra 🖐️ Vesnna, a Ty się tam nie obijaj w czasie tego wolnego za bardzo :P :D Ciebie też przytulam, a co tam :D

To jest Siostra znajomej, więc tym bardziej chce pomóc :) Teraz to już uciekam, w razie wszelkich pytań, odpowiem jutro, hihi z pracy :D :P

Agus--> Takiego narzekania to ja moge codziennie wysłuchiwac :D Po to tu jestesmy. Do juterka :)

Witam :) Aga, w takim razie pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj, jeżeli teraz się tego nie dowiesz, to pózniej już tym bardziej nie. Dobra, wracam do pracy. Tararara, gdzie się zgubiłaś?

Zobaczymy czy będzie ku temu okazja :O. Dostałam kolejną paczkę z allegro, śmieszny wesoły sweterek , pasuje idealnie:) wczoraj palczaste skarpetki, które już dzisiaj wzbudzały sensjacę :D. Wygrałam licytację czółenek, sprawdzimy rozmiar, ciekawe czy będą dobre ?:). Wszystkos prawdzam metodąprób i błędów, jak na razie wszystko jest ok :).

No i już w domku. Mi z allegro dotarły wszystkie paczki i też jest ok. :) Pomijając jedną która nie dotarła :o Facet się zapiera, że wysyłał ale dowodu potwierdzającego to, że wysłał, to niestety już nie przysłał :o Zobaczymy, oby doszło. Aguś coś się stało?

Więc nie będziemy mieli okazji porozmawiać. Jest 20 a On się nie odezwał. Najgorsze uczucie na świecie, zawieść się na przyjacielu... I najgorsze, że ja go sobie w głowie tłumaczę, a jak widać, olał sprawę, mnie... F***