Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Vesnna - chyba mam na płytce ten film to sobie obejrzę, nie znam go :Pa też taka dorosła jestem, że szok :D Aga - ładny opis;) a czy gorszy dzień? tak, pod pewnym względem tak :O od 2 dni tak mam. Wyję z bólu czasami, boli przy wdechu, przy jakimkolwiek ruchu i ostatnio wyrywa mnie to ze snu, powód? Teraz wzięłam 2 tablety przeciwbólowe i jest lepiej. Ech :O Dziś rano to myślałam, że na sygnale pojadę :O \'Bóle ostre, kłujące, nasilające się podczas oddychania lub ruchów Są to często nerwobóle, które pojawiają się w przebiegu chorób rdzenia kręgowego, korzeni nerwowych i nerwów międzyżebrowych. Ich przyczyną najczęściej jest stan zapalny nerwu. Czasem nerwoból może zostać wywołany przez gwałtowny ruch tułowia lub niewielki uraz. W miejscu nerwobólu skóra jest bolesna przy dotyku.\' To znalazłam w necie. To wyjaśnia wszystko. Kiedyś byłam u lekarza, powiedział że to albo nerwy albo od lekkiego skrzywienia kręgosłupa :O i wypisał mi jakąś kartke na rehabilitację itd.I jasne: będę biegać na rehabilit. jak akurat w tym czasie jestem w pracy? Jakbym nie miała co robić:O i stwierdziłam, że zapiszę się na jakieś ćwiczenia w jakimś klubie:D no i już nawet znalazłam gdzie pójdę. Byłam dziś też na koncercie - muzyka organowa/sakralna i jakieś chóry itd. M. pisał, że na tym był i że warto. Może i warto, jak dla mnie to 2 godz słuchania takiej muzyki to... noo za smutno, ponuro, a katedra sama w sobie ma taki wygląd, że nic tylko się rozpłakać. Poszłam na chwilę, zobaczyłam w \'tłumie\' M. :P Jak zwykle z kolegą... Kiedyś Rys. powiedział, że ten jego kolega to pedałek... I miałam okazję go poznać i zawsze był zazdrosny o M., takie sprawiał wrażenie, zawsze dzwonił jak on był ze mną, pytał o której wróci, gdzie jest, czy też może przyjść itd. No i wszędzie razem :O i ten głosik itd :D och, okropna jestem. a z koncertu wyszłam po godzinie... nie będę chłopakom przeszkadzać w słuchaniu muzyki!:D dobra, nagadałam się :) chaotycznie bo chaotycznie... Idę spać, odezwę się późnym wieczorem dobranoc. kolorowych ❤️

a ja mam się ciut lepiej, a może już mi przeszło, a może te tablety p.bólowe wczoraj pomogły? :O nikomu tego nie życzę, chyba że to ktoś miał i wie co to jest... Ja zasłuchuję się Skin, kocham te kawałki jak cholera! :P po pracy pośmigałam sobie samochodem, uwielbiam jeździć :P a teraz zaraz jadę na weekend do rodziców ;) miłego wieczoru!

P. napisał. Przeprasza, ale ma awarie i napisze niedługo, bo na razie nie potafi zebrać myśli. Kurcze martwię się. Czyżby powiedział Pani?? Z K. znjomość na podłożu męsko-damskim zakończona. I nawet nie brakuje mi już porannego dzień dobry :). Hę, po prostu może będę miała może jeszcze jednego kolegę, nic więcej. A mi potrzeba męskiego ramienia. Pupa boli od tych pioruńskich zastrzyków. Aaaaaaa Ten tydzień był bardzo męczący, pomocy techniczna ode mnie z grupy jest na zwolnieniu i ja naginam 2 etaty. Nie pytajcie jak to możliwe, bo nie wiem. I najbardziej cierpią na tym dzieci, bo mam jeszcze mniej czasu na poświęcenie im:(. Smutno mi z tego powodu :(

