Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

fajnie dzis wygladam i ide zaraz na miasto poswirowac-

Polecane posty

Gość jestem ładna
anitka vel izucha wielka duuupa :P:P:P

Gość jestem ładna
anitka vel izucha wielka duuupa :P:P:P

Gość jestem ładna
:P:P:P

Gość jestem ładna
WIEM ZE JAK BEDE STARSZA TO BEDE PODOBA DO PARIS HILTON :):):)CHCE BYC TAKA JAK ONAAAA :):):) JEST SLICZNA hehhehehe jak jaaa :)

Gość niomnioi
ta powyzej jaka durna idiotka!

Gość co za...
na kogoś chyba upaly źle działają :D widzę, że jakaś 16-letnia blondynka po prostu grzeszy inteligencją ;p

Gość a mialo byc tak pieknie...
jestem ladna--------------------- gdybys byla rzeczywsicie taka ladna to nie przekonywalabys o tym calego swiata wiec raczej nei ejstes

oj, Isabelle, to był blad podawać linka do tej stronki :D biedna imitacja paris hilton została rozdrażniona-zaraz bedzie przeklinać i pluć na wszystkie strony....a przeciez nie o to chodziło. Nie zamierzam sie przechwalać, ale fakt faktem, próbujemy sił w modelingu i idzie na póki co nieźle. A takie 16-latki niech lepiej się za książki wezmą bo brak im wykształcenia na dyskusje ze starszymi, mądrzejszymi i już nieco znającymi się na życiu dziewczynami, które wiedzą, że nie wystarczy być ładną, żeby coś osiągnąć. P.S dziewczyny, zgłaszajcie się do tej agencji, rewelacja ;) ale MUSICIE mieć nieco oleju w głowie , bo trzeba przez rozmowe pomyślnie przejsc :) ( więc te ładne, ale GŁUPIE nie mają szans ;) )

Gość do femme
tez z chęcią bym spróbowala modelingu ale chyba trzeba miec odpowiedni wzrost, prawda?ja mam tylko 166 cm i mysle ze wlasciwie tyo tylko wzrost przeszkadzalby mi w tym..

Gość do femme
ale widze ze z tego linku ktory podala isabelle jest tam taka Marta ktora ma 167...poza tym ma podobne wymiary co ja, wiec moze...co trzeba zrobic zeby sie tam dostac?

no no no az mi sie humor poprawil jak czytam ,,inteligentne,,i baaardzo ,,blyskotliwe,,wypociny osoby spod nicku ,,jestem ladna,,...hmm uroda to pojecie wzgledne tym bardziej nie widze najmniejszego sensu trabienia o tym na forum,,,poza tym nikt cie tu droga 16-latko nie widzi...wiec twoje wypowiedzi sa chyba proba dowartosciowania sie...no ale z racji twojego mlodego wieku jestem w stanie wybaczyc ci twoja wybitna glupote i pozostaje mi tylko wierzyc w to ze za kilka lat twoje zwoje mozgowe zaczna pracowac jak nalezy...taak-slowo ZALOSNE jest tu jak najbardziej na miejscu...ech te mlode siksy nie maja nic innego do roboty jak rozpowiadac na prawo i lewo jakie sa piekne ...tylko nie popadnijcie w samouwielbienie... chociaz niewiele juz wam brakuje:) Femme popieram twoje wypowiedzi w 100%,pozdrawiam.

na naszej stronie wszystko jest krok po kroku wyjasnione co trzeba zrobic zeby miec szanse,bo niestety nie jest latwo dostac sie do tej agencji,ale warto sprobowac,musisz podac swoje dane,wymiary i dodac zdjecia calej sylwetki i twarzy(najbardziej brane pod uwage sa zdjecia zrobione u fotografa,bo sa ladniejsze-wiadomo:) ale jesli nie mozesz zrobic takich wybierz jakies ze swojego albumu) ,mozesz rowniez osobiscie isc do agencji a tam juz sie toba zajma,jesli cie zaangazuja to bedziesz szczesciara zarabiajaca spore pieniadze i poznasz troche swiata-my z femme swietnie sie bawimy w takiej pracy,jednak nie powiem poczatki byly trudne,ale nie bede was zrazac bo wysilek sie oplaca:)

A z toba \"jestem ladna\"juz dawno skonczylam rozmowe,uzywajac kolokwialnego slownictwa w jakim sie lubujesz \"zmiazdzylam cie\"

Gość dzieki Ci izabelle06

Gość nick jestem ladna
to kolejne wcielenie kretynki moniczki :D zobaczcie to wyszukane slownictwo i styl wypowiedzie:) a dla femme i isabele buziak bo to fajne dziolchy sa:)🌼

Gość ucichły glupie pindy
buhahahahaha:D

no cóż, w końcu 16 lat.... nie rozumiem czemu sie tak dziwicie ... skoro jestescie takie inteligentne to nie wdałybyscie sie w dyskusje z małolatą ..... i byście zrozumiały nastolatke ..... bez komentarza ......

