Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi29

KLUB MAMUS Z KATOWIC

Polecane posty

BYłO SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my już w domku, nie wiem kto bardziej padnięty, ja czy Kacper, bo on zamiast spać to leży w łóżeczku i bawi się stopkami swoimi ;) a ja najchętniej bym się położyła i jakiś obiadek do łóżka mi się zamarzył :) wszystkie dzieci przesłodkie, Agusia od Marsjanki to duża dziewczynka!! a jaka kochana :D faktycznie uciekała mamusi gdzie ja tylko oczka poniosły :) Natalka to mały słodziak, czarowała mojego Kacperka aż Kacperek zaczął ją podrywać, no ja nie wiem, jak Michaś nie przyjdzie na następne spotkanie to mój chyba będzie startował do niej :P pogłaskał ją po buzi, po główce, chciał włożyć paluszki do noska :P a potem się przez chwilkę potrzymali za rączki :D :D :D :D :P posikana byłam jak to widziałam :D Lenka to zuch bojowy, zasnęła przy tych wszystkich światłach, gwarze itd., tak jak Jasiek, który ani nie miauknął mimo że w końcu zaczęło mu się nudzić. Dziewczyny tak jak na forum - kochane i sympatyczne :D Marsjanki na początku nie poznałam :P patrzę i patrzę i myślę: Boże ale jaki ona ma pseudonim??? Po chwili olśnienie!! :D Poznałam dzięki Agusi :) wrzucę za moment zdjęcia :) żałowałam że już musiałam się zwijać, ale moja decyzja została nagrodzona :D w piecu się żarzyło :D Kacper zjadł solidną flachę.....iii czyżby??? tak!! śpi :) moj aniołek maleńki ❤️

Wrzucaj foty koniecznie :) nie moglysmy sie Marchewko i Marsjanko pozegnac - ale mam nadzieje, ze to oznacza szybkie ponowne spotkanie!!!! :) Bylo dokladnie tak jak napisala Marchewka - przemiło! :) ale ja wnoszę o spotkanie kiedyś popoludniowe bez przyleglości - a więc same mamusie na piwku :) bo ja przez to wszystko zapomnialam Natalki nakarmic ;) po drodze do pracy Mysicy zasnela w aucie i spala godzinkę, a teraz spaceruje z tatusiem :) Fajnie dziewczyny, ze sie spotkalysmy - koniecznie co jakis czas trzeba to powtarzac - na wiosne bedzie latwiej w terenie :) pozdrowionka i czekam na zdjątka!

ja apeluję o wcześniejsze spotkanie niż wiosną!! :D przy piwku może być :D zdjątka się zgrywają :) no właśnie, bardzo nieładnie tak nagle zniknęłyście :P Nula też, nawet nie wiem kiedy!! :( buuu wirtualny buziaczek 👄 ale spoko luuzik :D ja też mojego nie nakarmiłam w Silesii potem mi woda wystygła :P wiec pędem do domku uderzyłam i zjadł 150 :D

jeszcze muszę się pochwalić, a raczej Kacperka, ze był bardzo bardzo bardzo dzielny, w ogóle nie płakał , no chyba że Natalka kwęknęła to on też :P i w ogole nie bał sie dzieci!!!! ani cioć!!!! Nula i Spectra mu się bardzo spodobały :P :D tak się wpatrywał w nie :D :classic_cool: tak więc teściową mam definitywnie w nosie :D juhuuuu :D

szukalysmy Was z Mysicą i Nulą - ale was nie bylo :( a Mysica do pracy musiala :( potwierdzam: Kacpi PRZEGRZECZNY ANIOŁEK!!! :) A w Nulę Natalka też się wpatrywała chętnie i radośnie :)

Jak to wszystkie mamy, a marchewka gdzie????

Laski, ale z Was laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Maleństwa sama słodycz, tylko wycałować

No, teraz to rozumiem! Ale czy ja naprawdę ja się muszę o to upominać?

ale ze mnie specjalsitka, wyrzuciłam gg z paska zadań :O nie wiem jak ale bylo i się zmylo a teraz weszlam jakimś lewym sposobem na nie, bo ja jestem a gg nadal nie ma :O

obicie jak na lezaczku Natalki :) cos ich ciagnie z Kacperkiem! ;)

jesteśmy w domku, zjedliśmy obiadek SPOTKANIE SUPER nareszcie wiem do kogo piszę :D bo na żywca fajnie się spotkać pewnie, pewnie, jestem za następnym sporkaniem dzieciaczki przemiłe i grzeczne mamusie też, choć niektóre to chciały zagłodzić swoje dzieci :P my z Marsjanką jescze poszłyśmy na sklepy :) szkoda że reszty Was nie było

jeeee!!!!!!!!!!!! to faktycznie szkoda, bo mnie też kusiło żeby jeszcze połazić po sklepach :( kupiłyście coś fajnego? pochwalcie się!!

kupiłam dwie bluzy mężowi a Marsjanka Agusi fajniutkie butki

dziewczynki foteczki super:) mysle ze na nastepnym spotkaniu sie pojawie.... no chyba ze znowu bede miec kobieca przypadlosc...buuu napiszcie mi co sadzicie o prywatnym forum.....

eee przez glupi wpis jednej pomarańczówki? no ale niech się reszta wypowie

to chyba tak ogólnie chodzi, tak? o wolność i prywatność wypowiedzi że tak powiem? ja tam jestem za, a nawet przeciw, czyli jeśli wy to i ja :D

Suuuper, że na spotkaniu suuupeerrr :D :D :D Zdjęcia zaliczyłam z wielką przyjemnością :D Ja w kwestii propozycji mamuni też przychylam sie do większości .

Było super dziewczyny - ja też jestem za spotkaniem bez dzieciątek popołudniu na coś mocniejszego, he:P:P i możemyw cześniej niż na wiosne:) No Marchewko już myślałam, że sibie ukryłaś, ale jest zdjęcie:) Rzeczywiście wyszedł piękny burdelik na stole. Bardzo żałuje że musiałam spadać, bo też miałam ochotę polatać po sklepach. Niestety druga część dnia była do dupy tzn. przekazanie biblioteki mojej następczyni tak mnie wkurzyło tzn. szefowa mnie wkurwiła na maksa, że prawie na odcgodne się pokłóciłyśmy. Bardzo się cieszę że to mój ostsni dzień i nie będe miała nic wspólnego z tym miejscem. Do tego dostałam soczek od Destiny dla Miśka i spadła mi reklamówka z krzesła:( Oczywiście soczek się potłukł i zalał mi częsciowo bułki wię ogólnie:(:(:(:(:( Na pocieszenie kupiłam sobie piwko, choć przewaźnie nie pijam bo nie lubie i mam loda na wieczór :) A i dzieciaczki słodkie:):):) i takie grzeczne:):):) mój nigdy taki nie był :P:P

mała poprawka: grzeczne to były wszystkie oprócz Natalki ;)

Des ściemnia!! ściemnia!! :P nie słuchajcie jej ! :P Natalka była słodka i kochana, i bardzo grzeczna! A jak jej się zaczęło nudzić to skutecznie zwróciła uwagę mamusi i poszły na spacerek :) ha! a jakie Natalka ma zabawki!! mojemu Kacpiemu tak wpadły w oko że musiałam kupić mu grzechotkę tak jak ma Nastusia, bo dobierał się do jej i resztę dnia sie nią bawił w domku :D na stonogę też mam chrapkę :P

no stonoga super:) ja też mam chrapkę:P:P dziewczyny to co wpadnie jutro??:D tylko pamiętajcie tort w misia chce:)