Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Nie ma najlepszego zdania o Paniach stantąd. Uważa, że są brzydkie i nienormalne. Nawet pogadać z Nimi nie można. A to jaki mamy obraz o tym kraju tutaj to totalna fikcja.

no wiesz, ja nie wiem jaki jest tamten kraj. Nie miałam okazji go zobaczyć... ale za parę mies to się zmieni:P chodziło mi o to, że gdyby była stamtąd to... może znaczyłoby, że się zakochał, a może po prostu to tylko brak kobiety, niechęc życia w samotności... Ale jeśli jest to Polka i nie wiem czy wyjechała z nim, czy taki zbieg okoliczności, że poznał ją tam... noo ale jednak chyba coś dla niego znaczy. Faceci jeśli czują, że jest im w czymś źle to rzucają to. To moje zdanie. A swoją drogą, to może jest mu tylko wygodnie tak? a czasem jedno mówią, a drugie robią dla świętego spokoju :O

Znowu spałam :o Aguś, kurczę mam nadzieję, że On w końcu stanie na wysokości zadania i podejmie jakąś decyzje, hmm... Kurczę i kto to mówi... :o Ta co to inny facet robi jej dokładnie to samo :o Wiecie co, jak tak sobie tańczyłam dzisiaj, to nie myślałam o niczym, było fajnie i tylko to się liczyło, chciałabym mieć takie chwilę częściej...

łe rety ja wczoraj na koncercie też tak miałam, liczyło się tu i teraz :D. Liczyło się to, że Ktoś robi świetną muzykę, że mi się to podoba i dobrze się bawię :). A Pan, hę, nie żałuję chociaż może to być koniec naszej przyjaźni...

Kurczę wiecie co, smutno mi się zrobiło, bo dotarło do mnie jak bardzo potrzebuje mieć kogoś obok siebie, a tego kogoś nie ma :(

Czytam sobie moją stopkę i dociera do mnie prawdziwy sens tego wiersza, chciałabym być po prostu szczęśliwa, niby niewiele, a to tak duzo... Chciałabym dzisiaj też móc się tak przytulić :(

Padałm po 15.00 i wrociłam do swiata zywych po 18.00. Tego mi było trzeba ;) Oooo ale co tu widze jakies brzydkie nastroje dopadły :( Przutulam Was mocniutko i łącze sie w bólu :) A teraz miły akcent na zakonczenie dnia. Opis z gg mojego kolegi.. \" Kobieta jest jak media markt- nie dla IDIOTÓW\" Sama słodycz....

Dziewczyny zbrakło mi sił :( Siedzę i łzy same płyną po policzku... Mam nadzieje, że to chwilowa słabość nie lubię się tak rozklejać...

Ehh, jest trochę lepiej ale wcale nie poprawiło mi humoru to, że T. milczy pomimo, że jest na tlenie :o No to chyba już wszystko jasne :( Po prostu nie chciał przyjśc i tyle.

Łee retyy--> misku a jak sie odezwie T. to co wtedy ? zmieni to coś ? Nie znacie sie miesiac tylko juz troche dlzuej a znajmosc do przodu nie poszla ani troche :O. Moim zdaniem zaslugujesz na cos wiecej niz tylko bezowocne gadanie raz na jakis czas. Ehh fajnie jest komus cos tlumaczyc gorzej gdy przychodzi to samemu zrozumiec :O dlatego przytulam... A tak odbiegajac od tematu coraz bardziej zazdroszcze Ci tej pracy :P

Ostanio Was troche podsluchałam :) jak wymieniałyscie sie tytułami piosenek. Nazwa artyty nic a nic mi nie mowiła za to po ściągnięciu zostałam mile zaskoczona ze to takie znane :) Ja juz tak mam ze piosenki znam ale z wykonawcą już ciezko.Jak macie jeszcze cos fajnego to prosze nadawac :D

Doszłam dzisiaj do banku w końcu, ale myślicie, że załatwiłam wszystko? A figa, czeka mnie kolejna wizyta, wrrr:O łe rety to witam w klubie, zmienił opis i cisza... 😭

Wysłałam Wam mejla :) Aga, czli jeszcze się nie odezwał? A na pewno miał iść dzisiaj do pracy? Vesnna, ja też sobie zazdroszczę :P :D Jest fajnie i chciałabym tam zostać, bo się świetnie w tym miejscu czuje!