Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

fajnie dzis wygladam i ide zaraz na miasto poswirowac-

Polecane posty

Gość Seszele
Moniczka bravo, tylko tak dalej. W końcu dlaczego optymizm jest zakazany ? Zwłaszcza u kobiet które nie lamentują od rana do wieczora. Kobieta świadoma swojej urody lub niezakompleksiona jest dobrym towarzystwem. A nie zmierzłym babskie, które co chwila trzeba z blędu wyprowadzać, że niby tak źle nie jest. A jak jest to co, okłamywać taką hihihi?

Gość no właśnie to
a wiecie, że można być pewnym siebie, ale nie pustym ? :D Naprawdę ! :) Ciekawe jakie książki czytasz, na co chodzisz do etatru o czym poza brawo gerl można z tobą pogadać :D

a co powiesz na pewność siebie opartą na mylnym odbiorze swojej osobowości , ewentualnie wyglądu ?? o nadinterpretacji samego siebie? dla mnie to choroba :P piejmy hymny pochwalne ku czci Pustej Pewności Siebie, która własnie opala swojej wątpliwej urody tyłek na jakiejs plaży i podnieca się zaczepkami 13-latków, dresów i pijaków w przebraniach Teletubisiów, kórzy sprzedają jagodzianki na brzegu :P

Gość Isabelle06
mozna oczywiscie byc optymista ale nalezy byc przy tym jeszcze skromnym...

Gość Isabelle06
oczywiscie ze nie,ale to inni powinni ja oceniac a nie ona sama siebie

no tak. to chyba podstawa. ja nie narzekam jestem zadowolona z siebie, ale ja wole stanąc sobie przed lusterkiem i sie usmiechnac niz kzyczec calemu swiatu. ale Monika urzekła mnie swoim optymizmem :)

Gość to i ja sie wypowiem
witam :). Zastanawia mnie jedno, czy bycie zgorzkniala kobieta, wiecznie niezadowolona z siebie nie jest gorsze niz bycie po prostu zadowolona z siebie kobieta majaca poczucie wlasnej wartosci. Podam wam przyklad. Mam 19 lat, kiedys bylam bardzo gruba brzydka, az brak mi slow zeby to opisac. Pewnego dnia postanowilam ze chce z tym skonczyc, zaczac nowe zycie, schudlam, bardzo sie zmienilam, czesto slysze ze jestem bardzo ladna, ( to opinia ludzi nie moja zaznaczam bo zaraz ktos mnie zje ), ale ja nie moge sie zaakceptowac, nie moge patrzec w lustro, wlasciwie nienawidze siebie i ciezko mi z tym zyc. Ilekroc widze ze jakis facet patrzy na mnie w "ten" sposob, szlag mnie trafia, bo jak on moze na mnie zwrocic uwage, jestem taka okropna, brzydka.... co jeszcze bardziej mnie doluje.Nie potrafie sobie z tym poradzic. Chce powiedziec ze takim osobom jak Monika z pewnoscia latwiej jest isc przez zycie, bo sa pewne siebie (moze za bardzo?), czuja sie piekne i atrakcyjne, i dobrze im z tym. Ja prawdopodobnie nigdy nie zaakceptuje wlasnej osoby.

zaakceptowac siebie? tak ale za kazdym razem nic z tego nie wychodzi, po co to wszystko napisalam? bo uwazam ze nie nalezy potepiac tych dziewczyn, a juz nie mam prawa nazywac ich pustakami, przeciez to moga byc inteligentne dziewczyny. Chcialabym byc w polowie tak pewna siebie jak one, sa dwie strony medalu, dlatego ja nie bede ich krytykowac, to w koncu dobrze ze ktos dobrze sie czuje we wlasnej skorze.

