Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

fajnie dzis wygladam i ide zaraz na miasto poswirowac-

Polecane posty

jesli skasuja to tylko i wylacznie dlatego, ze wszelkiego rodzaju \"aparatki\" i monisie z syndromem narcyza ( freud ma na ten temat niezla teorie;) radze sie zapoznac, to wam miny zrzedna :P) nie potrafia zdobyc sie na niewielki wysiłek jakim jest MYśLENIE i obrzucaja wszystkich na okolo wyzwiskami...

prowokacja buhahaha tak sie zagrzebalyscie ze nie wiecie jak wyjsc z tego...sorry ale my jestesmy zbyt inteligentne na takie dziecinne gierki

Gość aparatka__________-
suczyska zarabane;)

1. od ciebie bije glupota ( to fakt udokumentowany, na internetowych kartach tego forum) 2.\"bozesz ty moj\"-->o to co niby jest?:D tekst z Klanu?:D jesli tak, to zrób przysługę przyszłym pracodawcom i zaparz nam \"czaju\" 3.\"bosh...\" to moj tekst...CZYTAJ ze zrozumieniem, a nie stwarzaj pozory... 4.\"myszoskoczku\"--->jakies jeszcze egzotyczne zwierzatka w domu trzymasz? może hipopotama w łózku?...

jestem suką i sie do tego przyznaje :D lepiej jest byc suką z mózgiem niż przygłupią blondyną z koralami zamiast zwojów :P

co nie wiecie juz co napisac wiec kasujecie nasze posty...bosh...zalosne...-polubilam to slowko,dzieki wam

Gość a mialo byc tak pieknie...
tez dzis fajnie wygladam, iw ogle od dluzszego czasu tak jest jeee:) ladny chlopak jechal na motorzei usmiechnal sie do mnie. czy wy tez tak macie ze jak macieokres to jestescie brzydkie? bo ja tak wlasnie mam,dlategonei lubie baaardzo tych dni

Gość kikkkaaakaikiak
hehe, moniczka ma PUCOŁOWATĄ GĘBUSIĘ!!! JA TO WIEM! i nie pytajcie skąd:) i nosi buty z czubami dlugosci od dusseldorfu do warszawy! ma fajną figurę to fakt ale tandetną gębusie i usmiech jak krolik oooooooo! tak ona mi sie wlasnie z krolikiem kojarzy

Gość kikkkaaakaikiak
aha!!! a w szkole to miala zawsze same 2 i 3 i ledwo zdawala.na maturze chciala zdawac historie,bo myslala ze jej pojdzie latwo, hehe i ...nie zdala, chyba nawet nie zostala dopuszczona do matury o ile wiem

Gość sourlollypop
Porażka... Dobrze być optymistą ale... bez przesady:|:/ z tego co przeczytałam, to Ciebie można zaliczyć do tych słodkich idiotek (+ blondynek [to już całkowita porażka]) co myślą, że są najpiękniejsze:/ Egoistka:/

to ze ktos sie czuje pieknie we własnej skorze i mowi to głosnio to zaraz musi oznaczac ze jest egoistą ??? no przepraszam bardzo, nie dajmy sie zwariowac .... albo ktos nie rozumie znaczenia tego słowa albo problemu .....

Odezwała się NIE brabie ..buehehehehe :D CZYTAJ, kobieto,przedewszystkim CZYTAJ ze zrozumieniem , bo póki co, Twój nick nabiera śmieszności i zwraca ostro uwagę powodując krytykę pod Twoim adresem :P Nie należy się przechwalać swoim wyglądem. Wokół jest masa ludzi, którzy czują się stłamszeni swoją powierzchownością, a takie osoby jak przygłupia moniczka powodują u nich zatrważające obniżenie i tak już niskiej samooceny. Jesli sie blondyna czuje dobrze, wyglada jeszcze lepiej, to niech krzyknie w lustro, że jest piękna a nie pieje o tym na forum, gdzie nikt nie moze obiektywnie ocenic jej urody (przecenionej pewnie:P). Jesli nie chcesz nazywać tego egoizmem, to proponuje jakiś wulgaryzm albo zwykły freudowski NARCYZM ( co juz troszke zaboli :D jako że libido bierze wtedy za obiekt seksualny własne ... ego :P ) No, moniczka, najmodniejszy w tym sezonie jest wibrator w kształcie kukurydzy :P P.S i nie pisać mi tu, że brzydka jestem, bo guzik prawda :P poprostu potrafie sie wczuć w sytuacje tych, którzy nie są zadowoleni ze swojego wygladu, a takie osoby jak moniczka, które przedkładają urodę nad inteligencję i charakter wywołują u nich odruch wymiotny i stan lekkiego przygnębienia :P

