Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_____-

fajnie dzis wygladam i ide zaraz na miasto poswirowac-

Polecane posty

wracajcie ludzie na poziomie tylu nie barbie,identyfikator & CO :) bo znow te mazepy sie podlaczaja ,moze w koncu im sie kiedys znudzi.:);)

Gość buahahahahahahahahaha

Gość deutsch als fremdsprache
typu mialam na mysli.lepiej sie szybko poprawic bo znow jakas zazdrosnica na mnie wlezie ze swoimi brudnymi,niezadbanymi stopami. sorry ale znizam sie do waszego poziomu, wtedy moze zrozumiecie ;)

jak juz nie podszywasz podszywaczu to patrz jaki nick wpisujesz.tylko z siebie idiote robisz!!! teraz juz sie nie podszyjesz bo jestem czarna ;) :p

nie rozumiem czemu ktos koniecznie chce pisac tu w mojej osobie,jakies zaburzenia emocjonalne??? moze lepiej skonczyc te zabawe?? ;) 🖐️

tak moniczko:/ skoncz juz te swoje wywody i idz na plaze bo taka ladna pogoda a ile dresow,moze i dzisiaj ktorys powie ci jakis fajny komplement,albo zaczepi cie podczas przechodzenia przez ulice jakis matol w czarnym rydwanie czytaj golfie....\"łał ale jazda nie\"

jak to dobrze ze nie musze \"wychodzic na miasto\"...bo juz w nim jestem a nawet mieszkam hahaha

jestes taka glupia ze podalas tu maila! masz ochote na malego wirusika?? ;) czekaj zawolam brata buahahahah

Moniczka ale lol wiesz co jakiś podszywacz założył czarnego nicka Identyfikator i zamiast I wstawił małe L i udaje że że jest mną także wiecie że ja to ja przez I a nie przez małe L ... I nie martw się :D najwazniejsze że Ty czujesz się dobrze :D

juz za pozno :-)) mam zaczerniony ,slepa jestes? taka gowniara a juz nie dowidzi? oj,nieladnie ;) spadaj na drzewo,gdzie pozostale malpy preza swoje czerwone dupska ;) :p

widze idiotko,ale jeszcze kilka postow wczesniej nie umialas!!! naucz sie czytac ze zrozumieniem,

Gość moniczka to twoje czerwone
dupsko jest chyba najwieksze na drzewie:) braciszkiem straszy hahahahaha

identyfikator-ale numer!!! to na pewni ktoras z tych malp! widzialam na topiku o lakierze ze ty sie wypowiedzialas,ale w taki sposob,ze to do ciebie niepodobne~! i od razu wiedzialam ze to nie ty,bo jak kliknelam na nick to wyskoczylo ze ma kilka postow,tymczasow ty pod prawdziwym nickiem masz ich bardzo duzo! taboretow nie brakuje,ja nie wiem skad sie biora tacy zawistni psychole,ale to jakas choroba psychiczna chyba :( 3maj sie i pisz ! buzka! 🌼

czerwone dupsko to pewnie masz ty od siedzenia ciagle na plazy,zamiast tego mozebys jakas ksiazke przeczytala do stwarzania pozorow sztucznej inteligencji-jednak zawsze to cos...:/

idiotka to mialas miec na imie ale w ostatniej chwili mamusia sie zlitowala ,mimo tego i tak mialas kopniete dziecinstwo,co widac slychac i czuc czerwona dupo:) sorry ,masz moze ochote popisac po niemiecku?? zobaczymy na jakim poziomie masz jezyk,tak sie zachwalas ile to ty nie umiesz?! dann zeig es du dumme kuh :-))) mal gucken,wie viel du kannst ;-) ;):p

Gość czarodziejka z ksiezyca
moniczko jestem z toba,moge wiedziec ile masz lat ja mam 16 i tak samo wiem co to znaczy byc ladnym ale nie akceptowanym przez innych z tego powodu A niektore dresy sa fajne:p

Moniczko teraz to juest mój nick .. nie mogłam już znieść tego podszywacza ... to założyłam nowy profil ... :D Dzięki ze nie nie uwierzyłaś że ten pajac podszyw to prawdziwa ja :D

uwazasz ze miara inteligencji jest to czy ktos umie mowic po niemiecku czy nie(!?) radze isc i kopnac sie mocno w glowe,albo zejsc z tego slonca ,bo ci za bardzo przygrzalo

Gość czym ty sie chwalisz
nic w tym pochlebnego ze mamusia z tatusiem zabrali twoje czerwone dupsko do szwabow i tak jako napietnowany polaczek z przymusu nauczylas sie niemieckiego.....zadna sztuka...

Ani razu nie wywyzszalam sie,wiec jak juz wczesniej pisalam wroc sie do podstawowki i naucz czytac...

to bylo do moniczki oczywiscie:D

Halo halo proszę o spokój !!!! Języka niemieckiego nie trzeba uczyć się za granicą ... ja na przykład miałam go już od 4 klasy podstawówki ... przecież Moniczka nie jedzie tutaj żadnymi chaamówkami ... naprawdę bardzo Was proszę o spokój .. jużdość hamstwa na forum ... najgorszy był i tak ten mój podszyw .. przez którego musiałam zmienić nick 😭

ale moniczka chwali sie tym ze go zna i uwaza ze to niewiadomo co a sa ludzie ktorzy znaja 3 jezyki i nie uwazaja ze to kwestia ich madroszci:/ ja znam pare jezykow i co z tego mam teraz w 3 roznych pisac posty??;//////////

moi rodzice zyja w polsce, ja nie jestem tam znimi,jakbys chciala wiedziec . ucze sie w niemczech od 2 lat, a nie jak ty myslisz siedze tam od przedszkola. wiec wal sie i nie wyciagak pochopnych wnioskow.i nie pluj na niemcow,skoro zadnego nie znasz a co najwazniejsze-nie rozumiesz. na pewno chcialabys mieszkac w niemczech a ze nie mozesz to psioczysz i bliznisz,jak zwykle. identyfikator-masz racje z tym nickiem, teraz juz nikt sie nie podszyje:-) buzka 👄

dziecko,ja studiuje z tym jezyku.a to troche inna sprawa niz zdawkowo znac 3 jezyki. ale ja sie nie chwale,tylko stwierdzam fakt! ale ty i tak zrozumiesz to jak chcesz;)

moniczka .... 😭 pod anyone 01 też mi się podszył zamiast cyferki wstawił literke o .. już nie mogę ... tego chyba mi nie podpieprzy jak myslisz ... jak ja nie znosze tych dzieci które nie mają nic lepszego do roboty tylko uprzykrzać komus życie 😭

anyone--- dokladnie! moze sie w koncu od nas odczepia i bedziemy mogly sobie normalnie pogadac,bez tych ironicznych textow itppppppp