Gość kochana.
nie bądź taka, bo takie są odbierane jak ... no nie powiem nawet co :) Bądź sobie taka jaka jesteś, jak mówią, że ładna, uwierz, podkreslaj mocne strony, ale dzia dzia dzia i plastik zostaw tanim małolatom :) Ja tez pewna siebie nie jestem za bardzo, ale nieźle sobie radzę, ni emuszę przecież stawać przed lustrem i słodkopierdzieć na temat swojego wyglądu, żebym iwedziała, że jestem wartościową osobą :) Więc uszy do góry :)

Chcialabym miec takie nastawienie:) ale to nie latwe, kiedy cale zycie wygladalo sie jak worek na kartofle, wspomnienia gdzies tam w srodku mnie pozostaly, pozdrawiam 🌼

Gość pati____gdansk
widze ze temat sie rozwinal ! tp byla mala prowokacja, i gdybyscie WY-WIELKIE PRZECIWNICZKI TOPICU byly takie inteligentne i elokwentne jak tu krzyczycie to byscie wogole tu nie pisaly i nie prowadzily tego przekomicznego monologu!!! gdybys miala niejaka isabelle famme czy femmemjak ci tam -troche dystansu i oleju w glowie to byscie nie daly sie wciagnac w ta dyskusje! ale ty lubicie takie gierki,wymyslacie coraz to nowe texty, myslac-" ale ja jestem fajna,rzucilam textem,na pewno wszyscy mysla,jaka to ja jestem elokwnenta! blad!!!! jestes gorszym pustakiem,bo probujesz sobie wmowic,ze jestes cool i fajna! i ty sobie to wmawiasz,kazdego dnia wlaczac z pryszczami,nadwaga,cellulitem i jeszcze chcesz tu przekonac innych,ze faceci to lubia! my mamy prosciej-jestesmy fajne,zgrabne,mamy poukladane w glowie,ale ty tego nie dostrzezesz ,wiesz dlaczego?? bo to bie nie miesci sie w ogole w glowie,ze laska ,za ktora ogladaja sie faceci,moza byc inteligentna! ty propagujesz jakis dziwny kult tutaj,chcesz pokazac i tym samym dowartosciowac sie i twoje otyle i nieatrakcyjne kolezanki,ze jestescie lepsze.pytam w czym? ze wygladacie gorzej od nas?> ze jak idziecie po ulicy to giniecie w tlumie i marzycie,ze moze kiedys i wy bedziecie dobrze wygladac?? to wy potepiacie tu dode,mandaryne i inne gwiazdy,wstawiacie ich fotki bez make upu itd! tylko po to,zeby sie dowartosciowac!! a teraz bierzcie swe tluste dupska w troki i idzcie na wioske poswirowac! moze jakis dres powie wam jakie fajne walki na brzuchu macie! pozdro dla wszystkich sexy chlub naszego narodu! won burunom! ciao :);)

Gość do przedmowczyni
a skad wiesz ze one sa nieatrakcyjne? to ze komus nie odpowiada taki styl bycia jaki ty masz, czyli narcyzm, to oznacza ze jest brzydki? zastanow sie kobieto (dziewczynko? ) co mowisz.Cos ci powiem, znam jedna przepiekna dziewczyne i wiesz co jest w niej najpiekniejszego? ze jest taka NORMALNA, kazdy widzi ze ma urode, ale ona nie musi o tym mowic sama dookola, taka kobieta ma klase, a ty chyba leczysz swoje kompleksy cos mi sie wydaje

Gość aparatka__________-
a ja mysle ze ona niesa narcyzkaimi tylko maja pewnosc siebie i sie akceptuja,lubia.to wazne w tych czasach. nie rozumiem jednago-czemu wypowoadaja sie tu w kolku przeciwniczki tego topicu.nie potrafia zalozyc wlasnego? weszlam tu bo mialam ochote poprawic sobie humor i poczytac cos smiesznego ale tu tylko same obelgi leca.bo ktos tam czegos nielubi,nie toleruje to po sie wypowiada????