Tarara a ja też mam takie ataki:( , wiem co to znaczy. Nawet leki nie pomagają, tylko zastrzyki w tyłek . Mój kręgosłup jest w ogóle w nienajlepszym stanie, po powiedzmy kontuzjach. Sport to wcale nie jest zdrowie, niestety:(

Aga, to \'fajnie\', że wiesz co to jest;) przynajmniej ktoś mnie rozumie... a swoją drogą nie wiem skąd takie cos się bierze, czy to stres podświadomy, czy naprawdę coś z kręgosłupem? ech :( ale tro jest cholernie męczące, miałam wczoraj wrażenie rano że zamiast do pracy to na sygnale pojadę :O bo wstać nie mogłam z łóżka... aż. Aga, nie wiem czy on powiedział A. czy może chce mieć trochę czasu na zastanowienie, a może to ona wyczuła jaka jest sytuacja, że on nie zachowuje się tak jak zawsze, naturalnie, że jakiś inny jest... Tylko do niego możesz się dowiedzieć, nie ma co gdybać :O a tacy koledzy internetowi... hmm ja poznałam tutaj na forum jednego bardziej :D zaimponował mi. wspaniały facet, nawet wizualnie :D ale... nie o tym tutaj :P a ramienia męskiego też mi brakuje... dobranoc...

Czesc dziewczynki Ja dzis troche dluzej musiałam w pracy zostac i wrocilam o 21.00 tzn nie wrocilam bo zahaczylam jeszcze po drodze o jedna kolezanka :P. Tam okazalo sie ze jest troche wiecej osob i zostałam ciut dluzej. :) Jutro wolne :D Musze napisac sobie gdzies na czole ze mam odebrac buty od szewca. Ide tam od tygodnia i dojsc nie moge. A po uplywie 3 tygodni buty są konfiskowane... . Ciekawe czy je wyrzuacaja czy co lepsze zostawiaja sobie :P Agucha--> dobrze ze choiciaz tyle napisał... :) Tarara--> co to za przytsojnaik z forum :P Zdradz nam bo zem ciekawa. Łee rety--> co sie dzieje ?

Jestem, jestem :) Mialam małą awarię netu :o A w pracy siedzę z kierownikiem więc chwilowo wejść do nas nie mogłam. No ale już jest ok, net śmiga jak z resztą widać ;) Humoru co prawda zbyt dobrego nie mam, bo T. znowu mnie rozczarował, wszystko było ładnie, pięknie do środy, kiedy napisałam mu, że jedziemy w sobotę na imprezę i jak ma ochotę to zapraszam, oczywiście wykręcił się ręką po zabiegu. No ok, rozumiem, że niekoniecznie z taką ręką można mieć ochotę tańczyć więc napisałam, że w końcu można skoczyć tylko na piwko, póżniej On do domu, a ja dalej na imprezę, no i... Zamilkł :o No cóź na siłę nie będę Go ciągnąć, nie chcę to nie. Z mojej strony to była ostatnia propozycja. I jak ktoś mi powie, że to kobiety są skomplikowane to niech do mnie przyjdzie z chęcią naprowadzę na właściwą drogę taką zbłąkaną duszyczkę.

ale sobie pospałam, miodzio :). Kończę kawk i zmykam posprzątać domek, do napisania później ;) Tarara 🌼ja mam problemy z kręgosłupem i u mnie związane jest to z uciskiem jak dobrze pamiętam. P ma mi napisać, jak poskłada myśli w całość. Zobaczymy. łe rety 🌼po raz kolejny powiem, że nie rozumiem T. O co mu tak właściwe chodzi?? vesnna 🌼si, ale i tak się martwię. Oj głupia ja, głupia....

