Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jogurt waniliowy.

Do osób, które perfidnie zdradzili, zdradzają i jeszcze piszą o tym na forum!!

Polecane posty

Gość ja teraz
smieszny topik a Ty serku czy ja Ty tam masz pocałuj sie w nos i kto bedzie chciał to bedzie robił co chce.nikogo tu nie bedziesz umorlaniac

Gość ja teraz
nie serku tylko jogurcie.... a poza tym jak sie kogoś kocha to sie nie zdradza wiec o czym tu mowa????....

na zakonczenie :) mysle, ze nam wszystkim chodzi o to samo, ale inaczej to wyrazamy :)

no jak sie kogos kocha to sie nie zdradza, wie po co te topiki \"zdradzilam meza, a tak go kocham\" głupie pizdy i beznadziejni goscie, ktre i ktorzy zdradzaja w zwiazku, w ktorym jest dobrze. pa wszystkim :) agnes :)

Gość Pamiętajcie
Ja po tych waszych marnych wypocinach i tak uwazam ze kochanki lub tez inaczej pocieszycielki to ostatnie łajno i scierwo, własciwie to nie ma takiego słowa w jezyku polskim aby je okreslic.

Gość zdradzilam
byl kryzys,nie moglam sie z moim partnerem dogadac,zdradzilam i nie zalowalam,po jakims czasie zaczelo sie miedzy nami ukladac i zrozumialam przez zdrade,ze malo robilam dla naszego zwiazku,teraz jest bardzo dobrze miedzy nami,probuje zapomniec o zdradzie...wymazuje z pamieci...ten mezczyzna z ktorym spedzilam noc nadal mnie pociaga,ale boje sie zrobic to drugi raz,bo...sama nie wiem,bo...po prostu wtedy nie moglabym spojrzec mojemu partnerowi w oczy