Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krztusia

WĄSKIE BIODRA - MÓJ PROBLEM WCHODZCIE!!!!!

Polecane posty

Gość krztusia

Mam 170cm, ważę 53kg, a w biodrach mam 87cm. Wiem, że patrząc na same liczby nie wydaje się, żeby były one jakoś tam strasznie wąskie, ale wizualnie wygląda to dziwnie... no żeby tak chociaż po 1cm z każdej strony na bokach. Mam 16 lat, dojrzewać zaczęłam strasznie póżno po w wieku 15,5l dostałam pierwszy okres:O Może ktoś też miał taki problem, czy to się zmieniło? Jest jeszcze szansa, że kości biodrowe się rozbudują/rozrosną? Chciałabym dobić chociaż do 90 cm i zeby to poszło w boczki, byłoby niebo lepiej

Gość za mało ważysz
Przeciętna waga dla kobiety w wieku 16 lat przy wzroście 170 cm: 59 - 61 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała) Masz niedowagę ok. 1 kg! BMI: 18,34

Gość piranija
ja ci moge duzo oddac, bo mam tyle lat co ty i szerokie biodra... i wcale to nie wyglada tak ladnie :/ chcialabym miec duzo wezsze...

Gość blue15
-->piranija chętnie bym wizięła te 3 cm, ale mi nie chodzi, żeby mieć szerokie (nie wędrujmy ze skrajności w skrajność:)) tylko żeby mieć normalne:) No i ja właśnie planuje przytyć w te wakacje tak z 3kg, może się uda:)

Gość TuliłeśMnieWramionachSnu
a ile powinno się mieć w biodrach żeby mieć takie normalne wymiary ??? a ile już jest za dużo ??

Gość podnose

Gość miauuuuu
Matko :O Ja mam 25 lat; 173 cm wzrostu, 55 kg waze. W biodrach mam 88 cm , w tali 58 a w piersiach 90 :O Nie narzekam - bo mam niemal idealne proporcje (w biuscie za duzo :P) i wcale to zle nie wyglada :O

Gość krztusia
koleżanka sympatyczna raczy zauważyć, że ma szczupłą talię (zjawiskowo szczupłą) więc twoje wcięcie jest o wiele bardziej widoczne, ja mam 66 w talii, trochę więcej co:P no i w moim przypadku liczby nie odzwierciedlają rzeczywistości:O

Zan ból posiadania za wąskich bider, bo to masakra jak mierzysz spodnie i wszędzie sa idealne tylko w biodrach jakoś odstają :o

Gość krztusia
no ale czy w okresie dojrzewania zauważyłyście poszerzenie się bioder????

Gość dotty
Nie przejmuj się, masz jeszcze czas ;) I nie tyj na siłę! Jesteś młodą dziewczyną, wszystko przed Tobą ;)

Gość krztusia
dzięki za miłe słowa:)

Gość dziewczyno to weź się zastanów
jak ja wyglądam, skoro mam 168cm wzrostu i ważę 51-52 kg i mam wszystko chude i wąskie, cycki małe a biodra szerokie:o W dodatku jestem niska... Mam wymiary 87-61-93... No i co??? Dupsko jak szafa trzydrzwiowa...

krztusia.. jesli dopeiro od pol roku dojrzewasz tak pelna geba... to daj sobie czas dziewczyno! ciesz sie zyciem, rob co chcesz, nie tyj na sile, a biodra na pewno sie jeszcze zaokragla! toz ile dojrzewania jeszcze przed tobaa..:) zacznij sie martwic jak za dwa lata dalej bedzie 87cm...pozdrawiam!

Ja mam już 19 lat i nie poszerzą mi się raczej biodra, i jak kupowałam spódnicę ostatnio to musiała mi krawocwa 4 cm w biodrach ścinać, a w pasie i wszedzie była idealna na mój rozmiar i wzrost, a w biodrach to odstawało jak psia buda :o Tak samo spodnie, jak kupuję wszędzie dobre tylko w biodrach odstają, a nie mogę wziąć mniejszego rozmiaru, bo będą w pasie za ciasne ... ehhh