Gość do przedmowczyni
to dobrze, niech beda pewne siebie, ale ani jedne ani drugie nie powinny sie obrazac nawzajem

Ej !!!! Dlaczego Wy się wyzywacie !!! dlaczego Wy się równacie z błotem !!!! Czy nie można prowadzić kulturalnej polemiki ?? Czy zawsze muszą puszczać nerwy ?? Czy zawsze muszą iść wyzwiska ... przecież to świadczy o braku klasy ... kobiety nie poniżajcie się ... Wszystkie jesteśmy piekne czy mamy cellulit czy nie ... zreszta kobiety z nadwagą nie zawsze mają cellulit a i kobiety szczupłe też niekoniecznie mają jędrne pośladki więc cellulit nie powinien być kartą przetargową w Waszych kłótniach :o

Gość Ehhh kokietki
Wszystkie Moniczki są takie.

Gość nie można prowadzić
kulturalnej polemiki, jak się jest niskich lotów jak cała ta prowokacja oraz autorka topiku :)

Gość pati____gdansk
z tym ze autorka topiku juz nie nie odzywa,widac nie ma ochoty na taka prymitywna dyspute to i ja sie stad zwiaja.i tak juz nic milego tu sie nie rozwinie pa

Gość pati____gdansk
jak sie widzi jakie szambo tu pisza te wyrodne suki przeciwniczki to zaden topik sie nie utrzyma :(;(

Gość AMEN et memento mori
koncze "dyskusje"

Gość ale smieszne .....

Gość ale smieszne .....
te paszczaki internetowe w ztyle isabelle femmu i spolki nie maja chyba co robic,podczas gdy pati,brabie i moniczka uwodza na plazach... smutne ,wspolczuje wam paszkwile ;););):)

buehehehehe !! jak ja to lubię :D taaaak...porazajcie nas swoja \"elokwencją\":D a ty pati \"CZY JAK CI TAM\"--->pamietaj, ze jezeli wysylasz juz coś do sieci po to, aby przeczytał to ktoś inny, to należy zerknąć, czy się bledów ortograficznych nie zrobiło, albo literówek, blondyno :P czasem warto cos przeczytac zanim sie to w internecie umiesci :P w tym momencie twoja pseudointelektualna dywagacja nabrała dodatkowej smiesznosci...bosh...za co te bledy? za co te literówki? i ty smiesz komus brak rozumu wypominac?! do przedszkola! pisac sie porzadnie naucz :P Elementarz zakup zamiast nowych korali :P

Gość ale smieszne .....
a co to bosh?? kupilas dzis pralke bosha??? ty downie z najwyzszym syndromem bez korali ;)

Gość ale smieszne .....
a po co mam sprawdzac czy sa literowki? domyslaj sie o co chodzi brudasie ;) no chyba tyle elokwencji to ma pani buraczana godnosc;):)

O rany ale jazda :) a więc nerwy naszej wesołej świrującej pati pusciły buahahahahaha. Paniusiu,nigdzie nie napisałam,że pryszcze i wałki na brzuchu są piękne,poza tym skoro dla ciebie nasza gadka miała być \"elokwentna\" to znaczy,że coś jednak z tobą nie tak (o twoim rozumku kubusia puchatka nie wspomnę),to były zwykłe komentarze,ale dla wystajlowanej pati-namiastka elokwencji.Nie musze nikogo przekonywać,że wałki są fajne. Brakuje logiki w tym co mówisz,bo piszesz,że nam się w głowach nie mieści cyt. \"ze laska ,za ktora ogladaja sie faceci,moza byc inteligentna!\",a tobie się nie może zmieścić ,że laska,która wypowie się przeciwko takim jak ty jest od ciebie ładniejsza,a do tego skromniejsza,co jest większa cnotą niż zarozumialstwo. Uwodźcie sobie dalej w tych \"miastach\"nadmorskih (buahahaha) czy gdzie tam,a nam zostawcie prawdziwe podboje.

Gość ale smieszne .....
jasne chyba we wschodniej polsce pod bialorusia,tam gdzie slonce nie dociera i tylko dresy za do wziecia buahahahah bosh ;)