Vesnna - nie zdadzę :D nie mogę :P pamiętaj odebrać buty, bo niedługo zobaczysz kogoś z rodziny szewca w swoich butach na ulicy :D łe rety - dla mnie to nie jest normalne, bo gdyby facetowi zależało to by chciał iść, może niekoniecznie na \'balety\', bo to zrozumiałe, że z ręką po zabiegu nie ma się ochoty na takie wyjścia, ale choćby na piwo czy na herbatę, tylko dlatego żeby się z Tobą spotkać, pogadać, popatrzeć sobie w oczy :)... Zresztą moje zdanie już znasz.

Jego wybór i jego strata, myślałam, że coś zrozumiał ale widzę, że to tylko były pozory. Ja już uważam tą sprawę za zakończoną. A dzisiaj zabiorę ze sobą kolegę z którym jeźdzę na rowerku, sam pytał czy nie będzie mnie przypadkiem w Poznaniu bo się stęsknił za moimi oczami :D Ale to tylko kolega, żeby nie było :P A ja zamierzam się świetnie bawić i ani pomyśleć o T. skoro tak mnie szanuje :o To niech się wypcha i już :P

Łeee rety--> oooo masz racje ktos mi zarąbał nick :P . Z małą zmianą oczywiscie jest ale na pierwszy rzut wygląda jak mój :D. Cholera nooo! nie lubie tak...Ale widze ze mam coś wiecej wspolnego z tą panią niz podobny nick...w pierwszym momencie tez nie wiedziałm co to BP. Ja sobie to czytałam jako Be Pe a nie jak Bi Pi hihihi :D A co do pana to tez mnie rozczarował :O. No kurde to co on chce od Ciebie ! ? Masz racje od dzis zero inicjatywy z twojej strony. Dosc tego! A moze on szuka tylko znajomości internetowej :P Łeee rety dziwny facet z tego T. Troche mu wyobrazni brakuje...bo to ze nie ma ochoty na wyjscie ok ..ale przeciez mozna robic wiele innych rzeczy. No chyba ze mu to poprostu zwisa ze tak powiem....

łe rety, szkoda by mi było czasu dla takiego gościa... Zabiegać o niego jakby był królewną na ziarnku grochu, a Ty miałabyś się bawić w księcia...;) baw się dobrze z tym kolegą :D może nie tylko kolegą od rowerka się okaże:P może naprawde tęskni za Twoimi oczami :D

Czego chcę to nie wiem ale raczej już się tego nie doczeka i sam jest sobie winny. Dzisiaj o 20 jadę na imprezę i zamierzam się dobrze bawić :D No złodzieje nicków krąża :o Hmm... W moim przypadku były tylko śmieszne naśladownictwa w wykonaniu, z resztą chyba nie do końca \"mądrej\" pani - ło matko, ło matko święta itd. Hmm... Jak dla mnie to po prostu tylko i wyłącznie brak własnej wyobraźni, bo skoro nie może wymyślić sobie fajnego nicka tylko \"papuguje\". A Wy Dziewczyny jakie macie plany na sobotni wieczór?

On jakoś dla mnie jest aseksualny, zupełnie. Bardzo Go lubię ale tylko lubię, chociaż podobno od przyjaźni się zaczyna, z resztą z aseksualnością też bywa różnię jak przekonała nas i siebie o tym Aga. Ale raczej nie mam wielkich planów co do jego osoby, chociaż w zasadzie mam, bo przyjaźń też jest wspaniała :)

Tarara--> rozumiem i szanuje.... konspiracja musi być :P ale i tak zem ciekawa :D Dzieki za przypomnienie o szewcu .Ubiore sie i uciekam po moje buciki bo mnie wystraszylas ... tą rodziną szewca chodząca w moich pantofelkach :P Słucham własnie sobie nowej piosenki Brodki ...fajna nawet ...taka w ucho wpadająca.... Do popłudnia!