* barbie...wczesnie jest, literówa się wkradła :D przepraszam lalke

a, barbie, wytłumacz mi co to znaczy \"czuć się pięknie\" we własnej skórze?? :P LINGWISTYCZNA PORAżKA godna lalki (nie?? buehehehe...) barbie :P

tak, bo ja i femme czujemy sie \"dobrze\" we wlasnej skorze,bo jestesmy piekne:)jednak zeby sie dowartosciowac nie musimy zakladac topicow,wystarczy ze slyszymy komplementy od swoich chlopakow,przyjaciol od osob na ktorych mozemy polegac,ktorym ufamy i z ktorymi jestesmy szczere-to sie nazywa obiektywizm!!!!

Przepraszam ze sie wtrace ,ale moniczka bardzo przypomina mi corke mojego znajmego ,choc nie sadze ze to ona ,bo wyjechala na podboj Europy (wlochy;O ) Pozwole sobie zacytowac rozmowe z ojcem (my jako goscie ) Ojciec pyta \"Gdzie idziesz i o ktorej wrocisz ?\" Moniczka odpowiada : No kurwa ,ja pierdole ,o do chuja o co Ci chodzi??!!! Wrzask ze pol ulicy slyszalo :O Bez komentarza ,ale szczeki nam opadly .......:O Ojciec wraca i mowi Monia wyszla i w tym momencie takie pizniecie drzwiami ze pol towarzystwa podskoczylo do gory ...... Zle mam skojarzenia hehehe

jesli nie wiesz co oznaczają te sołwa to masz problem... ja na pewno nie będe Tobie rozkładać na czynniki tego co miałam na mysli .... ważne, że rozumieją je osoby, które chce by zrozumiały .... a Ty najwyrazniej do nich nie nalezysz .....

Gość jestem ładna
heheh laseczki wypowiedzmy wojne pasztetom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość jestem ładna
one nie wiedzą o co nam chodzi bo nigdy nie zajazają takiego uczucia :)

Gość jestem ładna
ty cjyba smieszna jestes ze w to uwierze buhahahaha kurwa chcialabys ale no coz skoro chcesz to ty jestes anita ( o fuck jaki pasztet !! ) te babki sa modelkami bo sa kosciste i wysokie i rzadko sie zdarza ze jest jakas ładna :) nie widzialas mojego zdjecia ale nie bede sie chwalic bo bedą samobojstwa pasztetow :D:D:D buhahahahahaaaaaaaaa

haha reakcja jest zawsze taka sama jesli chodzi o dziewczyny zazdrosc,zazdrosc i jeszcze raz zazdrosc,ale my sie juz do tego przyzwyczailysmy...:D buhaha...i..nie trafilas,ale strzelaj dalej...

Gość jestem ładna
strzelic to moge ale tobie w łeb bazylu chodzący !! :P

i widzisz przemawia za toba zawisc a do tego rzucasz miesem na wszystkie strony...a teraz moje ulubione slowko na kafe jestes ZAŁOSNA!!!!

Gość jestem ładna
zalosna to jestes ty bo zaloze sie ze jestes starą babą i wdajesz sie w glupia dyskusje z 16 latka :) hehehehehe :P:P:P

Gość jestem ładna
zatkało kakao ???? :) ale nieeee, ty napewno wymyslisz cos zeby wyszlo na twoje nie bazylku ??? :P:P:P

Gość jestem ładna
anitko nasza sliczna modelko odrazilas sie ??? :P:P:P