Gość Fiolka01
W sumie lalka ma racje. Dziewczyna o niku "jestem ładna" robi sobie jaja, a izabelle i reszta nie mogą sie opanowac i kontynuują ten dialog. Dziewczyna podała jeszcze wiek, że ma 16 lat i ta informacja i sposob wypowiadania sie jej powinien dac wam do zrozumienia ze ten dialog do niczego nie prowadzi. A wiec iza i reszta nie mozecie przymknąć oko na takie teksty ???? w koncu jestescie inteligentne...

Fiolko jakbys sie skupila nad tym co czytasz wiedzialabys ze to jest zabawa i ze nie traktujey wypowiedzi \"jestem ladna\"na powaznie,a poza tym (musze sie powtorzyc)juz dawno skonczylysmy pogawedke z ta dziewczynka... Ja sobie naprwde zdaje sprawe ze ta dziewczyna jest mloda ,nie zna zycia,jej swiat konczy sie na pokoju pelnym lalek,bravo girl i ogladaniu teledyskow na MTV,dlatego wlasnie nie brniemy dalej w konwersacje z nia...

Gość jejkaaa
nie kumam wogole problemu , o co wy sie ciagle czepiace ??? ok niech sie cieszą ze sa ladne i wogole ale nie wpiepszajcie im sie w topic. :)

Gość Fiolka01
jaka zabawa? to po ile wy tu macie lat zeby sie spierac z dziewczynkami? widze ze trafiłam na temat niegodny mojego czasu...

Gość Fiolka01
a i pozdrawiam lalke nie barbie, fajna pani do pogadania :-)

to nie ma znaczenia ile mamy lat,mamy wakacje i mozemy sobie tu pisac co chcemy i odpowiadac na posty,wiec nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość ha ha ha ha
sama powiedzialas: mamy wakacje !! tak samo mowi moniczka i szaleje na miescie ładnie wygladajac.... w koncu to zrozumialas... kurcze troche długo to trwało :):):)

ale ja nie chwale sie ze jestem piekna i nie \"swiruje na miescie\"tylko ewentualnie ide do restauracji,pabu czy na spacer,wiec nie porownuj mnie z maloletnia moniczka i niestety nie o to chodzilo o czym piszesz tylko o przechwalki wyzej wymienionej...

Gość Straho
Siemano. Ale wy (kobiety) lubicie gadać o pierdołach. Porozmawiajcie o czymś ważnym... polityce, gospodarce baż choćby książkach!!! A nie o tym "Jaka to ja piekna jestem i mam zgrabną dupcie". Jak się to czyta to aż palpitacji serca można dostać bać zglupieć. Przykro mi ze tacy ludzie się rodzą w POLSCE. I wszyscy na świecie się dziwią że Polska cięko przedzie... no jak takie wynarodowione barłochło którego nic nie interesuje (poza avone i innymi pierdolami) egzystuja to co się dziwić. Oczywiscie swych slów nie kieruje do wszystkich. Pozdro dla Femme i aj em. Gratuluje! Ciśnijcie mi dalej może młot jak mu się powie tyciac razy ze jest młotem to zrozumie w sewj małej główce że cusik jest nie tak. NAra Uam-Ten-Chuam!!!

do lalki (nie?...:D ) barbie : cytuję, \"nie rozumiem czemu sie tak dziwicie ... skoro jestescie takie inteligentne to nie wdałybyscie sie w dyskusje z małolatą ..... i byście zrozumiały nastolatke .....\" :P tutaj wiek nie ma nic do rzeczy :P tępym jest się od urodzenia a nasza wyrozumiałość nic by tu nie pomogła :P jak człowiek jest głupi, to należy mu to uświadomic po to, aby nie trwał w idiotycznym poczuciu swojej fałszywej samodoskonałości :P a w dyskusje wdają się ludzie INTELIGENTNI ,droga lalko, bo tacy zawsze mają coś do powiedzenia ( dlatego nie rozumiem, co Ty tutaj jeszcze robisz, bo swoimi wypowiedziami sprawiasz,że twój móżdżek nurza się w błocie spod moich obcasów...) mimo tego serdecznie Cię pozdrawiam . Zetrzyj nadmiar tuszu z rzęs i przejrzyj wreszcie na oczy, abyś mogła odróżnić prawdziwy optymizm i radość z życia od egoistycznego, narcystycznego podejścia do siebie. P.S Straho, dzięki za słowa wsparcia ;) miło, że popierasz gatunek na wymarciu :*

Gość a rajstopki założone
? :-)

Femme, spoko. Zawsze do uslug. A pozatym to strasznie zjebne to forum. Jak naprawde wiekszosc dziewczyn ma takie problemy o jakich tu jest pisane to juz konec swiata.... zostaje pedalem. hmmm... Ale w zasadzie moja nadzieje w stworzenia zenskie ratuja takie osoby jak Femme i aj em i moze jednak odloze moje pedalstwo na czas nieokreslony... W/w osobki czyncie swa Sokratesowska powinnosc. NAra P.(i)S. Niech zyje rewolucja Burzuazji!!!

Gość 22...
moniczka jak tam twoje korale???:D:D