Ja już prawie skończyłam sprzątanie ;). A plany? Hę, muszę się spotkać z kilkoma osobami, a że ni jak nie da się wszystkich razem pogodzić, więc chyba zostanę w domu :P. Jak na razie nie mam ochoty wybywać, ale wszystko zależy od argumentów :P. Może jeszcze przemówią do mnie, hihi. Jak na razie jem obiadek i czytam Obcasy, później jakaś kawka i zobaczymy :). Łomatko jaka ja poukładana jestem. Też tak macie?? łe rety oj, jak, hihi :D:D:D Namiętnośc i seksualność człowieka również rodzi się w głowie, hihi. Powodzenia więc życzę i dobrej zabawy :) A T. to ja już bym sobie raczej odpuściła, chociaż Ty zapewne w mojej sytuacji też byś sobie odpuściła. Lepiej już nic nie powiem;) Czy ja mogę jeszcze prosić o Buble?? Świetny kawałek.

Wrociłam z butami ...uff byly jeszcze :P Troche pobiegałam po mieście. Kolezanka sobie fajną kurtke na zime kupiła. Mnie tez jedna w oko wpadła....i pewnie bedzie moja :) Moj wieczor zapowiada sie w babskim gronie. Robimy sobie haloween :D Obejrzymy sobie jakis horror a do jedzonka wymyslilysmy nalesniki po cygańsku. Pychota! łee rety--> piosenke Ci wysle to zobczysz czy znasz ;) A Buble rzeczywiscie czaderski :) Ostanio włączyłam \"sway\" synkowi mojego brata ktory ma niespelna roczek i wywijałam z nim jak w tańcu z gwiazdami :P Chichrał sie jak szalony :D Najbardziej mu sie podobał odrzut głową do tyłu hihi Ide zrobic kawe...

ja też lubię Buble :) mam jego 2 płytki :P a teraz w trójce leci mój stary ulubiony zespół Faith No More :D cudny głos. piękne kawałki. czasy liceum:P Vesnna - fajnie że masz butki :D a ja mam ciacho marchewkowe:P

Vesnna moje Kaczory też najbardziej to lubią, hihi :P Tylko tak gdzieś po 5 sztuce sił mi już brakuje na następne, hihi:D:D:D Tarara a jak smakuje ciasto marchewkowe?? Ja piję kawkę i piszę maila. Wiecie do Kogo. Micha mi się cieszy. I czem? Jak tylko coraz bardziej komplikuje sobie uczucia. Jak przemówić sobie do rozumku, bo to co w tej chwili się dzieje, rozgrywa się głownie w mojej głowie, nie sercu.

Agucha--> poki micha Ci sie cieszy to nie ma sie czym przejmować :D Ale z tym rozumkiem to musisz kiedy powaznie porozmawiac :P Jedno wiem ...ze to strasznie niekumaty facet...ciezko mu cokolowiek pojąc.Bardzo czesto twierdzi ze juz zrozumiał po czym powraca do punktu wyjścia. Lubi robic cos na opak. On te wszytkie sytuacje nazywa zbieraniem doświadczeń :P Szkoda ze czasem sa one bolesne...

Vesnna mam wrażenie, że On strasznie nieporadny jest w tym wszytskim. Ale każdy mail to jest dla nas nowa sytuacja, nowe spojrzenie, nowe myśli, a co za tym idzie nowe problemy w głowach. Kurcze chciałabym się choć na trochę wyłączyć, poczekać nie myśląć i nie analizując na ten mail z wyjaśnieniem. A nie umiem:(.

Wpadłam na chwilę zobaczyć czy ktoś wpadł, a tu rozmowa w najlepsze :D Ja wykąpałam się, wyprałam włosy ;) Uszykowałam ciuszki na wieczór i teraz się relaksuje. Powiem Wam, że na T. jestem zła, bo myślałam, że zachowa się inaczej, no ale najwyraźniej po prostu szukał tylko pretekstu żeby powiedzieć nie. Aguś, w zasadzie nie wiem co bym zrobiła w Twojej sytuacji, znając siebie to pewnie też targałyby mną z jednej strony uczucia, a z drugiej rozum mówiący, że to nie ma sensu. W zasadzie nikt nie obiecywał, że życie będzie proste więc nie marudzę ;)